300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
Vanntett
Mulighed for afhentning i københavn
Filter
iPhone 7

iPhone 7

Det er 485 produkter.
IPhone 7 er rettferdig befridd og den tilbyder en masse ny vise egenskaper. Selv om designen er ikke ny, alt inne i nye iPhone 7 er nesten erstattet. iPhone 7 kommer med en ny prosessor som er 30% raskere enn den svært raske prosessoren fra iPhone 6s, de ringe det A10 flis med en M10 flis for...
les mer
Viser 1 - 54 av 485 produkter
iPhone 7

IPhone 7 er rettferdig befridd og den tilbyder en masse ny vise egenskaper. Selv om designen er ikke ny, alt inne i nye iPhone 7 er nesten erstattet.

iPhone 7 kommer med en ny prosessor som er 30% raskere enn den svært raske prosessoren fra iPhone 6s, de ringe det A10 flis med en M10 flis for vise egenskaper, Eple kaller den en smelting flis fordi de har addert 2 ekstra kjerne inne prosessoren, den nå har 4 kjerne 2 av seg er energi bevarer og 2 er rask, den gir en hurtigere iPhone og det batteriet vare lengere Hvis du ikke bruker iPhone mye.

IPhone 7 kommer også i 2new farger, jet svart og svart, svart er svart og Jet Black er veldig blank, men i sin tur blir det litt riper. Jet Black er den mest solgte i de første ukene av utgivelsen.

Kameraet i iPhone 7 er nytt, selv om det ikke fungerer slik, er det fortsatt på 12MP og linsen har blitt litt mer åpen med en F-verdi av f/1.8, det kom fra F/2.2, betyr det at iPhone 7-kameraet får 2/3x mer lys i , og du kan få bakgrunnen mer uskarpt.

IPhone 7-kameraet har også fått stabilisering, som for eksempel iPhone 6 pluss Og iPhone 6s pluss Etter å ha hatt det tidligere, stabilisering gjør kameraet kan ta bilder med lengre stengetid, noe som betyr at kameraet kan få mer lys i, stabilisering betyr mye for videoopptak, fordi video med stabilisering ser bedre. Blitsen har vært dobbelt så kraftig.

Front kameraet har også blitt oppdatert, fra 5MP til 7MP, samt en bedre f-verdi.

iPhone 7 har blitt vanntett, endelig, er det veldig kult å kunne vaske sin iPhone 7 under springen.

3g LTE eller 4G som alle operatører kaller det har blitt oppdatert, til 450 Mbps (download)/50 Mbps (opplasting), heter det LTE Cat9.

iPhone 7 har ikke en mini Jack lenger, så i fremtiden må man bruke en adapter eller et headset med Lightning-kontakt, heldigvis iPhone 7 leveres med både en adapter og et headset med Lightning-tilkobling, kan adapteren også kjøpes her på siden, allerede nå. Vi i Mackabler tror det kommer til å bli Laget et større problem enn det er, i fremtiden kan du velge headset med lyn eller Bluetooth, som begge er digitale løsninger i stedet for den analoge mini jack. I mellom perioden her hvor vi alle har fortsatt mini Jack headset du har denne adapteren, fra Lyn til mini Jack, dette er veldig billig, Apple tar bare 75kr for det, og vi tar mindre for det, til gjengjeld er dette adapter og ikke dyrere headset som bryter Neste gang pluggen ødelegges på hodesettet.

Når vi snakker om lyd, har iPhone 7 2 høyttalere i stedet for 1, noe som betyr at den kan spille dobbelt så høyt og iPhone 7 har stereohøyttalere for videoer.

iPhone 7 har også fått en ny versjon av iOS, nemlig iOS10, vi har alle prøvd det. iPhone 7 kommer også med et større batteri.

Strøm bank

Med det nye batteriet, er det selvfølgelig mye mer liv i telefonen enn du har vært vant til i fortiden. Men for deg som er på farten meste av dagen og bruke telefonen mye, så det kan være vanskelig for et batteri for å holde tritt med det faktum av å være i gang hele dagen. Så kan du likevel oppleve at en kostnad er ikke nok, og du er derfor igjen knyttet til en vegg hvor du må la telefonen opp.

Løsningen er en makt bank. Og vi har et godt utvalg av dem her på Mackabler. De er lette og transportable, slik at du kan ha en ekstra kostnad eller to på farten. Avhengig av størrelsen du velger, kan du la telefonen stå opp alle to ganger. Det er en veldig hendig ting å være i stand til å gjøre mens du sitter på bussen eller på toget på vei mellom to destinasjoner. Med en strøm Bank kan du koble til iPhone 7 uansett hvor du er, og den kan deretter ligge og lade opp vesken mens du flytter fra ett sted til et annet.

Når du velger din makt bank, bør du se på hvor mange mAh den inneholder. Det er faktisk å fortelle hvor mye strøm du kan spare i din makt bank. Og dermed også fortelle hvor mange ganger du kan la din tePhon opp.  Jo høyere tall, jo mer kraft.

En annen ting som er viktig å nevne i denne sammenheng er at det også krymping når du lar din makt bank opp. så selv om det står at den kan inneholde en bestemt mengde strøm, vil det alltid være mye krymping. Dette krymping er gjort opp i prosenter, og det er derfor nødvendig å finne strøm banken med lavest prosentandel av svinn hvis du vil være sikker på at det er så nær den faktiske mAh kvantitet som indikert. Her på Mackabler, vi streber etter å bare forhandle makt banker, som har den laveste andelen av krymping, som også er grunnen til at vi sørge for å teste våre makt banker.

Kabler

Det er ikke noe verre enn å miste sin lader eller glemme det et sted. Hva å gjøre med en smarttelefon hvis den ikke har strøm? Så en ekstra lader er gull verdt å ha for hånden hvis det skulle skje at du fikk laderen satt et sted hvor du kan ikke umiddelbart komme i nærheten av det igjen.

Ulykken kan også være ute, og du trengte en helt ny lader. Vi forhandler begge ladere, som er originale Apple-kabler, men også kabler som er like god kvalitet som de opprinnelige. Du har muligheten til å velge kabler i mange forskjellige farger eller kanskje du trenger en kabel som er litt lenger en standard. Det kan være å begrense med en kabel som ikke er lang nok for det å være liten bevegelsesfrihet. Enten det er fordi du må la telefonen opp mens du sitter på sofaen, eller om du trenger å snakke i telefonen mens den lades, er det veldig hyggelig å ha en wire som ikke begrenser.

Dekker

Det er mange forskjellige typer dekning for en iPhone 7, og som en du bør velge avhenger veldig mye på hva du trenger og hvordan hverdagen ser ut. Hvis du er håndverker det er verdt å investere i et deksel som kan holde til de utfordringene du kan støte på i hverdagen, men du bare bruke telefonen lett og ha en rolig og rolig hverdag, så det kan være nok megD et deksel i litt lysere ende.

I den tunge enden av dekslene, er det spesielle Heavy Duty dekker som kan holde til nesten alt du kan utsette dem til. Enten det er et fall fra høye høyder, enten du slipper dem i vann eller mister noe på dem, sikrer et solid dekke at telefonen er fortsatt intakt på slutten av dagen. Selv om telefonen er fullstendig beskyttet, er det fortsatt gratis tilgang til AUX-inngangen og ladingen, og du kan fortsette å bruke knappene helt uten hindring. Så et solid cover, derfor ikke kompromiss med brukervennlighet, men det er et lite kompromiss med størrelse. For å sikre at smarttelefonen kan overleve en grov liv, må det være en cover for som kan holde det hele og det tar litt plass. Men dette er definitivt noe du vil bli glad for når du for 3. Time, plukker telefonen opp fra en dam eller mister den på et betonggulv.

På den motsatte enden av dekslene, vil du finne de små standard deksler. De beskytter til en viss grad fra å miste telefonen, men de er best på å holde riper ut av veien og sørge for at smarttelefonen forblir ryddig i lang tid. Til gjengjeld fyller de så godt som ingen ting, og du vil ikke merke det. det finnes en myriade av ulike utførelser i denne kategorien. Det er alt fra det gjennomsiktige, som du knapt merke til noen store og fargerike design som skriker på oppmerksomhet. Og selvfølgelig alt i mellom. Vil du også liker å bare ha et rent deksel, kanskje i skinn som matcher vesken, så kan du sikkert finne den.

I tillegg er det også deksler med ulike funksjoner. Noen har en strøm bank innebygd, så når du setter opp telefonen for lading, lader den også det ekstra batteriet som sitter i selve dekselet, og du har mer makt til å ri i løpet av dagen. Du kan også finne deksler som også fungerer som en lommebok, slik at du kan ha dine kort, kontanter og smarttelefon samlet på ett sted. Det er nyttig hvis Du endrer posen ofte, eller hvis du vil unngå å bære rundt på både telefonen og lommeboken.

Reparasjon

Det er ikke alltid at du er helt trygg selv om du har kjøpt et deksel, kan du være ekstra uheldig og likevel få til å ødelegge noe på telefonen. Som regel er det skjermen det går over, som er brann for dårlig og for stor irritasjon i hverdagen.

Heldigvis, du dont ' være nødt til å ombytte det hele telefon hvis du rettferdig nød å har den skjermen forandret. Og faktisk kan du gjøre det hjemme.  Med riktige reservedeler og verktøy, er det faktisk mulig å fikse det meste av iPhone 7. Hvis batteriet har begynt å ta lang tid å lade opp eller holde det fra strømmen du ønsker, kan du også bytte ut det gamle batteriet med et nytt og få fornyet energi på telefonen.

Det er mange gode opplæringsprogrammer på nettet som stille veilede deg gjennom hvordan du kan bytte alt fra den ødelagte skjermen for å bytte en mer komplisert reservedel, for eksempel AUX-inngang.

Foto tilbehør

Fordi iPhone 7 har et veldig godt kamera, ville det være synd å ikke gjøre det beste bruk av den. enten det er din tur i fjellet du ønsker å hevde, eller om det er din selfie til å forbedre, er det tilbehør Det kan ta deg i riktig retning.

Du kan kjøpe forskjellige stativer for iPhone 7, som lar deg gjøre telefonen en stabil og nivå plass, slik at bildene ikke vil bli ristet og nedtonet. Ved å bruke et stativ, kan du også få helt utrolig lang eksponering bilder, hvor det er mulig, for eksempel, for å gjøre det se ut som om lampene fra passerende biler er nesten malt. Et mer enkelt oppsett er at du har lov til å være i bildene dine, ved å gjøre bruk av selvutløseren og hoppe inn i rammen med motivet.

I en annen kategori av medier for morsomme bilder er objektet som folk elsker å hate, nemlig Selfiesticker. Uansett hvor du går VDu uunngåelig lekkasje på denne metall stang, som veier opp i luften, slik at folk får sitt ansikt på et bilde av turistattraksjon i bakgrunnen. Enten du elsker å hate det, hater å elske det, eller bare elsker gode selfie, er det kommet for å bli og hvorfor ikke få mest mulig ut av det? Gruppen bildene vil bli mye bedre og det er også lettere å få et godt bilde av deg og kjæresten din hvis du bruker en selfie. Det minimerer utvilsomt klosset vinkler.

Avhengig av hva du mangler for iPhone 7, er det en god sjanse til å finne den på denne siden. Det er samlet et godt utvalg av utstyr, tilbehør og hjelpemidler, som gjør din iPhone 7 mer brukbare, spennende eller bare mer praktisk.