300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farge
Han porten
Hun porten
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
iPhone 13 Pro 6,1"

iPhone 13 Pro 6,1"

Det er 509 produkter.
iPhone 13 Pro 6,1" som leverer noe utenom det vanlige iPhone 13 Pro 6,1" har den såkalte A15-chipen, som er verdens raskeste chip som noensinne er plassert i en smarttelefon. Du er dermed sikret en lynrask smarttelefon som gir deg en god opplevelse hele veien. iPhone 13 Pro har en Super Retina...
les mer
Viser 1 - 54 av 509 produkter
iPhone 13 Pro 6,1"

iPhone 13 Pro 6,1" som leverer noe utenom det vanlige

iPhone 13 Pro 6,1" har den såkalte A15-chipen, som er verdens raskeste chip som noensinne er plassert i en smarttelefon. Du er dermed sikret en lynrask smarttelefon som gir deg en god opplevelse hele veien.

iPhone 13 Pro har en Super Retina XDR-skjerm med ProMotion, som leverer et knivskarpt og fargerikt bilde uansett om du ser på bilder, videoer eller bruker appene dine. Skjermen er klart en av de viktigste tingene ved en smarttelefon, da en god brukeropplevelse krever at skjermen leverer et flott bilde. Samtidig har Apple også som mål å skape en skjerm som tåler en del, noe som betyr at skjermens glass er ekstremt sterkt. Forsiden av iPhonen har Ceramic Shield, som gir en beskyttelse som er fire ganger bedre enn tidligere iPhones.

Hvorfor skal jeg velge en iPhone 13 Pro?

Når du skal skaffe deg en ny iPhone, er det viktig at du vurderer behovene dine på forhånd. iPhones kommer i mange varianter, som hver appellerer til ulike brukere. Kanskje er du ute etter en stabil og god iPhone som oppfyller de flestes behov? Det kan også være at du ønsker å utstyre deg selv med en iPhone som kan noe utenom det vanlige. Det er nettopp denne kategorien iPhone 13 Pro havner i.

Den mest tydelige forskjellen som skiller seg ut, er baksiden av iPhone 13 Pro, som har en ekstra kameraobjektiv i forhold til iPhone 13. Det ekstra kameraobjektivet er et teleobjektiv som gir deg muligheten til å ta ekstra vakre bilder. Med dette objektivet kan du ta bilder av motiver som befinner seg lenger unna. Dermed kan du uansett hvilket øyeblikk du befinner deg i, fotografere vakre motiver og fylle bildeboken.

Ettersom iPhone 13 Pro har et ekstra kameraobjektiv, har det gått utover batterilevetiden. Det er imidlertid ikke en veldig stor forskjell i batterikapasiteten. iPhone 13 Pro har en kapasitet på 3095 mAh, som er 145 mAh mindre enn den vanlige iPhone 13. Hvis du derimot ønsker å få en iPhone 13 Pro Max, får du en kapasitet på hele 4352 mAh. Da trenger du aldri bekymre deg for å gå tom for strøm i løpet av dagen.

I iPhone 13 Pro-modellene får du noe utenom det vanlige. Spesielt når det gjelder grafikk, da deres nye A15-chip inneholder en 5-kjerners GPU som leverer opptil 50% raskere grafikk enn det vi tidligere har sett i en iPhone. Til sammenligning får du i en iPhone 13 bare en 4-kjerners GPU, som dermed ikke leverer samme grafiske ytelse.

Når vi ser på utseendet til iPhone 13 Pro-modellene, er det lagt vekt på detaljene. Den er satt sammen i en ramme av rustfritt stål, noe som gir en mer elegant og flott finish. Det er dermed virkelig en Pro-opplevelse du får med denne iPhone, både når det gjelder ytelse og utseende.

Hvordan finner jeg riktig lader, adapter eller kabel?

På Mackabler.no finner du hele vårt utvalg av ladere, adaptere og kabler til din iPhone 13 Pro. Vi sørger for at du får den beste opplevelsen uten at du føler at du mangler noe. Enten det dreier seg om en lader som gir rask lading, en adapter som gir deg flere tilkoblingsmuligheter, eller bare en ny kabel til din iPhone, kan du finne det i vår butikk. Det styrker bruken av din iPhone når du er utstyrt med alt du trenger.

Kan jeg kjøpe et deksel til min iPhone 13 Pro 6,1"?

Vi tilbyr mange forskjellige deksler som sikter seg inn på å oppfylle alle kunders behov. Deksel med kortlomme, håndverkerdeksler som sikrer god beskyttelse, og til og med nedbrytbare deksler som er mer miljøvennlige. Et deksel er alltid et godt valg, da det beskytter iPhone mot eventuelle skader og kan også forhindre at du må betale for en reparasjon som et deksel kunne ha forhindret.

Enten du ønsker et deksel som bare beskytter baksiden og kantene, eller om du vil ha et med en klaff som også beskytter skjermen, er dette mulig. Det er derfor viktig å vurdere hvilket behov du har før du kjøper et deksel til din iPhone, slik at du alltid er sikret riktig beskyttelse.

Du kan se vår guide som forklarer de forskjellige typene deksler og hvordan du velger det riktige dekselet til din iPhone.

Gjør din iPhone mer holdbar med et beskyttelsesglass

Ønsker du å gi skjermen på din iPhone ekstra beskyttelse i form av et beskyttelsesglass, slik at den tåler mer? Ettersom skjermen er en så viktig del av en smarttelefon, er det bare fordeler med å beskytte den. I vår butikk tilbyr vi beskyttelsesglass som er enkle å montere på glasset på din iPhone. Det beskytter mot riper og andre skader i tilfelle du skulle miste din iPhone.

Det beste beskyttelsesglasset til iPhone 13 Pro 6,1" som vi selger, er fra firmaet VMAX, som vi er utrolig glade for her hos Mackabler.no. Det gir god beskyttelse, og monteringen er enkel, da det følger med en ramme som sikrer at det monteres riktig første gang. Dermed slipper du å bekymre deg for irriterende luftbobler under glasset.

Husk en USB-C-lader til din nye iPhone 13 Pro 6,1"

Når du kjøper nyere iPhone-modeller, følger det ikke med en lader, men bare en USB-C til Lightning-kabel. Årsaken til at disse laderne ikke lenger selges med, er angivelig at Apple er klar over at mange av brukerne allerede har en lader fra før av.

Her hos Mackabler.no har vi et stort utvalg av USB-C-ladere. Prisene på de forskjellige laderne varierer mye, da hver av dem er laget for ulike formål. Vi har enkle ladere og helt opp til 4 porter, slik at du kan lade 4 iPhone-er eller iPads samtidig. Samtidig varierer de også i watt og andre funksjoner. Det er derfor viktig at du vurderer behovene dine før du kjøper, slik at du får det helt riktige produktet.

Ønsker du en MagSafe-lader til din nye iPhone 13 Pro 6,1"?

Hvis du ønsker en av Apples nye og smarte MagSafe-ladere til din iPhone 13 Pro, må vi dessverre meddele at denne ikke følger med når du kjøper iPhone. Dette er et tilleggsprodukt som du må kjøpe hvis du ønsker trådløs og magnetisk lading. Blant de trådløse laderne kan du velge mellom Apples egen originale MagSafe-lader eller en tilsvarende - vi har flere forskjellige typer i vår butikk.

Mangler du et godt sett med hodetelefoner til din iPhone 13 Pro 6,1"?

Det er ikke bare laderen som ikke følger med når du kjøper en ny iPhone. Du får heller ikke et sett med de populære EarPods eller AirPods når du kjøper en ny iPhone. Dette henger sammen med at folk allerede har et par, slik at de ikke trenger et nytt.

Med den økende populariteten til Bluetooth-hodetelefoner og det faktum at de stadig blir bedre, kan det være praktisk å slippe å ha hodetelefoner med ledninger. Vi har flere forskjellige Bluetooth-hodetelefoner i vår butikk som både gir god lyd og bekvemmelighet.

Hvis du derimot har et sett med EarPods eller et annet par hodetelefoner som bruker ledning, må du sørge for at det bruker Lightning-kontakt. Hvis du ikke har et slikt par hodetelefoner, kan du med fordel skaffe deg en adapter som konverterer jackkontakten til Lightning, slik at den passer til din iPhone. Du kan også få en adapter som splitter til to kontakter, slik at du både kan bruke et headset samtidig som du kan lade iPhone-en din.

Trenger du å bruke din iPhone 13 Pro 6,1" i bilen? Da trenger du en bilholder

Ønsker du å bruke iPhone-en din som GPS når du kjører bil? Da er det viktig at du har en bilholder slik at du enkelt kan plassere iPhone-en på dashbordet. Det gir deg bedre oversikt over navigasjonen på iPhone-en din og samtidig overholder du gjeldende lovgivning om bruk av håndholdt telefon under kjøring. I vår butikk har vi flere forskjellige modeller, som hver har ulike funksjoner. Enten du ønsker en tradisjonell holder eller en holder med trådløs lading, er dette mulig. Du kan få en modell som festes på frontruten eller dashbordet med sugekopp. Du kan også få en modell som festes i luftventilen i bilen din.

.iaai