+45 60 54 62 25    |    LEVERING PÅ 2-4 HVERDAGER   |    [email protected]

Filtre produkter

Utstyr

vis flere mindre

Han porten

vis flere mindre

Hun porten

vis flere mindre

Pris

19 kr 7669 kr

Producenter

vis flere mindre

Farge

QI opladning

vis flere mindre

MFi sertifikat

vis flere mindre

Oplader effekt

vis flere mindre

Understøtter: USB-PD

vis flere mindre

Lengde

vis flere mindre

SøgMacbook 12

Macbook 12Det er 295 produkter.

EN HELT NY OPPFØRINGApples nye MacBook, som ble lansert april 2015, er en liten skjerm på 12 tommer, enda tynnere enn MacBook Air. Super Handy for arbeid på farten som størrelsen er ikke en byrde å bære rundt i posen (den veier bare 0,92 kg!), men det er én ting å være klar over: det har bare én oppføring, USB-C! Derfor er det mye for Apple-tilbehøret vårt her på Mackabler.dk som du ikke kan bruke på MacBook. Vi har derfor samlet mye utstyr...
les mer
  • Vis:
Viser 1 - 54 av 295 produkter
Macbook 12

EN HELT NY OPPFØRING
Apples nye MacBook, som ble lansert april 2015, er en liten skjerm på 12 tommer, enda tynnere enn MacBook Air. Super Handy for arbeid på farten som størrelsen er ikke en byrde å bære rundt i posen (den veier bare 0,92 kg!), men det er én ting å være klar over: det har bare én oppføring, USB-C!

Derfor er det mye for Apple-tilbehøret vårt her på Mackabler.dk som du ikke kan bruke på MacBook. Vi har derfor samlet mye utstyr her som kan gjøre livet enklere som eier av den nye enheten som ligger lenger fremme enn resten!

Hvis du vil koble MacBook til en TV eller ekstern skjerm slik at du kan arbeide på en større skjerm eller se på Netflix, bør du få en USB-C til HDMI-adapter. Deretter kan du sette en HDMI-kontakt i datamaskinen, selv om den ikke har inngangen! Hvis du ofte bruker en ekstern skjerm, anbefaler vi også vårt trådløse tastatur med Bluetooth – det gjør hele arbeidsflyten mye raskere!

De mest nødvendige gadgets for MacBook er utvilsomt de som gjør det mulig å bruke enheter med den velkjente, "normal" USB. Du kan velge fra en USB-C til USB-hun-kontakt og en USB-hub. Kontakten med en enkelt USB-Female-inngang lar deg koble til for eksempel en ekstern harddisk i den nye MacBook-maskinen. Det USB hub does akkurat det likt ting – rettferdig med mangfoldig anordninger øyeblikkelig! Da kan du ha både en harddisk, iPhone lader eller kanskje et tastatur for, uten problemer! Sistnevnte er også praktisk, siden tross alt er det bare én oppføring i MacBooken-hvis du må dra nytte av flere enheter samtidig, kan dette godt bli ganske vanskelig uten hjelp av USB-hub.

Du kan også velge en kabel som kan gå direkte inn i telefonen. Ikke bry deg med en USB-adapter for å lade for eksempel iPhone, så kan du kjøpe en USB-C til Lightning-kabel! Eller, hvis du eller en av dine venner kan ha en Android-telefon, få USB-C til MicroUSB slik at MacBook kan gjøre bruk av alt du er Rundt!