300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farge
vis flere mindre
Han porten
Hun porten
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
iPhone SE 3 (2022)

iPhone SE 3 (2022)

Det er 509 produkter.
iPhone SE 3 (2022) design og skjerm iPhone SE (3. generasjon) fra 2022 har et lignende design som iPhone 8 med en skjermstørrelse på 4,7 tommer. Den har også glass på baksiden for trådløs lading og en aluminiumsramme for holdbarhet. iPhone SE (3. generasjon) kommer i tre farger: svart, hvit og...
les mer
Viser 1 - 54 av 509 produkter
iPhone SE 3 (2022)

iPhone SE 3 (2022) design og skjerm

iPhone SE (3. generasjon) fra 2022 har et lignende design som iPhone 8 med en skjermstørrelse på 4,7 tommer. Den har også glass på baksiden for trådløs lading og en aluminiumsramme for holdbarhet. iPhone SE (3. generasjon) kommer i tre farger: svart, hvit og rød.

Skjerm

Skjermen er en Retina HD-skjerm med en oppløsning på 1334 x 750 piksler. Dette betyr at bildene og videoene ser skarpe og klare ut på skjermen. Den har også True Tone-teknologi som automatisk justerer fargetemperaturen på skjermen avhengig av belysningen i rommet.

Kamera

Kameraet på iPhone SE (3. generasjon) er oppgradert og har nå en 12 MP vidvinkellinse på baksiden og et 7 MP frontkamera. Videoopptak er også forbedret med 4K-videoopptak.

Ytelse og batteritid

iPhone SE (3. generasjon) er utstyrt med Apples A15 Bionic-chip som gir den bedre ytelse enn tidligere modeller. Den har også 5G-teknologi som gir raskere internettforbindelse.

Batteritiden er også forbedret, og den kan nå vare i opptil 13 timer ved avspilling av video. iPhone SE (3. generasjon) har også trådløs lading og kan lades med en 20W USB-C PD-lader.

Tilbehør

Tilbehør kan være en viktig faktor når man velger en ny telefon. Her er noen av de mest populære tilbehørene til iPhone SE (3. generasjon):

  • USB-C til Lightning-kabel: Dette kabelen gjør det mulig å lade iPhone SE (3. generasjon) raskere og mer effektivt.
  • USB til Lightning-kabel: Dette kabelen er et godt backup-alternativ hvis du ikke har en USB-C PD-lader.
  • iPhone 20W-lader med USB-C PD: Denne laderen lar deg lade iPhone SE (3. generasjon) raskt og effektivt.
  • Qi-trådløs lader for iPhone: Hvis du vil unngå kabler, kan en trådløs lader være et godt alternativ.
  • iPhone-deksler: Et deksel kan beskytte telefonen din mot skader og riper. iPhone SE (3. generasjon) kan også bruke deksler til iPhone 8, så du kan velge mellom et stort utvalg av forskjellige deksler.
  • Powerbank: Hvis du er mye på farten, kan en powerbank hjelpe deg med å holde telefonen din ladet hele dagen.
  • Beskyttelsesglass: Beskyttelsesglass kan beskytte skjermen på telefonen din mot riper og skader.

Konklusjon

iPhone SE (3. generasjon) er en fantastisk telefon med mange forbedringer i forhold til sin forgjenger, iPhone SE (2. generasjon). Den har bedre ytelse med den nye A15 Bionic-chipen og 5G-teknologi som gir raskere internettforbindelse. Kameraet er også oppgradert, og batteritiden er lengre. I tillegg er det et stort utvalg av tilbehør som kan hjelpe deg å få mest mulig ut av iPhone SE (3. generasjon).

Hvis du vurderer å kjøpe en ny telefon og leter etter en kompakt telefon med god ytelse, kan iPhone SE (3. generasjon) være et godt valg. Det er en god telefon for de som ønsker en rask og pålitelig telefon til en overkommelig pris.

.iaai