300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
Vanntett
Mulighed for afhentning i københavn
Filter
iPad Pro 10,5 "

iPad Pro 10,5 "

Det er 338 produkter.
Den kraftfulle og kompakte iPad Pro Denne imponerende sterke og kompakte iPad Pro tilbyr en utrolig effektivitet og er faktisk kraftigere enn mange bærbare datamaskiner på markedet. Med en iPad Pro kan du derfor prestere bedre enn noensinne, da du har med en fantastisk kraftig nettbrett å gjøre....
les mer
Viser 1 - 54 av 338 produkter
iPad Pro 10,5 "

Den kraftfulle og kompakte iPad Pro

Denne imponerende sterke og kompakte iPad Pro tilbyr en utrolig effektivitet og er faktisk kraftigere enn mange bærbare datamaskiner på markedet. Med en iPad Pro kan du derfor prestere bedre enn noensinne, da du har med en fantastisk kraftig nettbrett å gjøre. iPad Pro tilbyr deg en svært skarp Retina-skjerm og et kamera av høy kvalitet. Dette er altså et nettbrett for de seriøse brukerne.

Tilbehør til iPad Pro 10,5"

Her hos Mackabler selger vi tilbehør til din iPad Pro 10,5", som gjør det enda mer praktisk og enkelt å jobbe fra et nettbrett.

Kompakt kraft-nettbrett

Stjernen i showet, som sørger for at en iPad Pro kjører så raskt og kraftig, finner vi i Apple sin A10X Fusion CPU, som har en ekstra kjerne å jobbe med i forhold til det man fant i iPhone 7, som derfor har seks kjerner. I tillegg har den 4 GB RAM, som altså er dobbelt så mye som i 9,7" versjonen.

For å si noe om hvor mye dette betyr for ytelsen på din iPad Pro, betyr det faktisk at den er nesten like rask som en Macbook Pro. Det er altså ikke for moro skyld at iPad Pro står som klassens raskeste nettbrett, som i mange tilfeller kan erstatte en bærbar datamaskin.

Høyoppløst skjerm

Med en iPad Pro får du en skjerm som fungerer med 2224 x 1668 oppløsning på en IPS LCD Retina-skjerm. Tidligere brukte iPads 60 Hz, som betydde at skjermen oppdaterte 60 ganger i sekundet, men med denne iPad Pro er du oppe i hele 120 Hz, noe som betyr at den oppdaterer dobbelt så mange ganger i sekundet. Du får altså en skjerm som fungerer så smidig at du nesten ikke merker at du berører skjermen før den reagerer.

Takket være ProMotion-teknologien, som brukes til å kjøre de 120 Hz, tilpasser skjermens oppdateringshastighet seg også etter hva du gjør. De fleste filmer du kan streame kjører med lavere Hz enn 120, og ProMotion vil derfor justere ned til riktig antall bilder per sekund. Men bruker du iPaden din til å tegne, sørger de 120 Hz for at du får en helt flytende opplevelse, som om du tegnet på et stykke papir. Og faktisk er ProMotion et så intelligent system at det kan kjøre i to forskjellige hastigheter, slik at du problemfritt kan bytte mellom tegneprogrammet og videoprogrammet ditt, uten at noen av dem fungerer mindre optimalt. Men ikke nok med at du får en mer naturlig opplevelse av å designe og tegne på nettbrettet ditt, så er denne tilpasningen også batterivennlig, og batterilevetiden på iPad Pro blir derfor lengre.

Batteritid

Et kraftig kraft-nettbrett bør også kunne vare en hel arbeidsdag. Ifølge Apple selv kan en iPad Pro vare opptil 10 timer med videoavspilling, og ifølge diverse anmeldelser kan den kjøre 7-8 timer med mange åpne apper, musikkavspilling, bildebehandling og annet arbeid. Dette er, for et nettbrett, ganske lang tid og vil gi deg mye frihet og tid til å jobbe mens du er på farten. Selv om det i seg selv ikke er så mye lenger enn forgjengerne, kan den likevel håndtere kraftige programmer i lang tid og uten problemer, noe som er bedre enn mange andre nettbrett på markedet.

Tilbehør

Så alt i alt, hvis du er den heldige eieren av dette kraftige nettbrettet, har du altså et sterkt og solidt arbeidsverktøy for hånden. Det finnes mye forskjellig tilbehør som kan gjøre bruk av iPad Pro enda mer effektiv, og vi har her samlet en rekke tilbehør som kan gjøre tingene mer smidige og enkle for akkurat deg.

Power bank

Som nevnt, så er batteritiden lang, men kanskje du likevel har behov for en boost når du er på farten. Her er en power bank et helt uunnværlig verktøy å ha i lommen. Med en power bank for hånden kan du plutselig kjøre litt lenger på energien og ikke risikere å miste verdifullt arbeid når du er på farten.

Når du kjøper en power bank, er det viktig å være oppmerksom på at det kan være forskjell på den oppgitte effekten av en power bank og den faktiske effekten. Det vil som regel være noe tap på en eller annen måte. Her hos Mackabler streber vi imidlertid etter å kun tilby power banks som lever opp til det som blir lovet, og at energitapet blir minst mulig. Når det er sagt, er en power bank den ultimate gadgeten å ha i lommen hvis du vil være sikker på å ha ekstra strøm med deg rundt.

Adaptere

Kabler har en tendens til å forsvinne på de mest ubeleilige tidspunktene, og det kan hende at du plutselig står og mangler en kabel. Enten det er til lading eller for å koble iPad Pro til Macen din. Heldigvis finner du her på siden et stort utvalg av forskjellige kabler og adaptere som forhåpentligvis kan hjelpe deg i en slik situasjon, slik at du ikke plutselig står og føler deg helt uten tilkobling.

I tillegg finnes det kabler i mange forskjellige lengder, så hvis du er lei av å være begrenset av den medfølgende kabelen, kan du også finne kabler i lengder som passer dine behov bedre.

Andre adaptere som kan nevnes er lightning til HDMI, som gjør det enkelt å vise presentasjoner på storskjerm eller se designene dine utfolde seg i all sin prakt når du sitter og tegner på nettbrettet.

Pleie og rengjøring

Fettede fingre på skjermen er noe av det mest irriterende å se på ved et nettbrett. Men siden det nesten er uunngåelig ved bruk av en iPad Pro, er det godt å ha et rengjøringssett for hånden, slik at de fete fingrene er enkle å fjerne. Heldigvis finnes det forskjellige små sett som inneholder både renseløsning og mikrofiberkluter, slik at du kan holde skjermen fri for fingeravtrykk.

Disse settene er enkle å pakke sammen og holde samlet, slik at de er praktiske å ha med på reisen. Så kan du alltid vise frem et flekkfritt nettbrett og virke profesjonell hvis du skal vise en design til en klient eller diskutere noen dokumenter på et møte.

Beskyttelse

For å beskytte iPad Pro best mulig, er det essensielt å ha riktig deksel. Et deksel kan være alt fra en enkel silikonbeskyttelse som holder riper og støv borte fra iPad Pro. Slik holder den seg pen og ser ut som ny i lengre tid og kan uten problemer tåle daglig bruk. For å fullføre den enkle beskyttelsen kan det også anbefales å kjøpe en skjermbeskyttelsesfilm, slik at det heller ikke kommer riper når du sitter og jobber med stylusen og tegner i programmet.

Hvis du trenger litt mer beskyttelse, finnes det også beskyttelsesglass til iPad Pro. Det betyr at skjermen blir mer motstandsdyktig mot slag og støt. Siden glassdisplayer ikke har det beste ryktet for å være helt motstandsdyktige mot støt, og det noen ganger kan komme sprekker ganske raskt, er et beskyttelsesglass en god investering for mange.

En annen type deksler er de som også fungerer som et tastatur. Så hvis du synes det er irriterende å skrive på berøringstastaturet og heller vil ha ekte trykknapper, er denne typen deksel definitivt noe du bør vurdere.

Det finnes også deksler som med en enkel og rask bretting kan fungere som en stativ for iPaden din, slik at du kan se filmer eller vise presentasjoner. De kan også bare fungere som ekstra støtte som vinkler iPaden din helt riktig, slik at det er mer behagelig å skrive når du bruker berøringstastaturet.

Reparasjon

Hvis uhellet skulle være ute og du ikke har beskyttet iPad Pro godt nok, og du ender opp med å ødelegge skjermen, finnes det også løsninger for det. I stedet for å betale dyrt for å få skjermen byttet, er det faktisk mulig å gjøre det selv. Alt som kreves er at du har riktig utstyr, litt tålmodighet og en rolig hånd.

Her hos Mackabler selger vi et stort utvalg av verktøy og tilbehør som du kan bruke til å bytte skjermen hjemme hos deg selv.

Selvfølgelig kan du også bruke disse verktøysettene til å bytte skjermer på andre enheter, enten det er iPaden din, iPhone eller andre smarttelefoner. Du må bare sørge for å ha riktig glass klart.

.iaai