300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Han porten
Hun porten
Lengde
Mulighed for afhentning i københavn
Producenter
vis flere mindre
Kategori
Pris
kr kr
Oplader effekt
Lyd
Video
Filter
HDMI port

HDMI port

Det er 54 produkter.
Den velkjente form på slutten av pluggen eller i datamaskinen er HDMI-High-Definition Multimedia Interface. Nesten alle elektroniske produkter i dag kan gjøre bruk av disse kablene, som overfører digitale lyd-og videosignaler fra en enhet til en annen.   Har din Mac...
les mer
Viser 1 - 54 av 54 produkter
HDMI port

Den velkjente form på slutten av pluggen eller i datamaskinen er HDMI-High-Definition Multimedia Interface. Nesten alle elektroniske produkter i dag kan gjøre bruk av disse kablene, som overfører digitale lyd-og videosignaler fra en enhet til en annen.

 

Har din Mac ikke en HDMI-port? Da er det mulig å kjøpe deg rundt problemet. Du kan få en HDMI-port koblet til datamaskinen via USB, eller med Mini DisplayPort. Men de nye Retina MacBook-maskinene er heldige nok til å ha en HDMI-port, så pass på å sjekke om du kan finne inngangen i siden av datamaskinen din før du kjøper.

 

Hvis du ofte setter datamaskinen til TV-en for å se filmer eller TV-programmer, anbefaler vi iPush D2-N. Det er en såkalt HDMI dongle for Mac og iOS airplay, det vil si et objekt som lar deg koble til TV og MAC uten en lang kabel over gulvet. Du har kanskje hørt om den kjente Chromecast-dette i prinsippet fungerer på samme måte, bare med filer i stedet for gjennom, for eksempel, Netflix og YouTube.

 

Ønsker du den beste kvaliteten når du ser en film via HDMI? Så kjøp vår Icy Box Premium-adapter. Den støtter de høyeste oppløsninger og opprettholder Retina-kvaliteten. Hvis du selv har en ekstern 4K-skjerm, vil du ikke gå galt med denne dongle.