300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Pris
kr kr
Iphone
Ipad
Producenter
vis flere mindre
Farge
Utstyr
Filter
iPhone 6/6s dekker vesker og beskyttelse

iPhone 6/6s dekker vesker og beskyttelse

Det er 85 produkter.
iPhone 6 er en fin telefon og det er iPhone 6s også, heldigvis er de like, slik at de bruker samme beskyttelse, samme deksler og samme holdere.  IPhone 6 har en litt buet skjerm, det vil si at skjermen ikke er buet, men det er glasset utenfor, betyr det at det er vanskeligere å...
les mer
Viser 1 - 54 av 85 produkter
iPhone 6/6s dekker vesker og beskyttelse

iPhone 6 er en fin telefon og det er iPhone 6s også, heldigvis er de like, slik at de bruker samme beskyttelse, samme deksler og samme holdere. 

IPhone 6 har en litt buet skjerm, det vil si at skjermen ikke er buet, men det er glasset utenfor, betyr det at det er vanskeligere å finne den beskyttende glass for det og vanskeligere å gjøre det beskyttende glass for det. Den buede glass gjør også at når du slipper din iPhone er det mye mer sjanse for å treffe kanten av skjermen, og slike noen har til å knekke hvis de er utsatt for for mye.

iPhone 6/6s-beskyttelse

En iPhone må beskyttes, men det kan også bli for mye, derfor har vi gjort hva vi kan for å finne de tynneste deksler og de med ekstra funksjoner slik at det ikke synes som om du mister noe ved å ha dekselet på.

Et deksel bør gjerne beskytte mot slag og riper, men det bør helst ikke gjøre noe verre, dekker av hard plast kan tendens til å klø din iPhone, fordi støv og skitt blir fanget mellom dekselet og din iPhone, og det kan føre til riper Derfor er det vanligvis en god idé å velge en gummi eller silikon cover, er det også lettere å holde på enn en hard plast deksel eller iPhone alene. 

Forskjellen mellom silikon og harde plast deksler

De harde plast dekslene har også fordeler, de er mye tynnere og lettere enn de som er laget av gummi og silikon, slik at du opplever mindre å ha et deksel på iPhone med en hard plast deksel, og hvis du ikke ønsker riper fra en hard cover kan du bare vaske det regelmessig , blir du kvitt det, og det er ikke et stort problem.

Det er noen deksler som gir ekstra funksjoner, for eksempel et deksel med en lommebok innebygd, med et slikt deksel, vil du bli kvitt din store lommebok når du er i byen, for eksempel, så det kan være en virkelig god fordel. Dekker med lommebok i vanligvis også beskytter iPhone enda bedre, så det er en fordel av å ha det i byen.

iPhone 6/6s saken er alltid en god idé

Hvis du mister din iPhone på noe hardt det alltid får riper eller går mer I stykker så en sak alltid en god idé, det beskytter veldig mye når man er uheldig, så den ene gangen du er uheldig det er super god idé å ha en sak på sin iPhone. 

Det er virkelig mange forskjellige typer deksler, forskjellen er virkelig stor, mange er for billig og derfor for ille, de vi har her er alle veldig bra, selv de billige av dem er så bra at du enkelt kan bruke dem hver dag og resten av tiden du har din iPhone , er det også garanti på alle deksler du ser her, og vi aldri krever at du sender noe tilbake, med mindre det er veldig rart, eller vi trenger å bruke det fordi vår produsent sier de vil ha den tilbake.

Myke deksler til iPhone 6/6s

Vi elsker den myke silikon dekker, de er klart de som er best å holde på fordi de ikke slip så lett og det er også de som beskytter de beste mot slag og tap, derfor er du sikker på at det er en god idé å kjøpe en myk iPhone 6 cover , spesielt de fra haweel de er både billige og fungerer veldig bra.

Dekker med brukeranmeldelser

Vi er veldig mye i å ha dekke vurderinger på så mange dekker som mulig, på den måten kan du se hva andre synes om dekselet du ser på, og disse er virkelige mennesker som også skriver hva de synes er bra og dårlig på dekker de kjøper , de fleste av dem kjøper bare et deksel så det er brukt lang tid og hele tiden, derfor dekselet vurderinger gi en virkelig god innsikt i hvordan det er å bruke dekselet hele tiden.
Det er fortsatt folk som skriver om hvordan dekselet klarte å gå deg vill med en iPhone inne. 

For skyld kvalitet er det en god idé å se litt ekstra for når du kjøper dekning, kan du få noen virkelig dårlige deksler, eller noen som ikke lever opp til hva du forventer, har vi massers av NoName dekker, disse er billige og selvfølgelig det også føles som at når En sammenligner dem med kombinasjonen av en merkevare, har vi massers av Haweel dekker disse er billige og fine, også vi har noen fra Baseus, de er i virkelig god kvalitet.