300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 500 KR
200.000 DANSKER BRUKER OSS
Om os

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Mulighed for afhentning i københavn
Utstyr
vis flere mindre
Lengde
vis flere mindre
Farge
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Pris
kr kr
Kompatibilitet
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
QI opladning
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Filter
MacBook Pro 15 "med Touchbar

MacBook Pro 15 "med Touchbar

Det er 415 produkter.
Her er den nyeste største og raskeste MacBook Pro, den kommer med all den kraften du kan bruke og det er fortsatt tynn og deilig å ha på seg. Hvordan kobler jeg enhetene mine til MacBook Pro 15 "? På denne siden finner du alt du trenger for å koble MacBook Pro 15 til andre enheter. En MacBook Pro 15 "leveres som standard med 4X Thunderbolt 3-porter (USB-C), noe som betyr at alt med USB-C kan kobles direkte til den. Hvis enhetene dine ikke har USB-C, trenger du en adapter som kan konvertere fra en annen kontakt til USB-C. Det er veldig normalt å...
les mer
Viser 1 - 54 av 415 produkter
MacBook Pro 15 "med Touchbar

Her er den nyeste største og raskeste MacBook Pro, den kommer med all den kraften du kan bruke og det er fortsatt tynn og deilig å ha på seg.

Hvordan kobler jeg enhetene mine til MacBook Pro 15 "?

På denne siden finner du alt du trenger for å koble MacBook Pro 15 til andre enheter. En MacBook Pro 15 "leveres som standard med 4X Thunderbolt 3-porter (USB-C), noe som betyr at alt med USB-C kan kobles direkte til den. Hvis enhetene dine ikke har USB-C, trenger du en adapter som kan konvertere fra en annen kontakt til USB-C. Det er veldig normalt å få en adapter som kan konvertere USB-C til USB 3,0 for eksempel, og hvis du har en skjerm som skal kobles det er også praktisk å ha en adapter som kan konvertere HDMI til USB-C eller Mini DisplayPort-til USB-C. For dette formålet, er det også ganske bra dokker, som gjennom USB-C åpne opp flere porter samtidig, i stedet for å måtte bruke en adapter for alle andre typer kabel.

Hvilken kabel skal jeg bruke for MacBook Pro 15 "?

Fordi alle portene i MacBook Pro 15 "er USB-C (M. Thunderbolt 3 innebygd), må alle kablene være med USB-C eller Thunderbolt 3. En hendig kabel er en USB til USB 3,1 type C som det lar deg koble alle enhetene som har en USB-port. En USB-C til Lightning-kabel er også en god innsats for iPhone-eller iPad-kabel. Dessuten, det USB-C HDMI merke og USB-C å USB adapter pakke er en stor løsning, for den innrømmer du å forbinde de fleste vanlig telegrammer å din MacBook Pro 15 ". Hvis du har hatt en eldre MacBook og kjøpt en skjerm der med Mini DisplayPort, kan det også være en fordel å kjøpe en USB-C til Mini DisplayPort-adapter, siden din MacBook Pro 15 "ikke vil kunne motta Mini DisplayPort.

Hva er det beste tilbehøret for MacBook Pro 15?

En av de absolutt mest brukbare utstyrs alternativene for din MacBook Pro 15 "er en hub for MacBook. I denne kategorien vil den ultimate USB-C-huben for MacBook være toKlassen. Laget av Hyper, den skaffer alle havnebyene du nød og alle igjennom det likt USB-C havn. For din MacBook Pro 15 "det kan også være fint å ha en Hylse for å gjøre det enklere å transportere rundt. I tillegg har vi et respektabelt utvalg av bærbare PC-er for MacBook, slik at du kan sikre deg en mer komfortabel opplevelse når du bruker MacBook Pro 15 ".