300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 549 KR
200.000 DANSKER BRUKER OSS

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Pris
kr kr
Han porten
Hun porten
Mulighed for afhentning i københavn
Oplader effekt
Producenter
vis flere mindre
Iphone
Filter
Apple HomeKit-produkter

Apple HomeKit-produkter

Det er 16 produkter.
Apple HomeKit produkter Hva er Apple HomeKit? Apple HomeKit finnes på de fleste Apple-enheter og lar deg kommunisere med alt fra lamper til ulike typer sensorer. I forbindelse med det populære emnet IoT eller tingenes internett, er det veldig trendy å kjøpe gadgets og utstyr som kan kobles til...
les mer
Viser 1 - 16 av 16 produkter
Apple HomeKit-produkter

Apple HomeKit produkter

Hva er Apple HomeKit?

Apple HomeKit finnes på de fleste Apple-enheter og lar deg kommunisere med alt fra lamper til ulike typer sensorer. I forbindelse med det populære emnet IoT eller tingenes internett, er det veldig trendy å kjøpe gadgets og utstyr som kan kobles til Wi-Fi. Ved å gjøre dette får du muligheten til å få all relevant informasjon du trenger. For mange er Apple HomeKit en flott tillegg til hjemmet, da det gjør det enklere å ha oversikt over enhetene dine, enten du er hjemme eller et annet sted. Du kan kanskje slippe å bekymre deg for om du har husket å slå av lyset eller ovnen. En ekstra fordel med et slikt system er at jo flere enheter som kobles til det, jo mer effektivt blir det. Hvorfor bare koble til én sensor når du kan koble til alle? Da trenger du aldri å se på en sensor i huset igjen. Det samme kan sies om smarte stikkontakter og smarte pærer, som plutselig gir deg muligheten til å styre strømmen uten å være fysisk tilstede.

Hvilke produkter kan jeg få til Apple HomeKit?

Vi har funnet noen flotte muligheter for deg som ønsker å komme i gang med å bruke Apple HomeKit. Som nevnt, er styring av strøm i huset en høy prioritet å få kontroll på. Derfor har vi fokusert på å finne den beste løsningen for smartplug-stikkontakter. Dette gir deg en god mulighet til å komme i gang med å kontrollere strømforbruket i hjemmet, samtidig som det øker fleksibiliteten på mange måter. I samme kategori har vi funnet en flott startløsning for lyspærer i hjemmet. På den måten er det enkelt å styre når de er av og på, samtidig som du får muligheten til å justere lysstyrken.

Hvordan får jeg mest ut av Apple HomeKit?

Generelt sett får du mer ut av Apple HomeKit jo flere enheter du kobler til det. I tillegg er det alltid viktig å starte med det essensielle. Apple HomeKit er tilgjengelig på de fleste Apple-enheter, noe som betyr at du allerede har en kraftig sentral å jobbe fra. Men styrken til Apple HomeKit ligger i evnen til å håndtere alle apparater som ikke nødvendigvis er en del av den multimediaopplevelsen du får fra Apple-enheten din. Dette inkluderer ulike smarte hjelpemidler for å styre strømmen i huset, sensorer som lar deg overvåke alt fra oversvømmelser til innbrudd, samt ulike helsemålere som gjør det enkelt å holde oversikt over helseinformasjonen din.

Hva er de beste produktene til Apple HomeKit?

I vår mening er det beste utgangspunktet å få kontroll på grunnleggende funksjoner i hjemmet. Det vil si at du trenger en smart og enkel måte å håndtere strømstyringen i huset på. Her har vi funnet et utmerket alternativ for smartplug til Apple HomeKit, som enkelt kobles til Wi-Fi og deretter kan styres fra alle dine Apple-enheter. Dette gir deg gode muligheter til å optimalisere strømforbruket ditt og styre tidspunktene for når du vil ha strøm på i huset. I tillegg har vi funnet en flott pakkeløsning for deg som ønsker bedre kontroll over belysningen i huset. På den måten får du muligheten til å styre lysstyrken og når lampene er av og på. Og alt dette kan gjøres fra mobilen, slik at du slipper å reise deg hver gang noe skal endres. Det kan også avskrekke tyver mens du er på reise. Vi har også funnet en god mulighet til å måle vannivået i huset med en smart sensor.

iaai