300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Pris
kr kr
Han porten
Hun porten
Mulighed for afhentning i københavn
Producenter
vis flere mindre
Filter
Smart hage

Smart hage

Det er 7 produkter.
Smart hageEr hjemmet ditt tilpasset de mange teknologiske mulighetene vi har i dag? I økende grad tar såkalte smarte enheter oss med storm - og nå har det også kommet til hjemmene våre, alarmene og hagene. Dette er enheter som med stemmestyring, integrasjon med smarttelefonen din og mye mer kan...
les mer
Viser 1 - 7 av 7 produkter
Smart hage

Smart hage

Er hjemmet ditt tilpasset de mange teknologiske mulighetene vi har i dag? I økende grad tar såkalte smarte enheter oss med storm - og nå har det også kommet til hjemmene våre, alarmene og hagene. Dette er enheter som med stemmestyring, integrasjon med smarttelefonen din og mye mer kan gjøre livet ditt enklere, tryggere og mer komfortabelt. I vårt utvalg finner du noen av disse enhetene - perfekt for deg som ønsker å ta et skritt inn i det høyteknologiske, moderne hjemmet der stadig flere enheter samhandler og gjør jobben for deg. Formålet med disse alarmene er å lette byrden fra skuldrene dine, og hvis du klarer å utnytte disse enhetene optimalt, er det akkurat det de klarer å oppnå.

Kom godt i gang med din smarte hage

Hvis du vil være med på lasset, kan du begynne med vårt utvalg. Her finner du for eksempel en såkalt startpakke som inneholder flere av de mest grunnleggende og nyttige elementene for et smartere hjem. Og disse nye mulighetene kan virke kompliserte for mange. Derfor står ekspertene våre til disposisjon hvis du har spørsmål om produktene våre. De kan helt sikkert gi deg et nyttig og kvalifisert svar basert på sin dype kjennskap til produktene våre.

Er en smart hage noe for meg?

Hvis du forstår å utnytte mulighetene, kan det absolutt være et trygghetsskapende og effektivt verktøy. Det er perfekt for deg som har en interesse for teknologi - og kanskje allerede bruker teknologi i hverdagen din. Med en enkel oppsett kan disse enhetene også brukes av de som ikke nødvendigvis er superbrukere innenfor IT. Grip tak i din smarte hage i dag og opplev de fantastiske mulighetene de skaper!

iaai