300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Kategori
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
Ipad
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Vanntett
Mulighed for afhentning i københavn
Filter
Ipad

Ipad

Det er 637 produkter.
iPad-tilbehør Her finner du alt tilbehør til iPad som vi selger. iPads ble lansert i 2010 og forandret verden - små personlige datamaskiner eksisterte ikke før, selv om det egentlig var logisk at datamaskiner skulle ha berøringsskjermer og være tynne som papir - dette ble i hvert fall forutsagt...
les mer
Viser 1 - 54 av 637 produkter
Ipad

iPad-tilbehør

Her finner du alt tilbehør til iPad som vi selger. iPads ble lansert i 2010 og forandret verden - små personlige datamaskiner eksisterte ikke før, selv om det egentlig var logisk at datamaskiner skulle ha berøringsskjermer og være tynne som papir - dette ble i hvert fall forutsagt av mange science fiction-forfattere før Apple gjorde noe med det.

Hva trenger jeg til min iPad?

iPaden har blitt en viktig del av mange hjem, og med den økende rollen dette fantastiske verktøyet spiller, skjer det også en rask utvikling på tilbehørsmarkedet. Derfor er det viktig å følge med på de mange mulighetene man har til sin iPad. For å bruke den er det helt essensielt å ha en Lightning-kabel og en lader til den. Videre er det viktig å ha beskyttelse til iPaden din, slik at den ikke går i stykker første gang du ved et uhell mister den. Deretter handler det om dine personlige behov. For arbeidsbruk kan det være praktisk å ha bilutstyr som en bil lader til iPad og en bilholder til iPad hvis du kjører mye, samt et slankt tastatur til iPad, da det gjør det mye enklere å skrive e-poster eller dokumenter.

Hvordan lader jeg iPaden min best mulig?

For å lade iPaden din best mulig trenger du en god Lightning-kabel til iPad. Vi kan anbefale vår egen MFi Lightning-kabel til iPad, da den har god holdbarhet. Deretter anbefales en god vegglader, da det sikrer den raskeste ladehastigheten. Her finnes det flere alternativer, hver med sine fordeler og ulemper. En Multi USB vegglader 5x Avantree Power trek gir for eksempel mulighet for å lade 5 enheter samtidig, men med litt lavere hastighet enn hvis du har en dedikert iPad-lader 12W, som kun lader én enhet om gangen. Det finnes også docking-muligheter der du kan lade én eller flere enheter samtidig og ha en oppbevaringsplass til dem. Avantree PowerHouse Plus er den sikre vinneren her, da den er av god kvalitet og gir ladeplass til 4 enheter samtidig, noe som gjør den ideell både for kontoret og hjemmet.

Hva er det beste tilbehøret til min iPad?

En god kombinasjon av Lightning-kabel til iPad og lader til iPad vil ta deg langt. I tillegg trenger du et deksel til iPaden din for å gi den best mulig beskyttelse. En standard løsning for dette vil være et iPad-deksel med bakside og smart magnet, da det dekker hele iPaden din. Hvis du ønsker ekstra beskyttelse, kan du med fordel kjøpe et beskyttelsesglass til iPaden din, da det forhindrer at skjermen blir ødelagt av støt, slag og riper. En powerbank til iPad kan også være nyttig hvis du skal på tur og ikke har mulighet til å lade iPaden din. Vår Powerbank med QI-lading på 8000mAh gir opptil 5 ekstra ladinger, noe som er en pålitelig følgesvenn for iPaden din på turen. Hvis du trenger å høre på musikk eller se filmer, er et headset til iPad definitivt en god investering, for eksempel Avantree Audition Pro Bluetooth over-ear headset. Med dette er du garantert en god lydopplevelse, da Avantree alltid fokuserer på kvalitet med produktene sine.

Det var nok berøringsskjermen som var laget for våre fingre og ikke en penn som gjorde iPaden til den første vellykkede nettbrettet. De første nettbrettene ble lansert på 90-tallet, men de ble aldri noen suksess.

Vi har stort sett alle tenkelige kabler til iPaden.

Hvis du mangler en adapter, et headset eller et kabel, har du kommet til rett sted - vi har nesten alle iPad-kabler, iPad-adaptere og iPad-headset her på siden. Vi har iPad-ladekabler i forskjellige kvaliteter, både for 30-pin-porten og 8-pin Lightning-porten. Nedenfor kan du se hvilke porter de forskjellige iPadene bruker. Skillelinjen er ved iPad 3, der alle eldre modeller har 30-pin-porter og alle nyere modeller har 8-pin (Lightning).

Utfyllende beskrivelser av ladere, kabler osv. finner du på produktsidene.

Alle våre iPad-tilbehør er beskrevet under hvert enkelt produkt, men her er en rask gjennomgang:

Ladekablene kalles Lightning-kabler eller 30-pin-kabler. Laderne kalles bare ladere. iPad-laderne er de du setter i stikkontakten, og kabelen er det du setter i iPaden og i laderne. Vi har også bil-ladere.

Våre iPad-batterier kalles Powerbanks.

Våre hodetelefoner kalles headsets. Vi har både in-ear-hodetelefoner som sitter inne i øret og earpods som, akkurat som Apples egne, sitter litt utenfor. Vi selger både uoriginale og originale earpods.

Vi har en enkelt iPad-videoadapter, men bare for 30-pin-porten. Vi har ikke funnet en god alternativ til Apples 8-pin til HDMI-adapter - vi har heller ikke funnet dem til en bedre pris enn det Apple selger dem for, så kjøp den hos Apple.

Vi har også mange andre iPad-kabler og adaptere som du kan finne ovenfor.

Generasjon

iPad 1

iPad 2

iPad 3

iPad 4

iPad Air

iPad Mini

iPad Air 2

iPad Mini 2

iPad Mini 3

Hvilken port?

30-pin

30-pin

30-pin

8-pin (Lightning)

8-pin (Lightning)

8-pin (Lightning)

8-pin (Lightning)

8-pin (Lightning)

8-pin (Lightning)

.iaai