300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Pris
kr kr
Hun porten
Mulighed for afhentning i københavn
Producenter
vis flere mindre
Iphone
Filter

Smart sensor

Det er 41 produkter.
Smart sensor Hva er en smart sensor? En smart sensor er rett og slett en sensor som er koblet til wifi eller nettet på annen måte, slik at du får mulighet til å motta oppdateringer og/eller justere den kontinuerlig. Dette gir deg mye større kontroll over sensorene hjemme ved å kunne koble dem...
les mer
Viser 1 - 41 av 41 produkter
Smart sensor

Smart sensor

Hva er en smart sensor?

En smart sensor er rett og slett en sensor som er koblet til wifi eller nettet på annen måte, slik at du får mulighet til å motta oppdateringer og/eller justere den kontinuerlig. Dette gir deg mye større kontroll over sensorene hjemme ved å kunne koble dem alle sammen i det samme nettverket, slik at de enkelt kan styres. Dette blir spesielt effektivt når det kombineres med en sentral styringsenhet som Alexa Echo eller en Xiaomi gateway, som kan håndtere kommunikasjonen effektivt mellom deg og de tilkoblede enhetene. Siden smarte sensorer fungerer når de er koblet til nettet, betyr det også at du får tilgang til dem uansett hvor du er så lenge du har internettforbindelse. Dette gir deg muligheten til å motta varsler eller på annen måte få tilgang til dem, selv om du er på den andre siden av kloden. På denne måten vet du alltid hva som skjer hjemme hos deg.

Hva kan jeg styre med en smart sensor?

Med smarte sensorer kan du styre en rekke forskjellige ting. Ta for eksempel noe så praktisk som en smart stikkontakt som kan settes i en vanlig stikkontakt og deretter fungere som en smartkontakt. Den er imidlertid koblet til nettet, noe som betyr at du kan styre når og hvordan strømmen skal være på i kontakten. På denne måten kan du enkelt regulere strømforbruket rundt i huset. Dette er spesielt praktisk hvis du har forlatt huset og har glemt å slå av noe, da det bare tar et klikk på smarttelefonen din for å ordne det. I tillegg har vi en rekke praktiske sensorer for å måle viktige avvik, som for eksempel en temperatur- og fuktighetsmåler, en lekkasjesensor, en røykvarsler og en bevegelsessensor. Ved å kombinere disse kan du enkelt overvåke relevante risikofaktorer i hjemmet uten å være fysisk til stede, siden de er smarte og dermed koblet til nettet. I tillegg finnes det en rekke praktiske muligheter som en smart blodtrykksmåler, et smarttermometer og en smartvekt. Disse er laget for å gi deg detaljert informasjon på en så enkel måte som mulig. Dette gjør det enklere å få oversikt over helseinformasjonen din.

Hvordan kan jeg best utnytte mine smarte sensorer?

Smarte sensorer har en sterk nettverkseffekt, noe som betyr at jo flere du har av dem, desto mer effektive blir de. For å få maksimal utnyttelse av bevegelsessensorer ved vinduene, for eksempel, gir det mest mening å ha en sensor til hvert vindu i stedet for bare en til ett vindu, da dette gir deg de beste dataene. Det samme kan sies for smarte stikkontakter, da optimal dekning vil være å dekke hele strømforbruket i huset. Dermed er den beste måten å bruke smarte sensorer i ditt smarte hjem å dekke så bredt som mulig, slik at du kan styre effektivt gjennom sentralen. Siden det kan være et større prosjekt å dekke alt i huset med smart utstyr, kan det være lurt å starte med steder med høyest variasjon eller forbruk. I tillegg er det selvfølgelig viktig at de har god tilgang til wifi, da de ellers ikke kan kommunisere.

iaai