300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 549 KR
200.000 DANSKER BRUKER OSS

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farge
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
MFi sertifikat
Oplader effekt
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
iMac Pro

iMac Pro

Det er 266 produkter.
Lyd til iMac Pro er et av de viktigste områdene å ha kontroll på. I den forbindelse finnes det flere forskjellige løsninger som kan gi en virkelig god opplevelse, inkludert hodetelefoner, høyttalere og øretelefoner. Et over-ear hodetelefonsett til iMac Pro kan gi den mest suverene lyden, enten...
les mer
Viser 1 - 54 av 266 produkter
iMac Pro

Lyd til iMac Pro er et av de viktigste områdene å ha kontroll på. I den forbindelse finnes det flere forskjellige løsninger som kan gi en virkelig god opplevelse, inkludert hodetelefoner, høyttalere og øretelefoner.

Et over-ear hodetelefonsett til iMac Pro kan gi den mest suverene lyden, enten det er til musikk, gaming, film eller lydproduksjon. Du får lyd av høy kvalitet, og de isolerer godt mot ekstern lyd, noe som gjør det enklere å konsentrere seg om det man ønsker å lytte til.

Det finnes over-ear hodetelefoner av forskjellig kvalitet, der merket ofte er en god indikator på hva man får.

Hvis man ønsker en mer fleksibel løsning, er et in-ear hodetelefonsett til iMac Pro et alternativ. De er lette å ta med seg og kan brukes til mange forskjellige ting, samtidig som man får lyd av rimelig kvalitet.

Det er også mulig å få hodetelefoner som både er av høy kvalitet og kan brukes som sportsheadset. Du kan se utvalget vårt på følgende lenke:

her

For å få mest mulig ut av iMac Pro-en din, er det viktig å ha alle de riktige kablene og adapterne til iMac Pro. Uten dem er det nemlig vanskelig å koble til alle enhetene dine i huset, så det er essensielt å ha kontroll på.

Hvis man ønsker å dekke de fleste behovene på én gang, kan man velge å investere i en hub eller en dock til iMac. Begge gir muligheten til å koble til flere forskjellige typer porter, der en dock har få innganger, mens en hub har mange forskjellige innganger.

I tillegg kommer man langt ved å ha ekstra USB-kabler, da det er det de fleste enheter bruker som ikke er blitt laget de siste årene. Det er også noe man ikke kan ha for mange av.

Hvis man har skjermer hjemme som man ønsker å koble til iMac-en, er det en god idé å skaffe HDMI-kabler til dette, da de fleste skjermer fortsatt bruker HDMI. Men et kabel til displayport eller mini displayport kan også passe hvis man har kjøpt det til en tidligere iMac-modell.

Et lightning-kabel til iMac Pro kan også gi deg muligheten til å lade iPhonen din i iMac-en, noe som kan være praktisk. På den måten får du også muligheten til å overføre mellom dem.

Men det finnes et hav av muligheter som du kan se i denne kategorien:

her

I tillegg har vi en kategori med små og gode produkter som dekker litt forskjellige ting som kan være praktisk å ha.

Et minnekort er en virkelig god investering hvis du ønsker en sikker måte å ha sikkerhetskopier av dine viktigste dokumenter. Da kan du også raskt overføre mellom iMac Pro-en din og en annen enhet.

Men sjekk også ut kategorien for å se om det er noe du kan bruke:

her

iaai