300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 549 KR
200.000 DANSKER BRUKER OSS

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Pris
kr kr
Han porten
Hun porten
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
Oplader effekt
Producenter
vis flere mindre
Ipad
Iphone
Filter
iPhone mounts og dokkingstasjoner

iPhone mounts og dokkingstasjoner

Det er 20 produkter.
En smart plassering av iPhone eller iPad kan være en fin måte å gi deg en helt annen opplevelse når du er på farten og trenger iPhone plassert i bilen, slik at du enkelt kan betjene den, eller når du sitter og ser på iPad Mens du nyter frokost eller slapper av på sofaen etter kvelden. En...
les mer
Viser 1 - 20 av 20 produkter
iPhone mounts og dokkingstasjoner

En smart plassering av iPhone eller iPad kan være en fin måte å gi deg en helt annen opplevelse når du er på farten og trenger iPhone plassert i bilen, slik at du enkelt kan betjene den, eller når du sitter og ser på iPad Mens du nyter frokost eller slapper av på sofaen etter kvelden.

En iPhone-stativ eller iPad-dokk kan være løsningen for deg som ønsker en mer praktisk, smart og komfortabel plassering av enhetene dine.

Finn holderen som passer til bilen din

Hvor skal jeg nå bare gjøre min iPhone mens du kjører? Din iPhone må plasseres så smart at du kan bruke den som både GPS, musikkspiller, og snakker håndfri i det når du kjører bil. Men for å gjøre det, krever det at det sitter godt på et sted i bilen, hvor du enkelt kan betjene den.

Det hjelper en iPhone-Stick deg til. Vårt brede utvalg av iPhone mounts gjør det mulig for deg å finne akkurat den iPhone stativ som passer best til bilen din, slik at du kan få iPhone akkurat der du vil ha det.

Hvis du er mer inn i sykkelen, har vi også iPhone mounts spesielt designet for sykler.

La iPad Dock gjøre jobben for deg

Stativet og dokken gir deg friheten og iPaden din på riktig sted, slik at du kan se filmer på den uten å måtte være bundet med én hånd for å holde iPad – den administrerer en iPad-dokk for deg.

Hvis du ønsker å slå to fluer i en stein, i vårt utvalg har vi også dokker for iPad som kan la iPad opp. Her, bare se etter våre dokker med Lightning-kontakter, og dokken vil håndtere både plassering og lading av iPad.