300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
Vekt
Mulighed for afhentning i københavn
Filter

VR-hodetelefoner for iPhone

Det er ett produkt.
De beste VR-spillene og programmene for iPhone! VR har endelig blitt billig og god nok til at vi alle kan få glede av det. Det er faktisk våre telefoner som er raske og har høy nok oppløsning til å gi oss den ultimate opplevelsen. Vi selger den billigste muligheten for VR, nemlig Google...
les mer
  • Ikke på lager.
    400 Google

    Google Cardboard er et stykke papp med 2 linser som gjør det mulig å gjøre iPhone eller annen smarttelefon til et 3D Virtual Reality-headset. Det fungerer veldig enkelt når du bare monterer esken, kobler til linser og laster ned din første 3D Cardboard-app fra App Store eller Google Play.

    85,00 kr
    1-2 ukers leveringstid
Viser 1 - 1 av 1 produkt
VR-hodetelefoner for iPhone

De beste VR-spillene og programmene for iPhone!

VR har endelig blitt billig og god nok til at vi alle kan få glede av det. Det er faktisk våre telefoner som er raske og har høy nok oppløsning til å gi oss den ultimate opplevelsen.

Vi selger den billigste muligheten for VR, nemlig Google Cardboard, men det finnes mange andre måter å oppleve VR på. Vi jobber med å finne flere alternativer.

VR står for virtual reality, eller virtuell virkelighet på norsk. I dag tar man på seg en hodesett foran øynene og ser gjennom dette headsettet en visuell verden. For å gjøre denne verdenen mer levende, beveger landskapet seg når du beveger deg. Det er altså du som bestemmer hvor du vil se hen, ikke den som har kodet programmet.

Et headset gjør også mye for å gjøre VR mer virkelighetsnært.

Her har vi samlet en rekke spill og programmer som er gode å bruke med VR på din iPhone. Dette er en guide til VR-apper og spill på iPhone-modellene 5, 5s, SE, 6, 6s, 6 Plus og 6s Plus.

Google Expeditions

Pris: Gratis

Google Expeditions-appen er en ny app fra Google laget for deres nye Google Dream VR-briller. Appen viser forskjellige ting, som for eksempel havbunnen og ulike interessante steder. Den er også rettet mot studenter innen medisin og biologi, men det betyr ikke at vi andre ikke kan være med. Appen fungerer fint med både VR-briller av typen VR Box 2 og Google Cardboard.

Google Cardboard

Pris: Gratis

Google Cardboard-appen er en av de beste du kan finne. Den viser litt av alt. Du kan se videoer, spille små spill, se landskap eller oppleve Google Maps i VR. Du kan til og med installere flere programmer inne i appen, noe som gir deg enda flere muligheter.

VR Minecart

Pris: Gratis

Dette første spillet er veldig enkelt. Du sitter i en vogn og skal samle poeng. Grafikken i spillet er ikke supergod, men det betyr bare at iPhone-en din kan kjøre det jevnt, og opplevelsen blir bedre. Hjernen vår trenger egentlig veldig lite for å overbevises om at det den ser er ekte.

VR Mojo Orbulus Special Edition

Pris: Gratis

Dette er en app som viser forskjellige 3D VR-bilder, slik at du kan hoppe mellom forskjellige steder på jorden. Her kan du virkelig se hvor mye det betyr å ha VR i stedet for bare et bilde.

Air Racer VR

Pris: Gratis

I dette spillet flyr du et fly. Grafikken er ikke super, men den er mer enn god nok til at du føler at du faktisk flyr. Spillet er veldig kult, spesielt siden utviklerne gir det bort gratis.

Space Coaster VR

Pris: Gratis

I dette spillet kjører du en berg-og-dal-bane, men i motsetning til en video kan du se rundt i alle retninger. Du må også skyte ned noen droner med et sikte, men det er den minste delen av spillet.

Dungeon Cave VR

Pris: Gratis

I dette "spillet" må du gå gjennom en fangehule fylt med ekle monstre osv. Spillet er egentlig ikke et spill siden du ikke kan bestemme hvor du vil hen. Det er mer som en guide, men det er fortsatt skummelt.

GoPro VR

Pris: Gratis

Dette programmet viser mye av innholdet som er laget med GoPros VR-kamera. Det er mye action og mange kule omgivelser. Det kommer stadig nye videoer, men du bestemmer ikke selv hvor du vil hen. Du kan likevel se alt i VR.

Liftoff VR for Google Cardboard

Pris: Gratis

I dette "spillet" kan du følge en rakett ut i rommet. Det er mer som en guide enn et spill, men det er likevel veldig interessant.

VR Space: The Last Mission

Pris: 16 kr

Dette spillet er en førstepersonsskytespill, eller FPS. Spillet går ut på at du skal skyte ned andre romskip mens du styrer ditt eget. Spillet er veldig pent og gir mange timers underholdning.

Within - VR

Pris: Gratis

Within er enda en gratis appbutikk for VR-headsettet ditt. Her kan du laste ned bilder, videoer og apper som du kan se med VR-headsettet ditt.

Discovery VR

Pris: Gratis

Denne appen er laget av magasinet Discovery. De tar opp mye video i VR som de jevnlig publiserer i denne appen.

Gravity Train VR

Pris: Gratis

Dette er enda et spill som guider deg gjennom en bane. I spillet reiser du fra den ene enden av jorden til den andre via en heis. Og det er mange opplevelser på veien gjennom jorden.

VR Bang

Pris: Gratis

VR Bang er en arkadeskytespill. Du må skyte raskt og fortsette å skyte, noe som gjør det til et veldig raskt spill, spesielt med et VR-headsett på.

InCell VR (Cardboard)

Pris: Gratis

I dette spillet kan du reise inn i en celle og en bakterie. Spillet er nylig blitt gratis og er veldig godt designet. Du kan også lære mye av det.

Lamper VR: Firefly Rescue

Pris: 8 kr

Dette spillet er kanskje det peneste iPhone VR-spillet du kan få. Det er laget for yngre barn, men kan også nytes av litt eldre barn. I spillet styrer du en liten insekt på sin tur rundt i den enorme verdenen. Du styrer og kan se rundt med hodet ditt, og både bakgrunnen og spillopplevelsen er helt topp.

FastHit VR

Pris: 8 kr

FastHit er et førstepersonsskytespill. Du beveger deg gjennom verdenen og kan skyte og styre hvor du ser. Spillet støtter også vanlig 2D-spillopplevelse på iPhone.

Hidden Temple Adventure

Pris: 29 kr

Spillet Hidden Temple Adventure er et opplevelsesspill der du skal utforske forskjellige ting med VR. Spillet er designet for barn, men det skal ikke hindre noen i å spille det. Verdenen er veldig godt bygget opp og gir en fin spillopplevelse.

Romans From Mars 360

Pris: Gratis

Dette spillet er et morsomt lite gratis spill som gjør Google Cardboard virkelig morsomt. Du spiller sinte romere fra Mars og må skyte og gjøre andre ting for å beskytte deg selv, eller kanskje er det egentlig ingen grunn til det. Designet minner mye om Angry Birds.

Zombie Shooter VR

Pris: Gratis

I dette spillet må du skyte zombier, og mange av dem. Designet ligner litt på spill fra begynnelsen av dette årtusenet, men det tar ikke bort noe av spillopplevelsen, som er helt genial takket være VR, spesielt for et gratis spill.

Zombie Pirates - Google Cardboard VR Shooter

Pris: Gratis

I dette spillet må du skyte zombiepirater før de fanger deg. Det er veldig enkelt designet og verdenen er bygget opp for barn, men alle kan spille det. Du skyter zombier med vann, noe som egentlig ikke gir mening, men det gjør det litt enklere å takle et skytespill for barn.

BattleZ VR

Pris: Gratis

Dette spillet er en førstepersonsskytespill, FPS, som krever en ekstern kontroller. Spillet støtter også flerspiller.

VR Neon Pipe: Death Route For Google Cardboard

Pris: Gratis

Dette spillet er litt annerledes enn andre skinnespill vi har sett. Her må du prøve å unngå å krasje, noe som gjør skinnespillet til en slags plattformspill der det handler om å komme lengst mulig.

Google Spotlight Stories

Pris: Gratis

Dette programmet, eller appen, er Googles historieapp. Med denne appen kan du finne de kuleste 360 graders interaktive historiene. Historiene er fulle av minihistorier, så du kan få en ny opplevelse hver gang.

.iaai