300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 549 KR
200.000 DANSKER BRUKER OSS

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Pris
kr kr
Hun porten
Mulighed for afhentning i københavn
Producenter
vis flere mindre
Filter
Smart sikkhered

Smart sikkhered

Det er 20 produkter.
Smart sikkerhet Gjør hjemmet ditt tryggere og sikrere med smarte enheter. Gamle alarmsystemer har absolutt ikke de samme mulighetene som følger med de nye enhetene. Stemmeaktivering og integrasjon med smarttelefonen din og fjernkontroll er standard. Dette gjør det bare enda bedre mulig for deg å...
les mer
Viser 1 - 20 av 20 produkter
Smart sikkhered

Smart sikkerhet

Gjør hjemmet ditt tryggere og sikrere med smarte enheter. Gamle alarmsystemer har absolutt ikke de samme mulighetene som følger med de nye enhetene. Stemmeaktivering og integrasjon med smarttelefonen din og fjernkontroll er standard. Dette gjør det bare enda bedre mulig for deg å passe på hjemmet ditt eller andre områder som trenger beskyttelse - uansett om du er nær eller langt unna. Med disse enhetene kan du reagere uansett hvor du er, for eksempel kontakte brannvesenet eller ringe naboen for å be dem sjekke hvorfor alarmen går. Ta en titt på vårt store utvalg av enheter for smart sikkerhet her og opplev en helt ny og høyteknologisk verden av sikkerhetsteknologi som gir deg trygghet.

Smart sikkerhet er din trygghet

Hvis du har en vanlig røykvarsler, er den eneste advarselen den gir en lyd. Selv om dette har vist seg nyttig i mange situasjoner, er det ikke optimalt hvis du ikke er hjemme og derfor ikke kan reagere på lyden. Med smart sikkerhetsutstyr installert i hjemmet ditt kan du styre alarmene dine selv om du er utenbys. Dette fungerer ved at alarmene dine kommuniserer med smarttelefonen din gjennom en app. Og dette kan være nyttig i mange tilfeller!

Stort utvalg av smart sikkerhetsprodukter

Vårt utvalg består av ulike enheter som sammen utgjør et førsteklasses teknologisk alarmsystem. Du finner alt fra sikkerhetskameraer og røykvarslere til større pakkeløsninger og bevegelsessensorer. Når du har funnet det som trengs for å gjøre hjemmet ditt tryggere, tar det ikke lang tid fra bestilling til levering. Vi tilbyr rask levering, og hvis du bestiller for mer enn 400 kroner, får du dine smart sikkerhetsenheter levert gratis. Hvis du har spørsmål om hvordan du best kan komme i gang med sikkerhetsløsninger i den moderne tidsalderen, kan du kontakte vår kundeservice som har dyp produktkunnskap og kan gi deg mer informasjon.

iaai