300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
Vanntett
Mulighed for afhentning i københavn
Filter
iPhone 6s

iPhone 6s

Det er 488 produkter.
KJØP DET BESTE, FOR DE BESTE!Apple Excelles igjen og utgir en utvidet versjon av iPhone 6 – iPhone 6S. Umiddelbart er det ikke så mye nytt som fanger øyet, men maskinvaren er oppdatert, og derfor vil det utvilsomt være mange deilige programmer og funksjoner for...
les mer
Viser 1 - 54 av 488 produkter
iPhone 6s

KJØP DET BESTE, FOR DE BESTE!
Apple Excelles igjen og utgir en utvidet versjon av iPhone 6 – iPhone 6S. Umiddelbart er det ikke så mye nytt som fanger øyet, men maskinvaren er oppdatert, og derfor vil det utvilsomt være mange deilige programmer og funksjoner for det-og hele opplevelsen kan optimaliseres ved hjelp av utstyr her fra Mackabler!

Hvis du ikke tidligere har hatt en iPhone 6, vil du selvfølgelig trenger å re-kjøpe sikkerhetsutstyr for denne iPhone størrelse. Vi anbefaler alltid å få en ekstra lader, glass beskyttelse og eventuelt et deksel for å forlenge levetiden på iPhones 6Ss så godt som mulig. Den ekstra laderen kan godt være vår egen MFi Lightning-kabel, som er sertifisert av Apple. En eStuff TitanShield beskytter glass eller rustning glass for iPhone kan sørge for å redusere risikoen for riper i skjermen, og vår iPhone skinndeksel med kortspor gjør iPhone 6S raskt for en viktig del av hverdagen, som alle de essensielle er nå på ett sted. 

Må du være i stand til å koble Lightning-kabelen direkte til et strømuttak? I dette tilfellet er en Sandberg USB Charger akkurat det du trenger, og det fungerer super bra i samarbeid med MFi Lightning kabelen. Eller kanskje du ikke alltid er i nærheten av en stikkontakt? Da har vi løsningen! Våre Premium-powerbanks leverer strøm på farten, og du kan finne to brikker på denne siden – en XL på 10000 mAh, og en mindre versjon som kan fås med 3000 eller 4500 mAh. Så du har rikelig anledning til å ha makt med deg rundt hverdagen-enten du er på vei hjem fra jobb, i byen med venner, eller sitter hjemme på balkongen!

Mange bruker sin iPhone til å lytte til musikk på farten, og hvis du ønsker å gjøre det samme så har vi utstyret! Vil du bare ha den opprinnelige "earpods" fra Apple erstattet, så vi har dem, men hvis du vil ha en bedre form til øret så bør du prøve enten Xiaomi 3rd Piston hodetelefoner eller billigere Xiaomi Piston in-ear hodetelefoner. UdoDen behagelige formen, lyden er også super bra!