+45 60 54 62 25    |    LEVERING PÅ 2-4 HVERDAGER   |    [email protected]

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
vis flere mindre
Vanntett
Mulighed for afhentning i københavn
Filter
iPhone 4

iPhone 4

Det er 350 produkter.
DEN KLASSISKE FORTSATT BORMed iPhone 4, den firkantede design kom til iPhone, med den flate tilbake og den vakre avrundede kanter. Det var mer deilig å holde, og interiøret ble oppgradert med et operativsystem som nå ble kalt iOS over iPhone OS. The iPhone 4 var mange første iPhone, og hvis du fortsatt er heldig å eie en så kan du finne noen fine tilbehør her, det er kompatibelt med! De fleste mennesker har imidlertid en nyere iPhone med en 8PIN Lightning-inngang, slik at du ikke kan regne med å låne en lader kontakt for iPhone 4 i...
les mer
Viser 1 - 54 av 350 produkter
iPhone 4

DEN KLASSISKE FORTSATT BOR
Med iPhone 4, den firkantede design kom til iPhone, med den flate tilbake og den vakre avrundede kanter. Det var mer deilig å holde, og interiøret ble oppgradert med et operativsystem som nå ble kalt iOS over iPhone OS. The iPhone 4 var mange første iPhone, og hvis du fortsatt er heldig å eie en så kan du finne noen fine tilbehør her, det er kompatibelt med!

De fleste mennesker har imidlertid en nyere iPhone med en 8PIN Lightning-inngang, slik at du ikke kan regne med å låne en lader kontakt for iPhone 4 i alle. Sørg derfor for at du har mer enn én hvis ulykken er ute og det bryter. Du kan også velge å få en smart liten ledsager: 30pin til 8PIN adapter som lar deg bruke bare lyn kabler med din iPhone 4!

Som du vet, kan du bruke iPhone 4 til å lytte til musikk, og på mange måter, avhengig av hvilket tilbehør du bruker. Vi har flere forskjellige typer hodetelefoner-en deilig sett fra Xiaomi, Piston in-ear hodetelefoner, og Orignal EarPods følger med kjøp av iPhone 4. En liten smart gadget, trådløs lyd for høyttalere (Bluetooth), kan gjøre slik at høyttaleren kan spille musikk fra iPhone 4 bare ved hjelp av Bluetooth trådløs, så det bør ikke være frakoblet fysisk. Veldig hendig for kveldene med venner!