300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
Vanntett
Mulighed for afhentning i københavn
Filter
iPhone 4

iPhone 4

Det er 285 produkter.
DEN KLASSISKE FORTSATT BORMed iPhone 4, den firkantede design kom til iPhone, med den flate tilbake og den vakre avrundede kanter. Det var mer deilig å holde, og interiøret ble oppgradert med et operativsystem som nå ble kalt iOS over iPhone OS. The iPhone 4 var mange...
les mer
Viser 1 - 54 av 285 produkter
iPhone 4

DEN KLASSISKE FORTSATT BOR
Med iPhone 4, den firkantede design kom til iPhone, med den flate tilbake og den vakre avrundede kanter. Det var mer deilig å holde, og interiøret ble oppgradert med et operativsystem som nå ble kalt iOS over iPhone OS. The iPhone 4 var mange første iPhone, og hvis du fortsatt er heldig å eie en så kan du finne noen fine tilbehør her, det er kompatibelt med!

De fleste mennesker har imidlertid en nyere iPhone med en 8PIN Lightning-inngang, slik at du ikke kan regne med å låne en lader kontakt for iPhone 4 i alle. Sørg derfor for at du har mer enn én hvis ulykken er ute og det bryter. Du kan også velge å få en smart liten ledsager: 30pin til 8PIN adapter som lar deg bruke bare lyn kabler med din iPhone 4!

Som du vet, kan du bruke iPhone 4 til å lytte til musikk, og på mange måter, avhengig av hvilket tilbehør du bruker. Vi har flere forskjellige typer hodetelefoner-en deilig sett fra Xiaomi, Piston in-ear hodetelefoner, og Orignal EarPods følger med kjøp av iPhone 4. En liten smart gadget, trådløs lyd for høyttalere (Bluetooth), kan gjøre slik at høyttaleren kan spille musikk fra iPhone 4 bare ved hjelp av Bluetooth trådløs, så det bør ikke være frakoblet fysisk. Veldig hendig for kveldene med venner!