300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 549 KR
200.000 DANSKER BRUKER OSS

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Pris
kr kr
Han porten
Hun porten
Mulighed for afhentning i københavn
Producenter
vis flere mindre
Filter

Smart plug til dit hjem

Det er 14 produkter.
Smart plug til ditt hjemHvis du er i gang eller allerede har startet ditt smarte hjem, må du absolutt ha en smart plug. Den gjør det mulig å gjøre "dumme" enheter om til smarte enheter. Mulighetene er dermed uendelige for hva du kan styre fra telefonen din, hvilke regler du kan sette opp, og...
les mer
Viser 1 - 14 av 14 produkter
Smart plug til dit hjem

Smart plug til ditt hjem

Hvis du er i gang eller allerede har startet ditt smarte hjem, må du absolutt ha en smart plug. Den gjør det mulig å gjøre "dumme" enheter om til smarte enheter. Mulighetene er dermed uendelige for hva du kan styre fra telefonen din, hvilke regler du kan sette opp, og mye mer for ditt intelligente hjem. Hvis du allerede har andre smarte enheter, er sjansen stor for at de kan samarbeide med en smart plug.

Smart plug gjør hjemmet ditt grønnere

Visste du at du kan gjøre huset ditt grønnere med en smart wifi-plugg? TV-en din, datamaskinen, radioen og mange andre elektroniske enheter bruker unødvendig strøm i standby-modus - spesielt i de mange timene vi er på jobb, studerer eller er på skolen og ingen er hjemme. En TV, PlayStation og Apple TV kan alene bruke 20-30W i standby-modus, kanskje til og med mer. Med en smart plug kan du sørge for at disse enhetene ikke er på eller i standby hele tiden. For eksempel kan du sammen med en bevegelsessensor sørge for at en smart plug først slår på strømmen til TV-en om kvelden når den registrerer bevegelse. Og hvis det ikke er noen bevegelse etter midnatt, slår den av smartpluggen. Økonomisk sett er det en liten besparelse med en smart plug, men som kjent gjør mange bekker store elver.

Smart plug med WiFi gjør hjemmet ditt tryggere

En smart plug kan også gjøre hjemmet ditt tryggere. Når du er på reise, kan du sette opp mange regler slik at smartpluggen slår på lamper eller annet automatisk. Dermed kan det være vanskelig for uønskede gjester å vurdere om det er noen hjemme eller ikke. På denne måten kan du føle deg tryggere. Og sikkerheten trenger ikke bare være mot uønskede gjester - det kan også være at du er usikker på om du husket å slå av strykejernet? Nå kan du sjekke om det er slått av eller ikke via Wi-Fi og appen mens du er på farten.

iaai