300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farge
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
MFi sertifikat
Oplader effekt
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
iMac 27 "& 21,5" med Thunderbolt 3

iMac 27 "& 21,5" med Thunderbolt 3

Det er 274 produkter.
iMacen har ikke blitt oppdatert på lenge, den har samme design som fra 2013, men portene er byttet ut, noe som kan være litt bryderi. Dette er iMacen med Thunderbolt 3, som er basert på USB-C-tilbehør. Hva trenger jeg til min iMac 27" med Thunderbolt 3? Apple sin iMac 27" er utrolig flott og...
les mer
Viser 1 - 54 av 274 produkter
iMac 27 "& 21,5" med Thunderbolt 3

iMacen har ikke blitt oppdatert på lenge, den har samme design som fra 2013, men portene er byttet ut, noe som kan være litt bryderi. Dette er iMacen med Thunderbolt 3, som er basert på USB-C-tilbehør.

Hva trenger jeg til min iMac 27" med Thunderbolt 3?

Apple sin iMac 27" er utrolig flott og leveres som standard med fire USB 3.0-porter og to Thunderbolt 3 (USB-C-standard) porter, noe som gir deg mange muligheter for tilkobling av enheter. Det handler derfor bare om å vurdere hvilke ting du ønsker å koble til. Din iMac 27" kan for eksempel brukes som lader til iPhone med riktig kabel, og med den store ytelsen den har, kan du uten problemer koble til flere skjermer samtidig for den beste opplevelsen. I tillegg er det viktig å ha riktige kabler hvis du ønsker å koble til et større høyttalersystem. Det er også alltid fint å ha et flott headset hvis du ikke har mulighet til å skru opp volumet på høyttalersystemet, for eksempel på arbeidsplassen.

Hvordan kobler jeg til Thunderbolt 3?

Thunderbolt 3 bruker USB-C-standarden, noe som betyr at alle kabler med USB-C kan kobles til Thunderbolt 3. I tillegg finnes det et hav av adaptere og huber som kan konvertere til USB-C. Hvis du har en skjerm fra en tidligere generasjon med Thunderbolt 2, kan du bruke en Thunderbolt 2 til 3-adapter. Hvis skjermen din har mini DisplayPort, kan du bruke en USB-C til mini DisplayPort-adapter. Et USB-C til Lightning-kabel gir deg også muligheten til å lade iPhone eller iPad gjennom iMacen din. Hvis du ønsker å gå hele veien og bare ha muligheten til å koble til alle enhetene dine til iMacen din, kan en Ultimate USB-C Hub Hyper gi deg alt du trenger, da det er den mest kompakte huben vi har kommet over.

Hvilket tilbehør er best til iMac 27" med USB-C?

Afhængigt af dine behov findes der mange gode kombinationer til din iMac 27". Hvis du har brug for en HDMI adapter, er vores Adam Elements CASA H01 USB-C/HDMI en af de bedste på markedet. Som nævnt ovenfor, så har vi nogle fremragende hubs der kan give dig en bred vifte af muligheder for at tilslutte enheder til din iMac 27”. Der findes dog også mere beskedne udgaver som en USB-C HDMI dock, der giver dig adgang til USB, HDMI og USB-C, hvilket giver lidt ekstra og dækker en del behov. Det er samtidigt en afvejning mellem hvor mange penge man vil bruge og hvor god kvalitet man forventer, for til den rigtige pris findes der virkelig gode muligheder for at lave det setup man har lyst til.

iaai