300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Mac-er
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
Filter
Ermer og deksler til Mac

Ermer og deksler til Mac

Det er 120 produkter.
Skulle du ha din MAC beskyttet så dette er hvor du skal se, vi har nok av produkter akkurat å beskytte din Mac mot riper, blåser og alt annet som skjer med en bærbar Mac når du har det rundt. Hva er en Hylse for Mac? En Hylse for MAC er designet for å gi...
les mer
Viser 1 - 54 av 120 produkter
Ermer og deksler til Mac

Skulle du ha din MAC beskyttet så dette er hvor du skal se, vi har nok av produkter akkurat å beskytte din Mac mot riper, blåser og alt annet som skjer med en bærbar Mac når du har det rundt.

Hva er en Hylse for Mac?

En Hylse for MAC er designet for å gi ekstra beskyttelse for MAC ved å gi en absorberende ytre lag som kan dempe kampen litt hvis du mister den. I tillegg gjør den det enklere å transportere Macen, siden en Hylse for MAC er perfekt tilpasset Mac-en. I tillegg er de i ulike former avhengig av hva du har behov.

Hvordan kan jeg best beskytte Mac-en min?

Når du vurderer hvor mye beskyttelse en hylse gir til din Mac, det viktigste materialet den er laget av og hvordan den er satt sammen. For eksempel gir et erme laget av vanlig stoff Ikke så mye beskyttelse som et erme laget av vevd av plast. På samme måte er det en forskjell mellom om ermet er bygget fra et enkelt ytre lag, eller bygget i flere lag med flere funksjoner. På denne måten kan du også finne forskjellige kombinasjoner av samme kvalitet. For eksempel, hvis du har en skinn ermet, som er et sterkt materiale som bare er ett lag, så et vevd stoff ermet i flere lag kan lett være så sterk hvis den er riktig montert.

Hva er den beste ermet for MAC?

Den beste hylsen for Mac avhenger veldig mye av hvordan du vanligvis bruker din Mac og hvilket miljø du er i. en Cartinoe luksus ermet i ultra tynne Lær er super kul og stilig, som er et opplagt alternativ hvis du ikke har en hard transport tur Foran deg. I sin tur, hvis du ønsker å sykle med Mac til skolen eller jobbe hver dag, så en MacBook Pro svart myk ermet med glidelås og 2 ekstra lommer er sannsynligvis et bedre valg for deg, som det er enklere å transportere og er laget med selvtillit. Hvis du fortsatt trenger å ha din Mac i en pose, men ønsker ekstra beskyttelse mot vind og vær, som det er en Precious eie, en vanntett ermet for MacBook ' s er et utmerket valg som det gir deg ekstra beskyttelse og er lett å håndtere. I samme stil, en enkel filt ermet for MAC er også et alternativ, da det gir litt ekstra beskyttelse mot riper samtidig som det gir en enkel, stilig utseende, i stedet for de mer robuste utseende fra ermene med beskyttelse i fokus.