300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 549 KR
200.000 DANSKER BRUKER OSS

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Pris
kr kr
Farge
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
iMac 27

iMac 27

Det er 173 produkter.
iMac 27" Generelt sett er iMac 27", med sin store skjerm og raske maskinvare, et herlig og brukervennlig produkt. Det finnes imidlertid visse typer tilbehør til iMac 27" som kan være relevante hvis du ønsker å få mest mulig ut av din iMac 27" - tilbehør som kan gjøre deg enda mer fornøyd med din...
les mer
Viser 1 - 54 av 173 produkter
iMac 27

iMac 27"

Generelt sett er iMac 27", med sin store skjerm og raske maskinvare, et herlig og brukervennlig produkt. Det finnes imidlertid visse typer tilbehør til iMac 27" som kan være relevante hvis du ønsker å få mest mulig ut av din iMac 27" - tilbehør som kan gjøre deg enda mer fornøyd med din flotte datamaskin. Akkurat som mange andre Mac-datamaskiner, er det visst tilbehør man må eie. Vanligvis handler det om å skaffe tilbehør som gjør flere enheter tilgjengelige for bruk med iMac-en din, for eksempel en ekstra skjerm. Alt annet er nemlig innebygd eller trådløst tilbehør.

iMac 27" har 2 Thunderbolt-porter. Disse kan brukes til å koble til ekstra skjermer, og det trenger ikke nødvendigvis å være en av Apples egne skjermer, selv om man skulle tro det, siden det er en Thunderbolt-port. Denne porten passer nemlig også til langt billigere skjermer enn Apples, du trenger bare å bruke adaptere og kabler som heter 'Mini DisplayPort til...', siden Thunderbolt har Mini DisplayPort innebygd. Ved hjelp av en slik adapter, for eksempel en som går til '...til HDMI', kan du koble til en skjerm eller en TV som ikke har Thunderbolt. Se tabellen nedenfor for en oversikt over hvilket tilbehør du kan bruke til iMac 27". Du kan for eksempel kjøpe en Mini DisplayPort til VGA-adapter hvis du enkelt vil koble iMac-en din til en projektor.

Tilbehør til iMac 27" trenger ikke å være veldig dyrt. I butikken betaler du ofte dobbelt så mye for samme kabel, adapter eller tilbehør. iMac 27" er som regel en datamaskin med alt innebygd: Kamera, høyttalere, mikrofon. Alt er innebygd. Du trenger imidlertid noen få ting for å kunne koble til en ekstra skjerm og få mest mulig ut av iMac-en din. Tilbehør som det vi selger her på siden, kan gjøre din luksus-datamaskin om til en skikkelig arbeidshest. Siden iMac er et alternativ til den klassiske stasjonære datamaskinen, kan det også være relevant å kjøpe en nettverkskabel som sikrer at du alltid får maksimalt ut av internettforbindelsen på jobben eller hjemme.

I 2015 ble det kunngjort at iMac 27" Retina blir oppgradert til en 5K-versjon - det betyr 4 ganger så mange piksler og et 4 ganger skarpere bilde! De andre nye maskinvareelementene i 5K iMac-en er verken revolusjonerende eller uventede. iMac-en blir raskere og raskere i takt med at raskere maskinvare utvikles.

Til slutt kan det sies at iMac 27" er en virkelig flott og kraftig stasjonær datamaskin. Ved å investere litt ekstra penger i riktig tilbehør kan du få mest mulig ut av den. Og den blir stadig bedre!

.iaai