300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farge
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
MacBook Air 13 "Retina 2018

MacBook Air 13 "Retina 2018

Det er 473 produkter.
Med en Macbook Air anskaffer du deg et fortryllende og stilig produkt, og til det trenger man selvfølgelig tilbehør av samme klasse. For å sikre at alt ditt fortryllende tilbehør kan kobles til din Macbook Air, er det viktig å ha alle de riktige kablene og adapterne. Heldigvis har vi alt hjertet...
les mer
Viser 1 - 54 av 473 produkter
MacBook Air 13 "Retina 2018

Med en Macbook Air anskaffer du deg et fortryllende og stilig produkt, og til det trenger man selvfølgelig tilbehør av samme klasse. For å sikre at alt ditt fortryllende tilbehør kan kobles til din Macbook Air, er det viktig å ha alle de riktige kablene og adapterne.

Heldigvis har vi alt hjertet begjærer på dette området, både når det gjelder kabler av god kvalitet og dokker/huber som lar deg samle alle enhetene dine i én enkel løsning.

Hvis du har en iPhone eller iPad, kan det være praktisk å ha en USB-C til lightning-kabel, slik at du kan lade dem opp gjennom din Macbook Air.

I tillegg er USB-C til HDMI-kabler også populære, da de gir mulighet for å koble til de fleste skjermer og sender i høy kvalitet. Det finnes også spesialkabler for nesten alle forskjellige innganger. For å dekke så mange som mulig samtidig, kan det være lurt å bruke en hub, som har opptil 10 innganger avhengig av hvilken du velger.

På den måten får du alle de vanlige portene samtidig og kan enkelt organisere alle kablene dine. Det finnes også mer diskrete dokker hvis du ikke trenger alt på en gang. Se utvalget her: https://mackabler.no/macbook-air-13-retina-2018-277?udstyr=kabel-eller-adapter

Når det gjelder din Macbook Air, er det selvfølgelig viktig å kunne utnytte lydmulighetene så godt som mulig. Det finnes flere gode hjelpemidler for dette formålet, hvor de vanligste er enten hodetelefoner, høyttalere, earpods eller earphones.

Hver av dem har sine egne styrker og svakheter. Høyttalere er det beste alternativet hvis det skal være fest, eller generelt hvis det er flere mennesker som skal høre på musikk, men du blir nok ikke så populær hvis du skrur opp volumet på bussen.

På den annen side er et par earpods eller earphones perfekte når du er ute i det offentlige, da de er diskrete og enkle å ta med seg. Ofte er de også lettere å erstatte hvis du skulle miste dem. Du kan også få noen som har veldig god lydkvalitet.

Men hvis du vil ha den beste lydkvaliteten for deg selv, er hodetelefoner definitivt veien å gå. Det finnes flere forskjellige typer avhengig av hvor lydisolerende de skal være og hvor høy kvalitet lyden skal være.

I tillegg finnes det ulike alternativer avhengig av formålet. Det finnes for eksempel produkter som er spesialisert for sport. Se de forskjellige mulighetene på følgende lenke: https://mackabler.no/macbook-air-13-retina-2018-277?udstyr=horetelefoner,mikrofon,hojtalere

For at en Macbook Air skal fungere, krever det strøm, og derfor er det en god idé å ha en god lader til Macbook Air. Det finnes mange gode løsninger på dette problemet avhengig av hvilke behov du har.

Hvis du kun leter etter en lader til Macbook Air, finnes det svært effektive alternativer som både gir god sikkerhet og effektiv lading. I tillegg kan du få ladere som har ulike funksjoner som multi-lading eller lading med ulike typer porter. Det kan være veldig praktisk å ha både en lader til Macbook Air og en lader til iPhone eller iPad i samme lader.

Du kan også bruke batteriforlengere, som powerbanks, som gir mulighet for ekstra lading selv om du ikke har tilgang til en stikkontakt. I samme kategori kan det være lurt å skaffe en bilader hvis du kjører mye og vil ha med deg Macbook Air på turen. På den måten kan du alltid ha en fulladet Macbook Air når du kommer frem, noe som er spesielt praktisk hvis det er arbeidsrelatert.

Se vårt fantastiske utvalg av ladere på følgende lenke: https://mackabler.no/macbook-air-13-retina-2018-277?udstyr=batteri-powerbank,oplader

I tillegg til de generelle kategoriene nevnt ovenfor, finnes det mange forskjellige typer tilbehør som kan gjøre hverdagen litt enklere. Et produkt vi selv finner utrolig praktisk er et sleeve eller cover til Macbook Air, da det gjør transporten mye enklere.

Samtidig får du ekstra god beskyttelse, noe som alltid er noe å glede seg over. På samme måte kan en holder til Macbook Air også være til stor hjelp, da den kan justere høyden og vinkelen på din Macbook Air. Dette kan bidra til en bedre holdning når du sitter og arbeider, eller hva du nå måtte gjøre, noe som kan utgjøre en stor forskjell for å u

nngå skader, spesielt hvis du tilbringer mye tid foran skjermen. Begge har også til felles at de kan gi et ekstra løft til stilen når du bruker din Macbook Air, noe som heller ikke skal undervurderes.

I tillegg kan du finne ulike typer tilbehør som dekker ulike spesialbehov. En projektor er for eksempel fantastisk hvis du vil ha hjemmekino, akkurat som en presentasjonsklikker er essensiell hvis du holder mange presentasjoner.

Men for å få en oversikt over alle de forskjellige mulighetene, vil vi anbefale følgende lenke, og hvis det ikke er akkurat det du leter etter, kan du sjekke ut de andre kategoriene til venstre: https://mackabler.no/macbook-air-13-retina-2018-277?udstyr=cover,holder,tilbehor