300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
Vanntett
Mulighed for afhentning i københavn
Filter
iPhone 12 5,4"

iPhone 12 5,4"

Det er 477 produkter.
iPhone 12 mini ladere, adaptere og kabler iPhone 12 mini er en stor liten nyhet, for selv om den nye Apple-modellen bare måler 5,4 tommer diagonalt over skjermen, er den utstyrt med den samme raske prosessoren som den nye iPhone 12. Apple kaller denne nye iPhone-brikken for A14 Bionic, og de...
les mer
Viser 1 - 54 av 477 produkter
iPhone 12 5,4"

iPhone 12 mini ladere, adaptere og kabler

iPhone 12 mini er en stor liten nyhet, for selv om den nye Apple-modellen bare måler 5,4 tommer diagonalt over skjermen, er den utstyrt med den samme raske prosessoren som den nye iPhone 12. Apple kaller denne nye iPhone-brikken for A14 Bionic, og de hevder at den er den raskeste prosessoren på markedet akkurat nå - med flere lengder foran konkurrentene.

Så hvis du foretrekker å ha en mindre iPhone i lommen, er iPhone 12 mini det riktige valget, for du får den samme raske iPhonen som iPhone 12 - bare i en mindre formfaktor.

iPhone 12 mini har en 5,4" Super Retina XDR-skjerm som gir flotte bilder og farger til alle dine bilder og underholdning i form av apper og videoer. Skjermen er en av de viktigste tingene for alle brukere, og derfor har Apples ingeniører jobbet intenst med å gjøre glasset foran skjermen enda sterkere. Resultatet er et produkt som Apple kaller Ceramic Shield, som er en blanding av glass og nanokeramiske krystaller.

Ceramic Shield på iPhone 12 mini gjør at skjermen er fire ganger bedre beskyttet enn på forrige generasjon iPhone, og det er virkelig gode nyheter for alle som kjøper de nye iPhone 12-modellene.

Kjøp et deksel til iPhone 12 mini for sikkerhets skyld

Det er likevel en god idé å kjøpe et deksel til din iPhone 12 mini, for selv om skallet rundt mobilen er både sterkt og motstandsdyktig, vil det være utrolig irriterende hvis du mister iPhonen på en hard overflate og uhellet er ute, slik at du får en skade et eller annet sted på mobilen.

Du kan få et deksel som dekker baksiden, sidene og hjørnene på din iPhone 12 mini, og et deksel med en del som brettes over skjermen for å beskytte den.

Hvilken type du foretrekker, avhenger ofte av hvordan du bærer iPhonen til hverdags. Hvis du har iPhone 12 mini i en jakkelomme eller i en veske, er det helt greit med et deksel som også bretter seg rundt forsiden av iPhonen. Her spiller det ingen rolle om dekselet tar litt ekstra plass, og samtidig beskytter klaffen foran skjermen den mot skarpe eller spisse gjenstander som ellers kunne forårsaket skade.

Hvis du derimot har iPhonen mest i bukselommen, er det best hvis dekselet ikke tar så mye plass, og da er et supertynt deksel perfekt. Her kan du også velge et miljøvennlig deksel som ikke inneholder skadelige stoffer som ville bli frigitt ved forbrenning, og som til og med vil bli naturlig nedbrutt i naturen hvis det skulle ende opp der.

Beskytt Super Retina XDR-skjermen på din iPhone 12 mini med et skjermbeskyttelsesglass

Hvis du vil passe ekstra godt på skjermen på din iPhone 12 mini - og hvem vil ikke det? Det er tross alt den viktigste komponenten for de fleste. Her vil vi alltid anbefale et skjermbeskyttelsesglass som enkelt monteres på glasset foran skjermen og beskytter mot riper og fall.

"Det beste skjermbeskyttelsesglasset for iPhone 12 mini" fra VMax er noe vi virkelig liker her hos Mackabler, for det beskytter godt, og det er enkelt å montere takket være en ramme som følger med. Denne rammen gjør det enkelt å plassere skjermbeskyttelsesglasset riktig første gang, og det er virkelig deilig å slippe å slite med det.

Husk USB-C-lader til iPhone 12 mini

Det følger ikke med en lader i esken til en ny iPhone 12 mini, fordi Apple - sikkert med rette - antar at det finnes nok ladere blant kundene deres. Men (og dette er et stort MEN) ladekabelen som følger med den nye iPhonen er en USB-C til Lightning-kabel, og det betyr at du trenger en USB-C-lader, noe som ikke alle iPhone-eiere nødvendigvis har hatt behov for tidligere.

Hos Mackabler finner du et godt utvalg av USB-C-ladere, og prisene starter helt nede på 149 kroner. Deretter øker prisene i takt med antall porter, watt og funksjoner, så det er bare å utforske og finne ut hvilken USB-C-lader som passer dine behov.

Den nye MagSafe-laderen følger heller ikke med i esken

Hvis du også er begeistret for Apples nye versjon av MagSafe-lading for iPhone 12-modellene, må du dessverre ikke forvente at det følger med en MagSafe-lader i esken til din iPhone 12 mini.

Den må du kjøpe ved siden av hvis du vil ha muligheten for trådløs og magnetisk lading, og her kan du velge mellom Apples originale MagSafe-lader eller et tilsvarende produkt fra en av våre leverandører.

Og heldigvis har flere produsenter allerede alternativer klare for Apples MagSafe-lader, så du har flere modeller og priser å velge mellom.

Velg et godt headset til iPhone 12 mini

Apple leverer heller ikke et sett EarPods eller AirPods sammen med din nye iPhone, så du må enten bruke de du allerede har eller finne et nytt par.

Bluetooth-headset blir stadig bedre, og derfor blir de også mer og mer populære. Det er deilig å slippe ledningene.

Hvis du foretrekker et kablet headset, må du fortsatt bruke en modell med Lightning-kontakt for å kunne koble den direkte til din iPhone 12 mini. Du kan imidlertid enkelt koble til et kablet headset med den eldre minijack-kontakten, da vi har flere adaptere som gjør det mulig å koble til.

Vi har også adaptere til Lightning-kontakten på din iPhone, slik at du for eksempel kan få to Lightning-kontakter i stedet for bare en, og dermed lade din iPhone 12 mini samtidig som du hører på musikk.

Hvis du skal ha med iPhone 12 mini i bilen, må du huske på en mobilholder

Hvis du snakker i telefonen mens du kjører, er det viktig at du har en god og stabil mobilholder, og her har vi igjen mange modeller å velge mellom hos Mackabler.

Du kan få modeller med sugekopp eller klemme til luftventilen, og du kan også finne holdere med innebygd trådløs Qi-lading, slik at du kan lade din iPhone 12 mini mens du kjører og snakker i telefonen.

.iaai