300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
Ipad
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
Vanntett
Mulighed for afhentning i københavn
Filter
iPad Mini 2

iPad Mini 2

Det er 347 produkter.
Denne oppgraderingen av Apples iPad mini ble lansert september 2013. Fysisk, det er ganske mye som iPad mini, men det er en liten tann tykkere og tyngre, som et sterkere batteri er nødvendig for å kjøre Retina-skjermen-det er ikke noe du bare kan se slik.   Vi har samlet...
les mer
Viser 1 - 54 av 347 produkter
iPad Mini 2

Denne oppgraderingen av Apples iPad mini ble lansert september 2013. Fysisk, det er ganske mye som iPad mini, men det er en liten tann tykkere og tyngre, som et sterkere batteri er nødvendig for å kjøre Retina-skjermen-det er ikke noe du bare kan se slik.  

Vi har samlet på denne siden det vi tror du som eier av en iPad Mini 2 bør kjøpe deg. En deilig sak som dette er vanskelig å ikke holde seg borte fra, men det betyr også at batteriet går ut raskere. Den fantastiske Retina-skjermen gjør den ideell for å se på TV-programmer og filmer, og hvis du er i bilen på vei til Spania, er det en virkelig praksis å plutselig gå ut. Dette scenariet kan du forhindre med en Premium PowerBank XL. Med dette har du alltid ekstra batteritid for hånden! Flere modeller med ulik kapasitet. Et annet alternativ til samme situasjon kan være en Sandberg iPad/iPhone billader. Med en 5-års garanti, vil du få en brukbar gadget som kan lade to enheter på samme tid, og siden den er sertifisert av Apple, vil det være nyttig for år i fremtiden.  

Har du lyst til å bruke iPad Mini 2 for airplay? iPush D2-N er en kjekk liten HDMI-dongle som gjør at iOS airplay, slik at du kan sende innhold til TV uten kabel. For en litt høyere pris, kan du også kjøpe en Google Chromecast som også er koblet til TV og fungerer som en trådløs mottaker fra enheten. I tillegg til iPad Mini 2 fungerer de også med andre iOS-enheter, for eksempel iPhone.

 Bla opp og ned på siden et par ganger og velg Whic (n) elementet som er bare for deg og din iPad Mini 2.