300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Om oss

Hjalte
e-commerce manager & support [email protected]

Rikke
customer success manager

[email protected]

Jonathan
Innehaver og med-grunnlegger
[email protected]

Anders
Med-grunnlegger
[email protected]

Omar
Lagermedarbeider

Jørn
Lagermedarbeider

Mikkel
Business development


Ring oss på: +4560546225 eller send en e-post til: [email protected]


Om Mackabler

Mackabler.no er den ledende Apple-eksperten online på tilbehørsmarkedet for iPhone, iPad og Mac. Vi tilbyr våre kunder alternativer, i alle prisklasser, av tilbehør til deres Apple-enheter. Med grundig informasjon, rask levering og effektiv kundeservice, er mange Apple-brukere deres foretrukne gå-sted på nett når tilbehør mangler.

Vi har et stort dansk lager i København med rask leveringstid på 3-2 dager – faktisk er vår gjennomsnittlige leveringstid kun 1 dag! Vi leverer bestillinger daglig, 362 dager i året – det vil si at vi leverer også i helger og helligdager, men vi leverer ikke 1. januar, 31. desember og 24. desember.Vi er danske!

Mackabler.dk startet tilbake i januar 2013 i en liten leilighet i København og Mackablar.se i 2015. I løpet av vårt første år ble vi så store at vi måtte flytte ut. Vi flyttet derfor til et kontorhotell i København i Kødbyen som heter SOHO. Vi har vært her siden april 2014. 95% av varene du ser i butikken kommer fra vårt lager i kjelleren.


Vi tenker på miljø og natur

Vi beskytter miljøet ved å opptre så miljøvennlig som vi overhodet kan.

For eksempel prøver vi å minimere energiutslippene våre ved å bruke minst mulig emballasje på produktene våre – dette gjelder både transport fra våre leverandører til utlandet og transport til sluttbruker i Danmark.


Vi gjør også det vi kan for å unngå plast i emballasjen vår, slik at emballasjen kan forbrennes og omdannes til fjernvarme.


Mange av produktene våre kommer fra Kina, hvor det faktisk er vanskelig å få produkter med så lite emballasje som mulig. Dette er fordi jo større emballasje, jo mer oppmerksomhet skaper produktet i en butikkhylle.

Med den holdningen er det selvfølgelig litt opp, men mange små bekker gjør som kjent en stor bekk, og Mackabler er stolte av å bidra i kampen for et grønnere miljø.