300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 549 KR
200.000 DANSKER BRUKER OSS

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Han porten
Hun porten
vis flere mindre
Lengde
Mulighed for afhentning i københavn
Producenter
vis flere mindre
Kategori
Pris
kr kr
MFi sertifikat
Oplader effekt
Lyd
Video
Filter
Thunderbolt 3

Thunderbolt 3

Det er 122 produkter.
Thunderbolt 3 er Apples nye Thunderbolt laget i samarbeid med Intel og mange andre.  Thunderbolt 1 Og Thunderbolt 2 var basert på Mini DisplayPort, men Thunderbolt 3 er basert på USB-standarden USB-Cbetyr dette at hvis Macintosh-maskinen har Thunderbolt 3, vil alle USB-C-enheter fungere for den....
les mer
Viser 1 - 54 av 122 produkter
Thunderbolt 3

Thunderbolt 3 er Apples nye Thunderbolt laget i samarbeid med Intel og mange andre. 

Thunderbolt 1 Og Thunderbolt 2 var basert på Mini DisplayPort, men Thunderbolt 3 er basert på USB-standarden USB-Cbetyr dette at hvis Macintosh-maskinen har Thunderbolt 3, vil alle USB-C-enheter fungere for den. De fungerer ikke på den andre måten, Thunderbolt 3-enheter fungerer ikke med USB-C-porter i en Mac.

Thunderbolt 3 er den universelle porten, den er liten nok til å passe i den minste Apple MacBook, men funksjonell nok til å brukes i MAC-proffene. Porten klare alt, lyd, video, data (f. eks USB) og video på samme tid, Thunderbolt 3 er ikke treg til tross for dette, er porten klart den raskeste som noensinne har vært i en Mac-datamaskin, med 40 GB/s takle alt du trenger og mer til.
Thunderbolt 3 gir også tilgang til nye Reina eksterne skjermer, da den støtter både 4k og 5k på 60 Hz, bare skjermene mangler.

Hva er forskjellen mellom Thunderbolt 3 og USB-C? 

Kontaktene er like, de er faktisk like, og de arbeider også med hverandre innimellom, men forskjellen er at Thunderbolt 3 er en raskere og støtter mange ting som USB-C ikke støtter. USB-C støtter lyd, video, data og strøm, og det gjør Thunderbolt 3 også, men Thunderbolt 3 støtter noe mer av det hele, for eksempel video grenser i USB-C til 4k med 60 Hz, der det allerede er mulig å bruke Thunderbolt med opptil 8K på 60 Hz , så er det datatilkobling som er på 10 Gbps på USB-C og 50 Gbps av Thunderbolt det betyr ikke så mye med en enkelt harddisk, men hvis du må sette 4-5 harddisker sammen, er det viktig å ha nok båndbredde slik at porten ikke begrense enhetene , bare dette med å sette enheter sammen, støtter Thunderbolt at du setter enheter sammen i en slange til slutt sette en enkelt plugg for MAC, for eksempel en stor harddisk noen skjermer også til slutt med en enkelt plugg i MAC, slik at du har alt tilbehøret samlet i ett Én kabel, men det krever er en Thunderbolt 3-enhet og ikke en USB-C-enhet, fordi ellers går den ikke. Thunderbolt 1 og 2 enheter fungerer også, de er litt tregere, men kan sette en kjede av enheter til MAC.

Hva er Thunderbolt 3?

Thunderbolt 3 er en kontakt/port utviklet av Intel i samarbeid med Apple. Den er laget for å overføre bilde, video, lyd, data og strøm på en svært høy hastighet. Den er basert på samme kontakt som USB-C og er derfor kompatibel med alle USB-C-porter. Dette gir deg full dekning av alt du trenger i én tilkobling, og med Thunderbolt ' s suverene fokus på kvalitet, får du den høyeste hastigheten på markedet med denne Thunderbolt 3-porten for Mac.

Hvor godt er Thunderbolt 3?

Thunderbolt 3 er laget for å være den beste teknologien basert på USB-C-kontakten. De sikkert lyktes i å skape dette, så i denne porten vil du ha muligheten til å kjøre 4k-oppløsning på fire skjermer, 40Gbps overføringshastighet, som er 4X så høyt som USB 3,1 og dobbelt så høy som Thunderbolt 2. Du kan koble til opptil 6 enheter til denne inngangen, og Thunderbolt 3 gir utmerket ladekapasitet, noe som kan gjøre MacBook til et kraftverk av en lader hvis den har Thunderbolt 3. En Thunderbolt 3 til MacBook-porten vil gi deg den beste oppføringen på markedet.

Hva er forskjellen mellom Thunderbolt 3 og USB-C?

USB-C er standarden som Thunderbolt 3 er basert på. USB-C er utformet for å samle så mange funksjonaliteter som mulig i ett enkelt spor/én port for å gjøre det så enkelt som mulig for deg å bruke enheten. Dette gjør at du kan ha en lader for MacBook, dataoverføring, ekstern skjermtilkobling, etc. I en tilkobling i stedet for å måtte bruke en USB-kontakt, en lader kabel, og en HDMI for å dekke de samme behovene. Den nye USB-C-teknologien gir også større potensial for hastighets oppgraderinger enn de tidligere portene som brukes, noe som gjør det til en åpenbar fremtidig investering å tilegne seg.

Thunderbolt designerFor å utnytte dette potensialet. De har tatt alt USB-C kan og gjorde det bedre. Med en høyere gjennomstrømningshastighet kan du overføre fra ekstern til MacBook eller fra iPhone til MacBook mye raskere. Den utmerkede muligheten til å behandle data gjør det også mulig å optimalisere video med Thunderbolt 3 med 4k. Du kan også kjøre 5k eller 8K eller 4X 4k skjermer gjennom denne porten hvis du må. med mulighet for svært stor effekt, kan du trygt kaste en hub til MacBook der, og deretter kan du kjøre koble til hele 6 enheter samtidig med en hub for Thunderbolt 3

Det er definitivt et godt valg å ha en MacBook med Thunderbolt 3, som du får den nyeste teknologien deri, og få rikelig anledning til å delta, som de fleste nyere enheter trolig få dette som en tilkobling. Dette vil sikre best mulig fremtid for MacBook.

Hvordan kobler jeg best til Thunderbolt 3?

Hvis du vil koble andre enheter til MacBook-maskinen med Thunderbolt 3, må du vite hva slags tilkoblings kobling enheten bruker. Hvis skjermen for eksempel kobler til Mini DisplayPort, hvis den nå er kjøpt for Thunderbolt 2, trenger du en adapter som kan konvertere Mini DisplayPort til USB-C, slik at den kan kobles til MacBook-enheten. Her vil vår beste løsning være vår USB-C til Mini DisplayPort-adapter, som enkelt lar deg koble til en Mini DisplayPort-til-MacBook.

Siden der er virkelig mange anordninger fremdeles benytter USB 2,0 eller 3,0 det må du gjerne likeledes nød en USB-C å USB adapter der hvor der er adskillige valgmulighetene for hvor den kan gjort. Hvis du må ha en adapter i en mindre størrelse, kan vi anbefale en liten USB-C til USB 3,0. Hvis du heller vil ha en lengre kabel, slik at du har litt avstand å jobbe med, så vi vil anbefale å gå opp en HAWEEL USB-C til USB-2,0 kabel, som du kan dermed koble direkte til en annen USB-enhet med en USB-port.

Hvis du trenger å koble MacBook til en skjerm med HDMI-inngang, har Baseus laget en utmerket kabel bare tiL dette formålet. Vi kan i alle fall tydelig anbefale en Baseus USB-C til HDMI-kabel, siden den, vevd i nylon og med en lengde på 1, 8m, gir en flott mulighet til å sikkert koble til dine innsatser.

Hvordan kobler jeg flere enheter til Thunderbolt 3?

Den beste måten å gjøre dette på er med en dokk eller hub for MacBook. Med en dokkingstasjon kan du koble dette til én eller flere porter på MacBook-maskinen, og dermed åpne mange flere porter i dokken. Avhengig av hva du trenger, kan du få en Dock med nesten alle typer porter i den, og med mulighet for mange forskjellige funksjoner.

Hvis du for eksempel har Må ha en som kan gjøre alt, har vi en Thunderbolt 3 USB-C-hub laget av HYPER, som gir deg 8 ekstra porter ved å sette den i Thunderbolt 3-porten. Det er i en virkelig god størrelse og gir deg tilgang til USB-C, Thunderbolt, 2x USB, SD, microSD og HDMI, så det er rikelig anledning til å dekke alle behovene du har. Spesielt hvis du spiller med ideen om å kjøre dual 4k-skjerm koblet til MacBook.

Hvis du trenger en hub som passer litt bedre på jobben, har CASA A01 en USB-C-hub for MacBook som har mindre funksjonalitet med Koble til skjermer, men i sin tur har nettverkstilkoblinger, litt bedre fleksibilitet og god holdbarhet.

Er du flere å det enkel og kanskje ikke nød alle funksjonaliteten det det over tilbyder, så du kanne bli en flere beskjeden USB-C å HDMI merke det har USB, HDMI og USB-C havnebyer i sin. dette dekker de mest normale behov som lader for iPhone , koble til en enkelt skjerm med HDMI og kanskje koble til en mus eller et tastatur. Det er mindre fleksibel en CASA A01, men er i sin tur også i en mer håndterlig pris utleie.

Det er mange muligheter til å koble til alle enhetene dine via Thunderbolt 3.

USB-C er hva den nye MacBook 12 "bruker, både for video, data og strøm, disse funksjonene får Thunderbolt 3 også sammen med en rekke andre funksjoner. 

USB-C støtter 10 GB/s FOTilkobling, er det 2x USB 3,0 hastighet. USB-C støtter også 4k med 30 bilder/sek og strøm opptil 100W. 
Men Thunderbolt 3 har enda flere funksjoner, for eksempel støtter Thunderbolt 3 opptil 40 GB/s det er 2x hastigheten på Thunder 2 og 4X av USB-C, politiet er ikke forbedret Thunderbolt 3 kan fortsatt gi 100W, men det er nok for alle MacBook er på markedet nå , bruker den største MacBook Pro 15 "kun 85W maks. 
Thunderbolt 3 er veldig sterk i video delen, du kan sette 2x 4k-skjermer for hver Thunderbolt 3-kontakt, og begge skjermer støtter opptil 60 Hz, slik at du kan spille med porten. Du kan også bruke Thunderbolt 3 til å koble en 5k-og 8K-skjerm til Mac-en, men det er ingen skjermer som har Thunderbolt 3 og 8K ennå.

Thunderbolt 3 kan du også Daisy-kobling, slik at du kan f. eks sette 2x 4k-skjermer for en enkelt Thunderbolt 3, samme port kan også gi strøm og har noen eksterne harddisker koblet til, faktisk kan det være 6 enheter som er koblet til hver Thunderbolt 3-port.