300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
Vanntett
Mulighed for afhentning i københavn
Filter
iPhone 11

iPhone 11

Det er 436 produkter.
iPhone 11 ladere, adaptere og kabler Kjøp en ny iPhone 11 lader En lader til iPhone 11 er essensielt å ha for å gjøre livet med din nye iPhone 11 enda bedre. Vi har samlet et bredt utvalg av ladere, adaptere og kabler som passer til din iPhone 11.En multi-lader kan lade flere iPhones samtidig,...
les mer
Viser 1 - 54 av 436 produkter
iPhone 11

iPhone 11 ladere, adaptere og kabler

Kjøp en ny iPhone 11 lader

En lader til iPhone 11 er essensielt å ha for å gjøre livet med din nye iPhone 11 enda bedre. Vi har samlet et bredt utvalg av ladere, adaptere og kabler som passer til din iPhone 11.

  • En multi-lader kan lade flere iPhones samtidig, perfekt for familier.
  • En holdbar lader kan tåle mer slitasje og er ideell for arbeidsbruk.

Velg riktig kabel

Et godt kabel er viktig for både lading og tilkobling. Velg et sterkt kabel av god kvalitet for å unngå at det går i stykker. Det finnes ulike typer kabler som kan forbedre ladeopplevelsen og holdbarheten.

Qi trådløs lader til iPhone 11

En Qi trådløs lader gir deg muligheten til å lade iPhone 11 trådløst. Du trenger bare å plassere telefonen på laderen, og den vil lade automatisk. Disse laderne er like effektive som vanlige veggladere.

Powerbank for ekstra strøm

En powerbank er et ekstra batteri som kan lade iPhone 11 når du er på farten. Dette er praktisk når du ikke har tilgang til stikkontakter. Powerbanken finnes i ulike kapasiteter, avhengig av hvor lenge du trenger strøm.

Beskyttelsesglass for skjermen

For å beskytte iPhone 11 er det viktig å ha et beskyttelsesglass for skjermen. Dette glasset absorberer støt og beskytter skjermen mot riper og skader. Det er også billigere å erstatte glasset enn hele skjermen hvis det går i stykker.

Adaptere for tilkobling

Hvis du trenger å koble iPhone 11 til andre enheter, som et kamera eller en Mac med USB-C, trenger du en adapter. Det finnes ulike adaptere avhengig av hvilke tilkoblinger du trenger.

Holdere for iPhone 11

Hvis du ønsker å plassere iPhone 11 på en spesiell måte, kan det være nyttig å ha en holder eller stativ. Disse gir en fast plassering for telefonen og kan ha ekstra funksjoner som lading og stilfullt design.

iPhone 11 headset

For å få den beste lydopplevelsen med din iPhone 11, kan du velge et headset eller earphones. Disse gir god lyd og er perfekte for musikk eller podcast på farten. Du kan også vurdere å ha en bærbar høyttaler med deg for å dele musikk med venner.

På vår side finner du alt du trenger av tilbehør til iPhone 11. Ta en titt og les mer om produktene på deres individuelle sider for mer informasjon.