300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
Vanntett
Mulighed for afhentning i københavn
Filter
iPhone 12 Pro 6,1"

iPhone 12 Pro 6,1"

Det er 454 produkter.
iPhone 12 Pro ladere, adaptere og kabler Her på siden finner du hele vårt utvalg av ladere, adaptere og andre kabler til din iPhone 12 Pro. Apple kaller den nye brikken for A14 Bionic, og den skal visstnok være den raskeste prosessoren på markedet akkurat nå.Den lille iPhone 12 Pro Hvis du...
les mer
Viser 1 - 54 av 454 produkter
iPhone 12 Pro 6,1"

iPhone 12 Pro ladere, adaptere og kabler

Her på siden finner du hele vårt utvalg av ladere, adaptere og andre kabler til din iPhone 12 Pro. Apple kaller den nye brikken for A14 Bionic, og den skal visstnok være den raskeste prosessoren på markedet akkurat nå.

Den lille iPhone 12 Pro

Hvis du foretrekker en mindre iPhone enn denne som måler 6,1 cm over skjermen, kan det være at du bør se på den mindre versjonen. Uansett får du den samme raske iPhone som du får i iPhone 12 Pro.

Super Retina XDR-skjerm

iPhone 12 Pro har en 6,1" Super Retina XDR-skjerm som gir flotte farger og gode bilder - dette gjelder uansett om du ser på bilder, videoer eller bruker appene dine. Skjermen er definitivt en av de viktigste faktorene ved en smarttelefon, og derfor legger Apple også mye vekt på å gjøre glasset foran skjermen enda sterkere, slik at det tåler mye.

Ceramic Shield på iPhone 12 Pro

Ceramic Shield på iPhone 12 Pro gjør at skjermen er fire ganger bedre beskyttet enn på forrige generasjon iPhone, og det er gode nyheter for alle som kjøper en av de nye iPhone 12-modellene.

Kjøp et godt deksel til din iPhone 12 Pro

Vi anbefaler at du, til tross for den økte styrken i skjermen, kjøper et deksel til din iPhone 12 Pro, da det gir ekstra styrke og gjør den motstandsdyktig mot mange ting.

Forskjellige typer deksler

Det er mulig å kjøpe tradisjonelle deksler som dekker baksiden og kantene av din iPhone 12 Pro - det er også mulig å kjøpe deksler som bretter seg over skjermen, slik at skjermen også er beskyttet når den er i lommen eller ligger fritt fremme.

Velg deksel etter behov

Hvilket deksel du ønsker, avhenger helt av dine behov. Hvis du har din iPhone 12 Pro i buksene eller i en veske, er det en god idé å kjøpe et deksel som også dekker skjermen.

Bruk en skjermbeskytter for å beskytte din iPhone 12 Pro

Hvis du ønsker å passe ekstra godt på skjermen på din iPhone 12 Pro - og hvem vil ikke det? Det er tross alt den viktigste komponenten for de fleste. Her vil vi alltid anbefale en skjermbeskytter som enkelt monteres på glasset foran skjermen og beskytter mot riper og hvis du mister din iPhone.

Det beste skjermbeskyttet for iPhone 12 Pro

"Det beste skjermbeskyttet for iPhone 12 Pro" fra VMax er vi blitt veldig fornøyde med her hos Mackabler, for det beskytter godt, og det er enkelt å montere på grunn av en ramme som følger med, slik at du legger skjermbeskytteren på riktig første gang, og det er jo fint å slippe å slite med det.

Husk USB-C-lader til iPhone 12 Pro

Når du kjøper en iPhone 12 Pro, følger det vanligvis ikke med en kabel. Det har mest sannsynlig noe å gjøre med at det allerede finnes mange ladere hos kundene. Det skal sies at ladekabelen som følger med den nye iPhone er en USB-C til lightning-kabel, som de fleste av oss ikke har første gang vi kjøper en av de nye iPhone-modellene.

Stort utvalg av USB-C-ladere

Her hos Mackabler har vi et stort utvalg av USB-C-ladere. Prisene varierer mye avhengig av antall porter, watt og funksjoner.

Du får ikke en MagSafe-lader med din nye iPhone 12 Pro

Hvis du ønsker den nye MagSafe-laderen, må vi dessverre meddele at den ikke følger med de nye iPhone 12-modellene. Du må derfor kjøpe din egen MagSafe-lader hvis du ønsker å ha en for trådløs og magnetisk lading. Du kan enten velge å kjøpe Apples originale MagSafe-lader eller en tilsvarende - vi har flere forskjellige typer.

Kjøp et godt headset til iPhone 12 Pro

Du får heller ikke de populære EarPods eller AirPods når du kjøper en ny iPhone 12 Pro. Det er selvfølgelig irriterende - men det har igjen noe å gjøre med at det allerede finnes så mange på markedet - og de fleste av oss trenger ikke et ekstra par.

Bluetooth-headset blir bedre og bedre

Bluetooth-headset blir stadig bedre, og derfor blir de også mer og mer populære, og det er deilig å slippe ledningene.

Velg riktig headset

Hvis du ønsker å fortsette å bruke et headset med kabel, kan du bruke en modell med en Lightning-kontakt, slik at den passer til de nye iPhone 12 Pro-modellene og andre modeller. Du kan også velge å koble til headsettet med den eldre Pro jack-kontakten - igjen har vi flere forskjellige modeller som fungerer veldig bra med den nye iPhone 12 Pro.

Adaptere til Lightning-kontakten

Vi har også adaptere til Lightning-kontakten på din iPhone 12 Pro, slik at du for eksempel kan få to Lightning-kontakter i stedet for bare en, og lade din iPhone 12 Pro samtidig som du hører på musikk.

Hvis du skal ha med iPhone 12 Pro i bilen, husk en mobilholder

Hvis du ønsker å kunne snakke i telefonen mens du er i bilen, er det viktig at du har en stabil mobilholder, slik at du overholder gjeldende lovgivning. Vi har også mange forskjellige modeller av dette her hos Mackabler - så sjekk utvalget før du drar.

Vi har modeller med sugekopp og klemmer til luftventilen - og du kan også finne modeller med innebygd trådløs iQ-lading.

.iaai