300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 549 KR
200.000 DANSKER BRUKER OSS

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Pris
kr kr
Farge
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
Oplader effekt
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
Macbook Air 11

Macbook Air 11

Det er 199 produkter.
DEN LETTE FØLGEKAMERATEN MacBook Air 11" er den perfekte datamaskinen for den travle arbeidstakeren eller studenten, og dens imponerende batteritid på 9 timer betyr at du har strøm fra du får morgenkaffen til du kommer hjem om kvelden. Med riktig tilbehør kan du imidlertid enkelt effektivisere...
les mer
Viser 1 - 54 av 199 produkter
Macbook Air 11

DEN LETTE FØLGEKAMERATEN

MacBook Air 11" er den perfekte datamaskinen for den travle arbeidstakeren eller studenten, og dens imponerende batteritid på 9 timer betyr at du har strøm fra du får morgenkaffen til du kommer hjem om kvelden. Med riktig tilbehør kan du imidlertid enkelt effektivisere datamaskinen og gjøre hverdagen din enda lettere.

Generelt sett er det visse typer tilbehør til MacBook Air 11" som kan kalles uunnværlige. Dette inkluderer for eksempel et par hodetelefoner som lar deg lytte til musikk mens du jobber eller slapper av uten å forstyrre andre. Vi har både uoriginale, originale og noen Xiaomi Piston In-Ear hodetelefoner på lager som du kan velge mellom. Det er også viktig å investere i noe beskyttelse for den flotte datamaskinen. En MacBook Hard Skin holder MacBook Air 11" trygg mot riper og overfladiske skader.

Det bør også nevnes at datamaskinen i seg selv har visse ulemper. Men disse kan kompenseres for med tilbehør! MacBook Air 11" er produsert uten en rekke porter som andre datamaskiner har. Den har verken en HDMI- eller VGA-port som man vanligvis bruker for å vise innholdet på skjermen på en TV eller ekstern skjerm. Den har imidlertid en DisplayPort-port, og derfor trenger du utstyr! Vi selger Mini DisplayPort til HDMI-adaptere (vanlig og med støtte for 4K-oppløsning), en Mini DisplayPort til VGA-adapter, og for de teknologi-entusiastene har vi en Mini DisplayPort til 3 i 1 - HDMI, VGA og DVI i bare én adapter.

Ved å kjøpe riktig tilbehør til MacBook Air 11" kan du enkelt effektivisere arbeidet ditt og forbedre opplevelsen av produktet. Kjøp ditt i dag!

Kategoritittel: MacBook Air 11"

.iaai