300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Pris
kr kr
Han porten
Hun porten
Oplader effekt
Producenter
vis flere mindre
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
Brukte iPhones

Brukte iPhones

Det er ett produkt.
Vi tilbyr de beste brukte iPhone-ene i topp kvalitet. Vi har et stort utvalg av brukte iPhone-er som har blitt grundig testet og undersøkt for å sikre at de lever opp til våre høye standarder for kvalitet. Vi har alltid et stort utvalg av iPhone-er i forskjellige modeller og størrelser, slik at...
les mer
 • På lager.
  384 M7

  Opplev den ultimate ladeopplevelsen med vår iPad/iPhone/Android 33W lader med USB-C PD fra M7. Denne kompakte og elegante laderen er designet for å gi din iPhone eller iPad den raskeste ladingen som er mulig. Med en ladefunksjon på 33 watt (11V ved 3A) og en USB 3.1 type C hunnport, er denne laderen ideell for å holde enhetene dine ladet og klare til bruk.

  249,00 kr
  2-4 dagers leveringstid
Viser 1 - 1 av 1 produkt
Brukte iPhones

Vi tilbyr de beste brukte iPhone-ene i topp kvalitet.

Vi har et stort utvalg av brukte iPhone-er som har blitt grundig testet og undersøkt for å sikre at de lever opp til våre høye standarder for kvalitet. Vi har alltid et stort utvalg av iPhone-er i forskjellige modeller og størrelser, slik at du kan finne den som passer best til dine behov og ønsker.

Vi er eksperter på å tilby de beste brukte og restaurerte iPhone-ene i topp kvalitet. Våre iPhone-er er håndplukket og nøye undersøkt for å sikre at de oppfyller våre strenge kvalitetsstandarder. Våre iPhone-er er ikke bare økonomisk gunstige, men også bærekraftige, da de reduserer elektronisk avfall og gir deg samtidig en god telefonopplevelse.

iPhone Stand

Våre mobiler er originale hele veien! Ingen byttede deler. Bare batteriet kan byttes hvis nødvendig. Vi gir 2 års garanti på telefonene og 6 måneder på batteriet hvis uhellet skulle være ute.

 • A-grade:

Generelt er våre A-grade i toppstand!

A grade betyr at du ikke kan se at den har blitt brukt hvis du holder den ut i en arms lengde. Det er ingen erstattede skjermer, kamera, fingeravtrykkslesere, Face-ID skannere eller noe annet, bortsett fra batteriet som kan bli byttet hvis det er i dårlig stand.

 • B-grade:

B grade har selvfølgelig noen små merker og riper, men når det kommer beskyttelsesglass eller/og deksel på telefonen, vil det ofte ikke være synlig.

Husk at våre mobiltelefoner er originale hele veien! Ingen utskiftede deler. Kun batteriet kan være byttet hvis det er nødvendig.

Restaurerte iPhone-er - nesten som nye.

Vi tilbyr også et utvalg av restaurerte iPhone-er som er blitt gjenoppbygd for å se og fungere som helt nye. Disse iPhone-ene har blitt undersøkt og testet av våre dyktige teknikere, slik at du kan være sikker på at de fungerer feilfritt. Restaurerte iPhone-er er en fantastisk måte å spare penger på, samtidig som du fortsatt får en iPhone i topp kvalitet.

iPhone Grade A - Topp kvalitet

Vår iPhone Grade A-kategori er den høyeste kvaliteten på brukte iPhone-er du kan finne. Disse iPhone-ene har blitt nøye testet og undersøkt for å sikre at de er i perfekt stand og fungerer feilfritt. Vår iPhone Grade A-kategori er det beste alternativet hvis du ønsker en brukt iPhone som fungerer og ser ut som ny.

Vi har et bredt utvalg av brukte iPhone-er i forskjellige modeller og farger. Alle våre brukte iPhone-er er grundig testet og renset, slik at du kan være sikker på at du mottar en pålitelig telefon som fungerer som ny. Vi tilbyr også en garanti på våre brukte iPhone-er, slik at du kan føle deg trygg med kjøpet.

Stor besparelse på nesten nye iPhone-er

Vi forstår at prisen er en avgjørende faktor når man kjøper en iPhone. Derfor tilbyr vi nesten nye iPhone-er til en mye lavere pris enn det du ville funnet for en helt ny iPhone i butikken. Disse iPhone-ene er bare litt brukt og ser ut som nye, men de er betydelig billigere enn en helt ny iPhone.

Våre restaurerte iPhone-er er også et godt alternativ for å spare penger på en iPhone i topp kvalitet. Våre restaurerte iPhone-er er ikke bare testet og renset, men de er også blitt undersøkt og renoverte for å oppfylle våre høye standarder. Vi tilbyr også en garanti på våre restaurerte iPhone-er, slik at du kan føle deg trygg med kjøpet.

Vi tilbyr også iPhone grade A og iPhone nesten ny. Disse iPhonene har kun blitt brukt i en kort periode og er fortsatt i utmerket stand. Vi sørger for at disse iPhonene fungerer som nye og er fri for skader og feil. Vi tilbyr også en garanti på disse iPhonene, slik at du kan føle deg trygg på ditt kjøp.

Kvalitetskontroll

Vårt team av dyktige teknikere har mange års erfaring med å gjennomgå og teste brukte iPhoner. Vi har en streng kvalitetskontrollprosess som sikrer at hver eneste iPhone er i perfekt stand før den selges til våre kunder. Derfor kan du være sikker på at du mottar en iPhone som fungerer feilfritt og holder i lang tid.

Vi er dedikerte til å tilby våre kunder de beste iPhonene av høy kvalitet. Vi forstår viktigheten av å ha en pålitelig telefon, og vi vil gjøre alt vi kan for å sikre at du er fornøyd med ditt kjøp. Vår kundeservice er tilgjengelig for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha, og vi vil gjøre vårt beste for å løse eventuelle problemer du måtte støte på.

Her hos oss kan du finne en iPhone av topp kvalitet til en brøkdel av prisen på en helt ny iPhone. Vi tilbyr et bredt utvalg av brukte iPhoner i ulike modeller og størrelser, og våre refurbished iPhoner er nesten som nye. Vår iPhone grade A-kategori er den høyeste kvaliteten av brukte iPhoner du kan finne, og våre nesten nye iPhoner gir deg store besparelser. Vi har en streng kvalitetskontrollprosess, slik at du kan være sikker på at du mottar en iPhone som fungerer feilfritt.