300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 549 KR
200.000 DANSKER BRUKER OSS

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
Ipad
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
Vanntett
Mulighed for afhentning i københavn
Filter
iPad 3

iPad 3

Det er 213 produkter.
Til å begynne med, ble den første iPad utgitt i 2010 og ble en suksess. Den iPad 2 ble annonsert godt et år etter, og noen solide 12 måneder etter at dette kom informasjon om den kommende nye tabletten fra Apple iPad (3. generasjon). For denne utgivelsen, valgte Apple...
les mer
Viser 1 - 54 av 213 produkter
iPad 3

Til å begynne med, ble den første iPad utgitt i 2010 og ble en suksess. Den iPad 2 ble annonsert godt et år etter, og noen solide 12 måneder etter at dette kom informasjon om den kommende nye tabletten fra Apple iPad (3. generasjon). For denne utgivelsen, valgte Apple å droppe nummeret etter produktnavnet, noe som er grunnen til at iPad 3 er i prinsippet bare kalt iPad. 

 

Dette 3. generasjons nettbrett kom med en fantastisk Retina-skjerm med full 2048x1535-piksel, bedre kamera og forbedret Internett-tilkobling, noe som gjør den ideell for film-og spillopplevelser. 

 

Hva kan vi på Mackabler tilby eieren av denne enheten? Først nevner våre iPad tastaturet. Hvis du bruker din iPad 3 for skolearbeid, notat-skriving, eller noe annet som har å gjøre med mye tastatur arbeid, vil du uten tvil dra nytte av dette. Enkel tilkobling via Bluetooth og en innebygd iPad stå vil øke effektiviteten samtidig som det mye morsommere å dra nytte av de mange tekstprogrammer tilgjengelig på Appstore.

 

Kanskje du er den mer kreative typen som ofte sitter og skisserer små ting på din iPad 3. Hvis dette er tilfelle, mener vi at du bør vurdere en pekepenn. På Mackabler, har vi både en standard og Premium-versjon, som begge gjør tegningen mer autentisk og hjelper deg å gjøre det enklere å få det du ønsker. eller kanskje du bare spille mye Draw Something-for dette er en pekepenn også bra!

 

Foruten disse mer spesielle gadgets vi har også en rekke standard iPad utstyr på lager som er nødvendig for å ha. Hvis du har mistet laderkabelen eller støpselet, kan du få en ny her. Vi har noen versjoner av hodetelefoner og en mini-kontakt for de som ønsker å koble sine iPad 3 til høyttalersystemet. Se deg rundt og gjøre opplevelsen bedre!