300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 549 KR
200.000 DANSKER BRUKER OSS

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Pris
kr kr
Farge
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
iMac 21

iMac 21

Det er 171 produkter.
iMac 21" er tynn, stilig og med hele 75% mindre refleksjon på skjermen, noe som gjør den utrolig behagelig å bruke. Imidlertid oppstår det raskt visse problemer ved bruk av iMacen, men det er ingenting riktig tilbehør ikke kan fikse! Generelt sett er iMac 21" en av de beste stasjonære...
les mer
Viser 1 - 54 av 171 produkter
iMac 21

iMac 21" er tynn, stilig og med hele 75% mindre refleksjon på skjermen, noe som gjør den utrolig behagelig å bruke. Imidlertid oppstår det raskt visse problemer ved bruk av iMacen, men det er ingenting riktig tilbehør ikke kan fikse! Generelt sett er iMac 21" en av de beste stasjonære Mac-datamaskinene du kan kjøpe - eller har kunnet kjøpe. Dessuten er den bare stasjonær til en viss grad, da den faktisk er lett og problemfri å transportere. Så hvis arbeidet ditt er mer eller mindre fleksibelt med arbeidsplassen, kan du bare ta den under armen.

iMac 21" er veldig rask og bruker den nyeste versjonen av Mac OS X, som er super effektiv og enkel å bruke. Vær imidlertid oppmerksom på Apples dårlige kompatibilitet med andre PC-er som ikke er fra Apple. Dette gjelder spesielt hvis du tidligere har hatt en Windows-PC og har anskaffet utstyr til den løpende. Ville det ikke vært fint å kunne gjenbruke skjermen din eller dine pålitelige kabler og enheter? Umiddelbart virker dette ikke mulig, men takket være gadgets du kan kjøpe her hos Mackabler, trenger du ikke å investere i nytt med en gang. Det kan spesielt være kompatibilitetsproblemer med skjermer fra andre selskaper enn Apple. Heldigvis er det enkelt å kjøpe en adapter som gjør den gamle Windows-skjermen din kompatibel med den nye iMac 21".

Selvfølgelig finnes det også tilbehør til iMac 21" som kan betraktes som nødvendig utstyr som alle iMac-brukere bør ha. Det kan for eksempel være et par hodetelefoner - og en kabelholder for hodetelefonene dine. Akkurat som så mange andre Apple-produkter kan det nesten betraktes som en nødvendighet å investere i riktig tilbehør, slik at du sikrer at du får mest mulig ut av produktet ditt. En iMac er fantastisk i seg selv, men man kommer langt og får mye mer for pengene ved å kunne koble seg til andre eksterne medier, samt ved å sørge for at iMacen din alltid er lett å transportere, enten det bare er fra ett rom til et annet eller over lengre avstander.

iMac 21"

.iaai