300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 549 KR
200.000 DANSKER BRUKER OSS

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Vanntett
Mulighed for afhentning i københavn
Filter
11" iPad Pro

11" iPad Pro

Det er 337 produkter.
For å kunne bruke iPad Pro best, kan det være en stor fordel å koble til andre enheter. En filmkveld blir noe mer moro fra en stor skjerm enn fra en iPad skjerm og derfor riktig kabel for iPad eller iPad adapter kan gjøre underverker. Det er vanligvis en kabel for alle enheter du vil koble til,...
les mer
Viser 1 - 54 av 337 produkter
11" iPad Pro

For å kunne bruke iPad Pro best, kan det være en stor fordel å koble til andre enheter. En filmkveld blir noe mer moro fra en stor skjerm enn fra en iPad skjerm og derfor riktig kabel for iPad eller iPad adapter kan gjøre underverker. Det er vanligvis en kabel for alle enheter du vil koble til, og alt du kan koble iPad til, har vi en kabel som kan håndtere oppgaven. Det USB-C likeledes forsikrer høy anklager og forflytning setter fart i, hvilke er fortreffelig bekvem. I tillegg er det ulike adaptere som lar deg koble til mange enheter på samme tid, noe som er veldig hyggelig for iPad din som det ikke har mange porter å jobbe med, for eksempel. Skaff deg en hub for å koble til 8 enheter samtidig. Du må også vurdere kvaliteten på kablene, som de fleste kablene er utgitt av forskjellige merker med ulik kvalitet, der dyrene vanligvis varer lenger. Se hele sortimentet for å passe iPad Pro på lenken nedenfor:

her

Minne: 64GB, 256 GB, 512 GB, 1TB

Vekt: 468gram

Skjerm: 11 ", 2388 x 1668 (264ppi), P3 fargeområde, True tone, antirefleks-belegg, bare 1,8% Genskins, 600 nit lysstyrke

A12X Bionic-chip med M12 ekstra prosessor

batteritid på 10 timer.

Den riktige laderen kan utgjøre en stor forskjell i bruken av iPaden, da det kan sikre høy ladehastighet samtidig som du øker strøm beskyttelsen for iPaden din. Derfor er det verdt å finne en god lader for iPad Pro. Vi fant mange forskjellige som er veldig bra for iPad. I tillegg kan man nyttig vurdere å anskaffe en strøm bank for iPad som det bare gir den ekstra kostnader som kan lagre turen du er på. Spesielt hvis du ikke har et strømuttak i nærheten og trenger å bruke iPad for noe viktig som å finne veien. Du kan også vurdere en av de gode alternativene for multi-OPLSå du kan både lade iPad mens du lar din iPhone eller MacBook. Dette kan også oppnås med et kraftverk eller Dock, hvor du kan parkere flere forskjellige enheter samtidig, hvor de lade mens de er der. Sjekk ut våre deilige laderen utvalg inkludert:

her

Når det gjelder Multimedia opplevelser, enten det er spill, musikk eller filmer, er det viktig å ha riktig utstyr. På den måten får du mest mulig ut av iPad. Hvis du må spille, kan det gjøre underverker å ha et tastatur, som de fleste tastene er mye raskere enn på iPad skjermen. For ikke å nevne om du må skrive rapporter eller bare post. På samme tid er det viktig å ha god lyd fra iPad, og en fin headset kan gjøre underverker. Det er flere forskjellige typer i dette området, avhengig av behov. Det beste er oftest over øretelefoner, men et mer diskret headset kan også utgjøre en stor forskjell. I tillegg kan man vurdere en høyttaler hvis du ønsker å ha muligheten til å slå opp festen, eller bare sette stemningen musikk på når det er gjester.

Her er noen gode tilbud for iPad Pro-tilbehør:

her