300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farge
Han porten
Hun porten
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
iPhone 13 6,1"

iPhone 13 6,1"

Det er 479 produkter.
iPhone 13 6,1" - høy ytelse med avansert kamera I den nye iPhone 13-serien får du den nye avanserte A15-chipen, som er utviklet av Apple. A15-chipen er verdens raskeste chip som noensinne er produsert til en smarttelefon. Den sikrer deg en smarttelefon som leverer en rask brukeropplevelse hver...
les mer
Viser 1 - 54 av 479 produkter
iPhone 13 6,1"

iPhone 13 6,1" - høy ytelse med avansert kamera

I den nye iPhone 13-serien får du den nye avanserte A15-chipen, som er utviklet av Apple. A15-chipen er verdens raskeste chip som noensinne er produsert til en smarttelefon. Den sikrer deg en smarttelefon som leverer en rask brukeropplevelse hver gang.

Super Retina XDR-skjerm med høy oppdateringshastighet

iPhone 13 6,1" er utstyrt med den imponerende Super Retina XDR-skjermen, som leverer flotte bilder med en enormt høy oppdateringshastighet. Du får en brukeropplevelse som aldri før med disse nye iPhone-modellene. Skjermene er også laget med Ceramic Shield, som gjør dem opptil 4 ganger sterkere enn tidligere modeller.

Hvordan velger jeg riktig lader, adapter eller kabel til min nye iPhone?

Hvis du leter etter en lader, adapter eller kabel til din nye iPhone, presenterer vi et stort utvalg av produkter på Mackabler.no. Hver av disse er skapt for ulike formål, slik at du får den beste opplevelsen med din nye iPhone. Vi tilbyr både raske ladere, adaptere med mange tilkoblingsmuligheter og kabler til lading, lydtilkobling og andre formål.

Kan jeg kjøpe et deksel til iPhone 13 6,1"?

Når du skal velge et deksel til din iPhone, kan det være en jungel ved første øyekast. Det finnes et deksel for enhver smak. Vi tilbyr alt fra robuste deksler som gir god beskyttelse, til deksler med kortholder. Det er derfor lurt å tenke over hvilket behov du har før du kjøper et deksel, slik at du får akkurat det du trenger.

Gjør skjermen på din iPhone enda mer beskyttet med et beskyttelsesglass

Hvis du ønsker å beskytte skjermen på din iPhone mot riper og andre skader, bør du skaffe deg et beskyttelsesglass. En skjerm som er ripet eller har andre skader kan redusere responsen når du bruker den. Derfor er det alltid lurt å sørge for ekstra beskyttelse. Hos Mackabler.no finner du ulike beskyttelsesglass som forbedrer skjermens motstandsdyktighet.

Anskaff deg en USB-C-lader når du kjøper en ny iPhone 13 6,1"

Apple har bestemt at ladere ikke lenger følger med når du kjøper en ny iPhone. Dette er blant annet fordi de fleste iPhone-brukere allerede har en lader. Hvis du derimot ikke har en USB-C-lader fra før, har vi hos Mackabler.no akkurat det du trenger. Vi har et bredt utvalg av ladere som passer til ulike formål.

Trådløs MagSafe-lading for din nye iPhone 13 6,1"

Hvis du har kjøpt en ny iPhone og ønsker å lade den trådløst uten bruk av kabel, er dette et tilleggsprodukt som ikke følger med når du kjøper en ny iPhone. Vi hjelper deg og presenterer et utvalg av trådløse ladere i vår butikk. Du kan velge mellom originale MagSafe-ladere eller tilsvarende fra andre produsenter som gir like god lading.

Få et godt sett med hodetelefoner til din nye iPhone

Hvis du er på jakt etter et godt sett med hodetelefoner som gir god lyd og kanskje også er trådløse, har vi mange forskjellige typer i vår butikk. Bluetooth-hodetelefoner gir bedre lydkvalitet enn tidligere, så det er vanligere å velge trådløse hodetelefoner i stedet for de med ledning. Hvis du derimot har hodetelefoner eller en annen lydkilde som kobles til med ledning, tilbyr vi adaptere som konverterer formatet til Lightning.

Hold øynene på veien med en bilholder til din iPhone

Når du kjører bil, er det viktig å ha full oversikt over veien. Derfor kan du skaffe deg en bilholder som du kan plassere din iPhone i under kjøringen. Vi tilbyr enkle bilholdere som bare holder iPhone på plass, samt magnetiske bilholdere som også gir trådløs lading. På den måten kan du både bruke iPhone som navigasjonssystem og lade den samtidig.

Du finner hele vårt utvalg av tilbehør til bilen i vår butikk.

.iaai