300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 549 KR
200.000 DANSKER BRUKER OSS

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farge
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
MacBook Pro 14" M2 Pro / Max

MacBook Pro 14" M2 Pro / Max

Det er 399 produkter.
MacBook Pro 14" med M2 Pro og MacBook Pro 14" med M2 MaxMacBook Pro 14" med M2 Pro og MacBook Pro 14" med M2 Max er bærbare datamaskiner fra Apple, som begge benytter den nyeste M2-prosessoren. Men det er noen viktige forskjeller mellom dem.ProsessorM2 Pro er en ekstra kraftig versjon av...
les mer
Viser 1 - 54 av 399 produkter
MacBook Pro 14" M2 Pro / Max

MacBook Pro 14" med M2 Pro og MacBook Pro 14" med M2 Max

MacBook Pro 14" med M2 Pro og MacBook Pro 14" med M2 Max er bærbare datamaskiner fra Apple, som begge benytter den nyeste M2-prosessoren. Men det er noen viktige forskjeller mellom dem.

Prosessor

M2 Pro er en ekstra kraftig versjon av M2-prosessoren, spesielt designet for å håndtere krevende oppgaver som videoredigering, 3D-grafikk og flerskalert maskinlæring. M2 Max er den kraftigste prosessoren i Apple sin M2-familie og kan håndtere enda mer krevende oppgaver enn M2 Pro.

Minne

MacBook Pro 14" med M2 Pro har mulighet for opptil 32 GB RAM, mens MacBook Pro 14" med M2 Max kan håndtere opptil 96 GB RAM. M2 Pro kan fås med enten en 10-kjerners eller en 12-kjerners prosessor, mens Max kun kan fås med en 12-kjerners prosessor. 12-kjerners M2 Pro er 20% raskere enn 10-kjerners M2 Pro.

Grafikk

MacBook Pro 14" med M2 Pro har en 19-kjerners grafikkprosessor, mens MacBook Pro 14" med M2 Max har en 38-kjerners grafikkprosessor, noe som gir bedre ytelse i grafikktunge oppgaver.

Skjerm

Både MacBook Pro 14" med M2 Pro og M2 Max har en Retina-skjerm med en oppløsning på 2560 x 1600 piksler og en størrelse på 14 tommer.

Pris

Både MacBook Pro 14" med M2 Pro og MacBook Pro 14" med M2 Max er dyre datamaskiner, men MacBook Pro 14" med M2 Max er vanligvis dyrere enn MacBook Pro 14" med M2 Pro på grunn av dens mer kraftige spesifikasjoner.

MacBook Pro 14" - En datamaskin for profesjonelle brukere

MacBook Pro 14" er en bærbar datamaskin fra Apple, designet for profesjonelle brukere som grafikere, videoprodusenter, musikkprodusenter, utviklere og studenter som krever høy ytelse og avanserte funksjoner. Den har en god balanse mellom skjermstørrelse, bærbarhet og ytelse, med en kraftig prosessor, rikelig med minne og lagringsplass, samt avanserte funksjoner som Touch ID og verdens beste prosessor. Den er også et godt valg for de som ønsker en mindre skjerm enn MacBook Pro 16" uten å gå på kompromiss med ytelsen. Ytelsen er omtrent den samme på MacBook Pro 14" som på MacBook Pro 16".

Tilbehør til MacBook Pro 14" med M2

Det finnes mange forskjellige typer utstyr du kan kjøpe til en MacBook Pro 14" med M2. Her er noen eksempler:

Ekstern skjerm

Du kan koble til en ekstern skjerm til MacBook Pro via HDMI, USB-C, en adapter eller Thunderbolt 3-porten for å øke skjermstørrelsen og øke produktiviteten.

Ekstern harddisk

Du kan koble til en ekstern harddisk til MacBook Pro via USB-C eller Thunderbolt 3-porten for å øke lagringsplassen.

Eksternt tastatur og mus

Du kan koble til et eksternt tastatur og en mus til MacBook Pro via USB-C eller Bluetooth for å gjøre skriving og navigasjon mer komfortabelt.

Dockingstasjon

Du kan kjøpe en dockingstasjon som gir deg flere porter, inkludert HDMI, Ethernet, USB-A, SD-kortleser og mye mer.

Beskyttelsescover

Du kan kjøpe et beskyttelsescover til MacBook Pro for å beskytte den mot skader og riper.

Ekstern lydkort

Du kan kjøpe et eksternt lydkort for å forbedre lydkvaliteten på MacBook Pro, for eksempel hvis du skal spille inn eller avspille lyd.

Ekstern batteripakke

Du kan kjøpe en ekstern batteripakke for å øke batteritiden på MacBook Pro.

USB-C-adaptere

Du kan kjøpe ulike adaptere for å koble til ulike enheter til MacBook Pro, for eksempel HDMI, Ethernet, USB-A, SD-kortleser, osv.

.iaai