+45 60 54 62 25    |    LEVERING PÅ 2-4 HVERDAGER   |    [email protected]

Retningslinjer for personopplysninger

Ønsker du å se flere artikler som denne?

En lyd-versjon av dette:

Vi har også skrevet om: Personvern og informasjonskapsler.

Generelt

Denne personvernpolitikken ("personvernpolicy") beskriver hvordan Mackabler.dk ApS ("Mackabler", "oss", "vår", "vi") innhenter og behandler informasjon om deg. 

Personvernerklæringen gjelder personopplysninger du oppgir til oss eller som vi innhenter via Mackabler-nettstedet, mackabler.dk  ("Hjemmesiden").

Mackabler er datakontrolløren for din personlige informasjon. Enhver kontakt til Mackabler kan gjøres via informasjonen listet opp i avsnitt 7.

Hvilke personopplysninger innhenter vi, for hvilke formål og det rettslige grunnlaget for behandling

Når du besøker nettstedet, innhenter vi automatisk informasjon om deg og din bruk av nettstedet, for eksempel typen nettleser du bruker, søketermene du bruker på nettstedet, IP-adressen din, inkludert nettverksplasseringen din og informasjon om datamaskinen din.

Hensikten er å optimalisere brukeropplevelsen og funksjonaliteten til nettstedet, samt å utføre målrettet markedsføring, inkludert oppfølging via Facebook og Google. Denne behandlingen av informasjon er nødvendig for at vi skal kunne ta våre interesser i å forbedre nettstedet, samt vise deg relevante tilbud. 

Det rettslige grunnlaget for behandlingen er Art 6 (1) (f) i EUs personvernforordning (GDPR).

Når du kjøper et produkt eller kommuniserer med oss på nettstedet, innhenter vi informasjonen du oppgir, for eksempel navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, betalingsmetode, informasjon om hvilke produkter du kjøper og muligens har returnert, leveringsforespørsler, Informasjon om IP-adressen som ordren ble opprettet fra. 

Formålet er å levere produktene du har bestilt og oppfylle vår avtale med deg, inkludert for å kunne administrere dine rettigheter til å returnere og annonsere. Informasjon om kjøpene dine kan vi også behandle for å overholde juridiske krav, inkludert for innlegging og Kontoer. Når du kjøper, er IP-adressen samlet for formålet og for å ta vare på vår interesse for å forebygge svindel. 

Det rettslige grunnlaget for behandlingen er artikkelen 6 (1) (b), (c) og (f) i EUs personvernforordning (GDPR). 

Når du registrerer deg for vårt nyhetsbrev, samler vi inn informasjon om ditt navn, e-postadresse, og muligens. Mobiltelefonnummer.

Hensikten er å ta vare på vår interesse i å kunne gi nyhetsbrev til deg. 

Det rettslige grunnlaget for behandlingen er Art 6 (1) (f) i EUs personvernforordning (GDPR).

Mottakere av personopplysninger

Informasjon om ditt navn, adresse, e-post, telefonnummer og ordrenummer og spesifikke leveringsforespørsler vil bli utlevert til Postnord, DAO, GLS eller en transportør som er ansvarlig for levering av de innkjøpte varene til deg. Når det gjelder kjøp av varer som ikke er på lager, kan den nevnte informasjonen bli utlevert til produsenten eller selgeren av det aktuelle produktet, som deretter utfører forsendelsen.

Informasjon kan overlates til eksterne partnere som behandler informasjonen på våre vegne. Vi bruker eksterne partnere til blant annet målrettet markedsføring, inkludert oppfølging, samt din vurdering av selskapet og produktene våre. Disse firmaene er databehandlere og under våre instruksjoner og prosessdata som vi er datakontrollør for. Databehandlere skal ikke bruke informasjonen til andre formål enn å oppfylle avtalen med oss og skal være underlagt konfidensialitet. Vi har inngått skriftlige databehandlingsavtaler med alle databehandlere som behandler personopplysninger på våre vegne.

En av databehandlere, Google Analytics V/Google LLC. . Etablert i USA. De nødvendige sikkerhetstiltakene for overføring av informasjon til USA sikres gjennom data prosessorens sertifisering under EU-U.s. Privacy Shield, jf. Arten av EUs persondata regulering. i 45. 

Avskrift av Google LLC ' certification kan grunnlegge her over: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

Dine rettigheter

Med sikte på å skape åpenhet om behandlingen av dineSom behandlingsansvarlig skal vi informere deg om dine rettigheter. 

Rett til Insight 

Du har rett til når som helst å be om informasjon om, blant annet, hvilken informasjon vi har registrert om deg, formålet som registreringen tjener på, hvilke kategorier av personopplysninger og mottakere av informasjon som kan brukes. Informasjon som informasjonen kommer fra. 

Du har rett til å få en kopi av personopplysningene vi behandler om deg. Hvis du ønsker en kopi av dine personlige data, må du sende en skriftlig anmodning til [email protected]. Du kan bli bedt om å bevise at du er du gir deg ut til å være.

Rett til rettelse 

Du har rett til å innhente unøyaktige personopplysninger om deg selv korrigert av oss. Hvis du blir oppmerksom på at det er feil i informasjonen vi har registrert om deg, oppfordres du til å kontakte oss skriftlig slik at informasjonen kan rettes opp. 

Retten til å slette 

I noen tilfeller har du rett til å få alle eller noen av dine personlige opplysninger slettet av oss, for eksempel hvis du tilbakekaller samtykket ditt, og vi ikke har et annet rettslig grunnlag for å fortsette behandlingen. I den grad at fortsatt behandling av dine data er nødvendig, for eksempel for at vi skal overholde våre juridiske forpliktelser, eller for etablering, bruk eller forsvar av krav, er vi ikke forpliktet til å slette dine personlige data. 

Retten til å begrense behandling til lagring  

I enkelte tilfeller har du rett til å begrense behandlingen av personopplysningene dine til lagring, for eksempel hvis du mener at informasjonen vi behandler om deg, ikke er korrekt.  

Rett til data portabilitet 

I visse tilfeller har du rett til å innhente personopplysninger som du har gitt oss i et strukturert, vanlig og maskinlesbart format, og har rett til å overføre denne informasjonen til en annen datakontrollør.

Retten til Object 

Du har til enhver Tid til å protestere mot vår behandling av dine personopplysninger for direktemarkedsføringsformål, inkludert profilering gjort for å målrette vår direkte markedsføring.

Du har også rett til å protestere når som helst, av grunner knyttet til din personlige situasjon, til behandling av dine personopplysninger som vi utfører på grunnlag av våre legitime interesser. Seksjoner 2,1 og 2,3.

Rett til å tilbakekalle samtykket 

Du har rett til når som helst å tilbakekalle ethvert samtykke du har gitt oss til en gitt behandling av personopplysninger, inkludert til profilering som er gjort av deg som medlem av kundeklubben. Hvis du ønsker å tilbakekalle samtykket ditt, kan du kontakte oss på [email protected].

Retten til å klage 

Du har rett til å klage til enhver tid med Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K om vår behandling av dine personopplysninger. Klager kan bli arkivert på [email protected] eller telefon + 45 33 19 32 00.

Sletting av personopplysninger

Informasjon innhentet om din bruk av nettstedet CF. Seksjon 2,1. Slettet senest når du ikke har gjort bruk av nettstedet for 1 år. 

Informasjon som innhentes i forbindelse med din registrering til vårt nyhetsbrev vil bli slettet når ditt samtykke til nyhetsbrevet trekkes tilbake, med mindre vi har et annet grunnlag for å behandle informasjonen. 

Informasjon innhentet i forbindelse med kjøp du har fullført på nettsiden CF. Klausul 2,2 vil bli slettet som et utgangspunkt 3 år etter slutten av kalenderåret der du foretok kjøpet. Informasjon kan imidlertid lagres i en lengre periode hvis vi har et legitimt behov for lengre lagring, for eksempel hvis det er nødvendig for rettslige krav som skal etableres, hevdes eller forsvart, eller hvis lagring er nødvendig for oss å overholde forskriftsmessige krav. Regnskapsmateriale oppbevares i 5 år til slutten av et regnskapsår for å oppfylle kravene i Bokføringsloven.

Sikkerhet

Vi har implementert egnede tekniskeE og organisatoriske sikkerhetstiltak mot utilsiktet eller ulovlig ødeleggelse, inndragning, modifisering eller forringelse av personopplysninger, og mot dens avsløring eller misbruk.

Bare ansatte som har et reelt behov for å få tilgang til dine personlige data for å utføre arbeidet sitt, har tilgang til dem.

Kontakt

Mackabler.dk i/S er behandlingsansvarlig for personopplysninger som innhentes via nettstedet.

Hvis du har spørsmål eller kommentarer om denne personvernserklæringen eller ønsker å benytte deg av en eller flere av rettighetene som er beskrevet i avsnitt 4, kan du kontakte:

mackabler.dk I/S

Svinekjøtt tovet 68
1711 København V

Tlf. nr.: 60 54 62 25

E-post: [email protected]

Endringer i retningslinjene for personopplysninger

Hvis vi gjør endringer i retningslinjene for personopplysninger, vil du bli informert om dette på ditt neste besøk på nettstedet.

Versjoner

Dette er versjon 1 av Mackablers personvern policy datert 22/May 2018.