300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
Vanntett
Mulighed for afhentning i københavn
Filter
iPhone XI 11 Pro

iPhone XI 11 Pro

Det er 461 produkter.
I denne kategorien finner du alt vårt tilbehør til den nye, fantastiske iPhone 11 Pro, som alle er designet for å betydelig forbedre din opplevelse med iPhone. Tilbehør til iPhone er tilgjengelig i mange forskjellige former, og uansett hva du mangler, er det definitivt noe på siden. Når det...
les mer
Viser 1 - 54 av 461 produkter
iPhone XI 11 Pro

I denne kategorien finner du alt vårt tilbehør til den nye, fantastiske iPhone 11 Pro, som alle er designet for å betydelig forbedre din opplevelse med iPhone. Tilbehør til iPhone er tilgjengelig i mange forskjellige former, og uansett hva du mangler, er det definitivt noe på siden.

Når det gjelder iPhone-tilbehør, er det selvfølgelig viktig å holde et håndtak på laderen og kablene først og fremst. Så er det forskjellige typer adaptere som kan gjøre livet enklere, så vel som makt banker, beskyttelse, trådløs lading, lyd, bilutstyr og mer.

En lader for iPhone er en av de viktigste delene av utstyret, ellers er det vanskelig å få makt på iPhone igjen. De er tilgjengelige i ulike typer av ulik kvalitet, avhengig av konteksten der den skal brukes, siden det er en stor forskjell mellom behovene på jobb og hjemme i stua.

Du kan få svært holdbare ladere for iPhone som lett kan nytes på jobb eller familietur uten å bryte. På samme måte kan du også få spesialiserte ladere, f.eks. Med multi lading, slik at du kan lade mange iPhones samtidig, noe som er ganske kult.

I tillegg trenger man en god kabel for ens iPhone lader, som de sjelden kommer utstyrt med en slik forhånd. Her er kvalitet en virkelig stor aktør, som vi alle vet kablene som bryter for et godt ord, der det er mulig å få alt fra billige til dyre, sterke kabler.

Hvis du trenger å være i stand til å lade på jobb med ro i magen, en kabel i vevd nylon eller vevd metall er absolutt en god innsats. Det er imidlertid flere forskjellige varianter av denne typen, og det kan også være at du bare mangler en vanlig kabel for normal bruk.

Mange kabler for iPhone kommer også med andre funksjoner, der de kan fungere som en adapter for iPhone som lar deg koble til ulike typer enheter. Hvis du ønsker å koble til den nye MAC-en, trenger du kanskje en USB-C-adapter for eksempel. Eller bare for en skjerm.

Generelt er det Mange forskjellige enheter du kan ha en interesse i å koble til iPhone, og det er praktisk å ha rett adapter på fingertuppene, så det er mulig å gjøre det når du vil, i stedet for å fumper med plagsomme løsninger i situasjonen.

I tillegg til de vanlige måter å lade, er det også en kraftig mulighet til å bruke en strøm bank for iPhone, spesielt hvis du skal på en tur. For eksempel, en strøm bank lar deg lade iPhone hvor som helst og når som helst, så lenge strøm banken selv er ladet.

Du kan få powerbanks for iPhone i forskjellige kapasiteter, der det er svært kraftige makt banker som kan håndtere kostnader for så mye som en uke eller mer, mens du kan også få litt billigere makt banker som kan være i stand til å takle noen ekstra dager med lading Sikkerhetskopien.

Når det gjelder andre måter å lade, Qi trådløs lading er selvsagt også nevnt, som det tillater deg å lade iPhone trådløst ved å bare plassere den på laderen mens du er koblet til en stikkontakt, og deretter lade iPhone Automatisk.

Qi Wireless ladere er gradvis blitt så effektiv som vegg ladere når det gjelder lading iPhones, da det er en naturlig grense for hvor raskt en iPhone-batteri kan lades. Således, noen av seg er nettopp idet fint når det gjelder anklager fart.

Selvfølgelig, det er også viktig å ha god beskyttelse for den nye iPhone, som det er veldig dyrt å erstatte det hvis det bryter. Her er det viktig å dekke så mange sider av iPhone som mulig, slik at du får best mulig beskyttelse mot alle typer skader.

Den mest åpenbare stedet å beskytte første er skjermen på iPhone, som det er mer sårbare for andre sider og har en større effekt på brukervennlighet hvis det bryter delvis, som skjermen riper. Med beskyttende glass eller rustning glass, kan du dekke dette ganske bra.

I tillegg er det åpenbart å få en cover for iPhone, som det gir god beskyttelseTil kanter, sider og Jonsknappen. På den måten kan du dekke alle de andre sidene så godt som mulig og noen ganger også forbedre beskyttelsen av ens skjerm, så sjansen for skade er enda mindre.

Du kan få forskjellige typer deksler som gir en varierende grad av beskyttelse avhengig av materiale og dekning ratio. Det er selvfølgelig også en design faktor mange tar med når det gjelder deksler, som den fulle beskyttelsen dekker også komplett for utformingen av ens iPhone.

Hvis musikk er å bli hørt eller på annen måte lyttet til på iPhone, er det ofte kult å ha noe som spesialiserer seg på lyd litt mer. For eksempel kan det være Vær hodetelefoner som lar deg spille høy musikk uten at andre kan høre det, eller høyttalere slik at andre kan enda bedre høre det.

Hvis du ønsker å spille en fest, er det åpenbart å ha høyttalerne for iPhone, som det betyr at du har alle dine lyd behov dekket på den måten. Headset er også super praktisk å ha, spesielt for sport eller lignende, avhengig av hva slags valg du velger å kjøpe på denne siden.

Når det gjelder ekstrautstyr, et ofte brukt område er også utstyr for bilen, som ens liv blir noe lettere på farten hvis du har mulighet til å bruke statister deri. Disse kan være ladere, monterer, headset, eller noe annet som gjør din iPhone enklere å bruke i bilen.

Det faktum at du kan lade på farten gjør at du ikke er avhengig av socket lading i samme grad, noe som er nyttig hvis du kjører mye. Det samme kan sies om en holder for iPhone som gjør det mulig å bruke ens iPhone som spiller eller GPS, som det er lett å se fra siden.

Alle disse tingene og mer finnes på denne siden, og det er en stor grad av variasjon selv innenfor de enkelte under kategorier. Så det kan være en fordel å innskrenke litt etter hva du leter etter, ellers kan det fort bli uhåndterlig å finne det du leter etter her på siden.