300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Han porten
Hun porten
Lengde
Mulighed for afhentning i københavn
Producenter
vis flere mindre
Pris
kr kr
MFi sertifikat
Oplader effekt
Lyd
Video
Filter
Lightning kabler

Lightning kabler

Det er 116 produkter.
Lightning-kabler og adaptere Her ser du de forskjellige Lightning-kablene og adapterne vi selger hos Mackabler-dk. De fungerer med alle nyere iPhones, fra iPhone 5 og oppover. Lightning-kabler fungerer også med Apples nyere iPads: iPad 4, iPad mini, iPad Air, iPad Air 2, iPad Mini 2, iPad Mini 3,...
les mer
Viser 1 - 54 av 116 produkter
Lightning kabler

Lightning-kabler og adaptere

Her ser du de forskjellige Lightning-kablene og adapterne vi selger hos Mackabler-dk. De fungerer med alle nyere iPhones, fra iPhone 5 og oppover. Lightning-kabler fungerer også med Apples nyere iPads: iPad 4, iPad mini, iPad Air, iPad Air 2, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Pro og iPad Mini 4. Generelt sett kan Lightning-kabelet brukes på alle Apple-enheter (iPhones, iPods og iPads) fra 2012 og fremover.

Hva er et Lightning-kabel?

Et Lightning-kabel er en forbedret forbindelseskabel til iPhone og iPad. En rask ladehastighet er en stor prioritet for mange, og det har vært stor etterspørsel etter et kabel og en lader til iPhone som kan øke ladehastigheten. Svaret på denne etterspørselen var Lightning-kablene. De er nesten universelt utbredt blant alle merker. Med et Lightning-kabel og en tilsvarende rask lader får du den raskeste mulige lading av din iPhone eller iPad.

Et Lightning-kabel til iPhone gir også en god dataoverføringshastighet, noe som er en stor fordel hvis du trenger å overføre direkte til din MacBook eller annen enhet.

Man kan få et Lightning-kabel til iPhone og iPad i mange forskjellige varianter, avhengig av hva man trenger det til og hvilken kvalitet man ønsker å ha det i. Som utgangspunkt vil de fleste som eier en iPhone eller en iPad være kjent med dem, da det automatisk følger med et Lightning-kabel i esken til den nye enheten.

Et Lightning-kabel til iPhone vil vanligvis kobles til selve laderen eller enheten man ønsker å koble til. Det finnes imidlertid varianter som bruker andre formater, for eksempel USB-C hvis man vil koble til en ny MacBook.

Hva kan jeg koble mitt Lightning-kabel til?

Det finnes mange forskjellige Lightning-kabler avhengig av hva du vil koble din iPhone eller iPad til. Det finnes muligheter for Lightning til jack-stikk, Lightning til USB-C, MicroUSB til Lightning og Lightning til USB. I bunn og grunn er det stor mulighet for å koble din iPhone til alt du har behov for. Det handler bare om å ha det riktige kabel eller den riktige adapteren. Det finnes også forskjellige typer docks og adaptere som gir deg muligheten til å koble til flere enheter samtidig hvis du har behov for det.

Derudover har mange også brug for en god oplader som partner til. Lightningkablet fordi manå på den måde får den, mest optimale oplader til iPhonen Her findes der flere gode muligheder afhængigt, af hvor mange forbindelser opladeren skal. klassisk kombination er voreså MFi Lightning kabel og en, god 12W oplader der, hurtigt kan opladeå din iPhoneåeller opladeåto iPhones samtidigt

Hvis du i. stedet vil have en oplader til, iPhoneæder kan klare alle familiens enheder på en. gang så har Avantree lavet en glimrende oplader Køber du Avantree multi USB, oplader + 5x MFi Lightning kabel er du sikret at hele. kan oplade samtidigt

Hva er det beste kabel til min iPhone?

Det er flere faktorer som avgjør hva som er det beste kabel til iPhone. Holdbarhet spiller ofte en stor rolle i valg av kabel. Holdbarheten er et resultat av valg av materialer. For eksempel kan selve kabelen bli for stiv, slik at den lett knekker. Den kan også bli for myk, slik at maskinvaren blir skadet for lett. Ofte er prisen på kabelen en god indikator på hvor holdbar den er, så lenge det ikke er andre funksjoner inkludert.

Man kan få et billig kabel til iPhone, men de er også kjent for å gå lett i stykker. På den annen side kan man i den dyrere enden finne et kabel som Adam Elements Peak Nylon Fiber Lightning-kabel, som har en utmerket holdbarhet. Vi vil også anbefale vårt eget MFi Lightning-kabel til iPhone, som er laget i høy kvalitet, men til en rimelig pris. Her har vi nettopp vurdert sammensetningen av materialene i kabelen for å gi den beste holdbarheten.

Det finnes mange varianter av kabler. Hvis du trenger et kabel som kan håndtere flere oppgaver samtidig, kan vi klart anbefale Baseus 3-i-1-kabel med Lightning, USB-C og micro USB. Det gir de mest brukte stikkontaktene, og du kan lade opp 3 forskjellige enheter samtidig fra din MacBook. Hvis du trenger å koble iPhone til en jack-kontakt, har Baseus en Lightning til 2x mini jack-han-kontakt, slik at du enkelt kan koble til høyttalere eller hodetelefoner. Alternativt kan du alltid skaffe en dock med Lightning til iPhone, slik at du kan koble iPhone til alle dine andre enheter.

Velg MFi-sertifiserte Lightning-kabler

MFi står for Made For iPhone/iPod/iPad og betyr at kabelen har en innebygd autentiseringsbrikke som den tilkoblede enheten kan lese og verifisere. Dette er en god sikkerhet for deg som kunde, slik at du vet at du får et kabel som fungerer, og du vil samtidig være sikker på å slippe irriterende og usikre meldinger fra din iPhone om at "Dette kabelen eller tilbehøret er ikke godkjent og fungerer kanskje ikke med denne iPhone".

Hvor stor er prisforskjellen på Lightning-kabler til iPad og iPhone?

Prisforskjellen mellom forskjellige Lightning-kabler kan være ganske stor, avhengig av forskjellig kvalitet. Det vil for eksempel være stor forskjell på et billig, standard kabel som kanskje ikke holder så lenge, og et forsterket kabel som er designet for å tåle nesten hva som helst. Ekstra funksjoner vil naturligvis bidra til prisen.

Hva slags tilbehør kan jeg bruke med Lightning?

Det finnes en del forskjellig tilbehør som er designet for å koble direkte til din iPhone eller iPad. En sikker vinner for deg som ønsker å ha alle enhetene dine samlet på ett sted, er Avantree PowerHouse Plus + 4 Lightning-kabel MFi, som gir deg muligheten til å ha opptil 4 enheter tilkoblet i en docking-løsning. Dette er praktisk enten det er på kontoret eller for familien. Hvis du heller bare vil ha en dock til din egen iPhone, har vi en iPhone Lightning Dock som gjør det enkelt å samhandle med skjermen samtidig.

Det kan være virkelig praktisk å ha på hjemmekontoret, da du enkelt kan se meldinger, e-poster og videoer mens din iPhone lader opp. Hvis du vil ha mer funksjonalitet til dette, har vi også alternativer som inkluderer lyd, som vår iPhone-dock med lyd. På den måten kan du enkelt spille musikk og følge med i spillelisten din, og raskt bytte sanger. Hvis du trenger en USB-stikkontakt for å lagre bildene dine, eller bare ekstra lagringsplass generelt, har vi flere USB-stikker til iPhone som bruker Lightning. Det beste vi har er Adam Elements iKlips Duo Hukommelsesstikke med Lightning og USB, der det er mulighet for flere forskjellige størrelser. Adam Elements lager generelt produkter av meget høy kvalitet, så du kan ikke gå galt i byen. Hvis du heller vil ha en enklere løsning i en litt lavere prisklasse, er vår iPhone USB-stikkontakt på 32 GB med Lightning, USB og microUSB også en fornuftig løsning. Hvis du skulle få behov for en microSD-adapter til iPhone, har Adam Elements også laget et fremragende produkt i deres Adam Elements iKlips 4k miReader. Dette gir deg muligheten til å se eller overføre alle dine videoer og bilder enkelt og raskt. Det er dermed mange muligheter for tilbehør til iPhone og tilbehør til iPad, og det kommer stadig flere. Med adaptere kan nesten alle enheter også kobles til din iPhone.

Lightning-kabel - kort oppsummert

Den universelle Apple-oppladeren før 2012 (Dock-connector) hadde 30 pins, mens Lightning-kabelen (som kom i 2012) bare har 8. Dette gjorde den mye mindre og derfor trengte den mindre plass på enhetene for strømtilkobling. Dette betydde for eksempel at iPhones kunne bli mye tynnere. Lightning-kabelen har også en prosessor innebygd, slik at den kan justere hvilken retning de elektriske signalene skal gå. Dette betyr at det ikke spiller noen rolle hvilken retning du kobler kabelen inn i din iPhone. Du slipper dermed å slite med å vende den riktig vei eller risikere å plugge den feil og komme hjem til et tomt batteri.

Hvilke Lightning-kabler tilbyr vi

Hos Mackabler dk kan du kjøpe forskjellige utgaver av Lightning-kabelen. På grunn av Lightning-kabelens prosessor kan Apple-enheten sjekke om du bruker en lader godkjent av Apple. Ladere som ikke er godkjent av Apple har en tendens til å slutte å fungere etter en stund. Derfor har vi hos Mackabler dk utviklet vårt eget Lightning-kabel: MFi Lightning-kabler by Mackabler dk. Disse er sertifisert av Apple, så det vil ikke oppstå problemer ved langvarig bruk av kabelen, og du kan velge mellom en helt standard hvit utgave eller den mer robuste gullversjonen, som både ser eksklusiv ut og har svært god holdbarhet på grunn av at ledningen er laget av metall og stoff. Det kan derfor lønne seg å kjøpe et litt dyrere kabel som holder lenger og gir deg trygghet for å ikke stå uten strøm.

Lightning-hukommelsesstikker til iPhones og iPads

Hvis du er på utkikk etter et Lightning-hukommelsesstikk til iPhones og iPads, har du kommet til rett sted. I denne kategorien har vi samlet vårt utvalg av hukommelsesstikker til iPhone, slik at du enkelt kan få en oversikt over hva mulighetene er og hvilken som passer best til dine behov. Et hukommelsesstikk kan brukes til mange forskjellige ting, og det finnes forskjellige typer av dem avhengig av hvilken type informasjon de skal brukes til. Det finnes vanlige USB-stikker som de fleste kjenner til, samt stikker med ekstra funksjoner som konvertering av andre formater. Felles for alle disse stikkene i denne kategorien er at de har Lightning-stikk, i tillegg til de andre funksjonene de har, noe som betyr at de kan settes direkte i en iPhone. Dermed slipper man å måtte bruke en mellomkobling som en MacBook for å overføre data mellom dem, noe som alltid er praktisk. Det kan være veldig smart hvis du for eksempel går tom for plass på din iPhone. Da kan du bare bruke et hukommelsesstikk til iPhone for å oppbevare det du ikke regner med å få bruk for foreløpig, eller bare for å samle det et annet sted enn på din iPhone. Hvis du har mange feriebilder eller bare vil ha muligheten til å ta mange feriebilder, er et hukommelsesstikk til iPhone en god måte å få ekstra plass til det, og det kan være billigere enn å kjøpe tilsvarende mengde plass online, samtidig som det er raskere å bruke som medie. Du kan også ha dine viktigste filer på et hukommelsesstikk hvis du vil ha litt ekstra sikkerhet, da et hukommelsesstikk til iPhone ikke kan nås på andre måter enn ved å fysisk sette det inn i en enhet, slik at du kan være sikker på at det ikke kommer utenfra og ser på hva som er på det. Størrelsen på hukommelsesstikker til iPhone er ofte ganske liten, så det er også enkelt å ha med seg rundt. Så kan du alltid ha det med deg i lommen hvis du vil ha kontroll på hvor det er eller alltid ha muligheten til å få tilgang til informasjonen som ligger på det, noe som er utrolig praktisk å kunne. På den måten har et Lightning-hukommelsesstikk til iPhones og iPads mange bruksområder, noe som gjør det til en god investering hvis du trenger plassen. Mer spesifikk informasjon finnes på de forskjellige produktsidene, der du får spesifikasjoner som viser alle detaljene.

Lightning mini-jack-adaptere til iPhones og iPads (Lyd)

På denne siden finner du våre muligheter for Lightning mini-jack-adaptere til iPhones og iPads, som er essensielle å ha til nyere iPhones. Med en slik adapter får du muligheten til å koble til en lydenhet med jack-kontakt, som er det som stort sett alle lydenheter bruker nå til dags. I nyere iPhones valgte Apple å fjerne jack-kontakten, noe som betyr at det kun er headphones eller headsets til iPhone som er spesifikt utviklet for iPhone, som kan brukes som utgangspunkt, noe som er surt hvis man har et headset av høy kvalitet man fortsatt vil kunne bruke til sin iPhone. Heldigvis kan dette omgås ved å benytte en adapter som konverterer fra lightning til mini-jack, slik at man fortsatt kan bruke sitt headset til iPhone som man normalt ville brukt det. Det er super smart, da man dermed får muligheten til å bruke den utbredte typen samt de typene som er laget for iPhone. En Lightning mini-jack-adapter til iPhone fungerer på en veldig enkel måte. Man setter den ganske enkelt inn i sin lightning-port, akkurat som man ville gjort med sin ladekabel til iPhone, hvorpå adapteren har nye porter som man kan sette sitt jack-stikk inn i, slik at det blir forbindelse. I tillegg til at det er en fordel å ha hvis man allerede har et headset, er det også veldig bra å ha et Lightning mini-jack-kabel til iPhone hvis det skal festes og man vil sette musikk på noen gamle høyttalere, da det er veldig sannsynlig at man trenger et mini-jack-stikk. Det kan også være tilfelle hvis man skal spille av noe for klassen fra sin iPhone, da utstyret på skolen sjelden er oppdatert for å passe med de nyeste iPhones. Så har man behov for å kunne bruke et mini-jack-stikk for å få forbindelse til det som er av lydenheter. Ligeledes er det bare en god mulighed at have i stedet for at skulle udskifte ensækabel. til iPhone flere gangeæi løbet af året fordi det konstant går i, stykker Det er selvfølgelig lidt dyrere, men i det lange. kan det godt betale sig især hvis man bruger det meget eller har, det med mangeæforskellige steder

Omvendt så er det selvfølgelig også en løsning bare at købe mange af de billige kabler til iPhoneæi en pakkeløsning hvis man alligevel ved at de kommer til at gå, i stykker hvis det kommer ud for hårdt slid Såøer. at erstatte iå situationenå hvilketøogså i mange tilfælde kan være en fordel

Hvis man vælger at have mange kabler så kan man også bedre dække mangeå steder på. en gang Så kan man eksempelvisåhave etøkabel, tilæarbejde et kabel derhjemme et kabel i sommerhuset og hvor, man ellers kanå få brugøfor at. kabel til iPhoneæså manå kan oplade når man er afsted

Vi. haræflere gode pakkeløsninger her på sidenæhvis du leder efter, en mulighed til hele familienæeller skal have købt stort ind til arbejdet På den måde. kan man nemt kombinere kabler til iPhone med, en god oplader til iPhone så. problemet fra ende tilå ende og er klar til at gå igang med at bruge det

,

Detå er også ofte en god idé atælave en kombination så man f ekså har et rigtig stærktå kabel til iPhone pååarbejdet men måske harøbilligere kabler derhjemme hvorøder ikke kanå forekomme lige så meget slid på kablet, På den måde kan man bedre. rigtige løsning til ens behov og økonomi

Men der findes mange muligheder her på siden og det kan anbefales at se demøgodt igennem åfør du vælger Hvis duågerne vil have. mere information såøhar de enkelte, produkter gode beskrivelser af deresøformål ogå specifikationer så det er til, atæse hvad de passer bedst til og hvad deres fordele samt ulemper er.iaai