300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
Vanntett
Mulighed for afhentning i københavn
Filter
iPhone XI 11 Pro Max

iPhone XI 11 Pro Max

Det er 412 produkter.
iPhone 11 Pro Max lader, adapter og annet tilbehørFinn det beste tilbehøret til din nye iPhone 11 Pro MaxHer på siden har vi samlet alt det du trenger til din nye iPhone 11 Pro Max. Vi har nøye valgt ut det beste utstyret, slik at du får det rette tilbehøret som passer til dine behov....
les mer
Viser 1 - 54 av 412 produkter
iPhone XI 11 Pro Max

iPhone 11 Pro Max lader, adapter og annet tilbehør

Finn det beste tilbehøret til din nye iPhone 11 Pro Max

Her på siden har vi samlet alt det du trenger til din nye iPhone 11 Pro Max. Vi har nøye valgt ut det beste utstyret, slik at du får det rette tilbehøret som passer til dine behov.

Opladere, kabler og adaptere

Når du har fått en ny iPhone 11 Pro Max, er det viktigste stedet å starte med å finne en god lader. Selv om du får en lader med når du kjøper telefonen, kan det være lurt å se gjennom vårt utvalg for å finne en mer spesialisert lader som passer dine behov.

Vi tilbyr alt fra multi-ladere som kan lade flere enheter samtidig, til kraftige ladere som er praktiske å ha på jobben. Du kan også velge mellom ulike teknologier og hastigheter, slik at du kan finne en lader som passer perfekt til deg.

Kabler

Et godt kabel er også viktig for å kunne lade telefonen skikkelig. Vi har et bredt utvalg av kabler til iPhone i ulike størrelser og materialer. Hvis du ikke har behov for å bruke kabelen mye eller utsette den for mye slitasje, kan et vanlig kabel være helt fint. Men hvis du ønsker ekstra holdbarhet, anbefaler vi en flettet versjon.

Mange av kablene kan også brukes som adaptere, da ulike enheter krever ulike kabler. Det er viktig å tenke på hvilke enheter du ønsker å koble til når du kjøper kabel, slik at du unngår å måtte kjøpe ekstra adaptere.

Powerbank

Hvis du skal på en kort eller lang tur hvor du ikke har tilgang til en stikkontakt, kan det være lurt å ha med en powerbank til iPhone. Dette gir deg muligheten til å lade telefonen når som helst, slik at du alltid har strøm tilgjengelig.

Powerbankene finnes i ulike kapasiteter, slik at du kan velge en som passer til hvor mange dagers lading du trenger å ha med deg.

Trådløs lading

En annen praktisk måte å lade telefonen på er ved hjelp av en trådløs lader. Dette gjør det enkelt å lade telefonen, da du bare trenger å legge den på ladeplaten for å fylle opp batteriet.

Trådløse ladere har nå kommet så langt at de kan lade like raskt som konvensjonelle ladere, så hastighet er ikke lenger et problem.

Beskyttelse

Det er viktig å beskytte din nye iPhone 11 Pro Max for å unngå skader. Vi tilbyr ulike typer beskyttelse, både for skjermen og resten av telefonen.

For skjermen anbefaler vi å bruke et beskyttelsesglass. Dette dekker hele skjermen og gir et ekstra lag som absorberer mesteparten av skaden. Hvis glasset skulle bli ødelagt, er det enklere å erstatte enn å reparere selve skjermen på telefonen.

For resten av telefonen kan du velge mellom ulike typer deksler. Du kan velge et deksel som gir full beskyttelse og dekker hele telefonens design, eller en mer diskret variant som viser frem telefonen.

Lydutstyr

Etter å ha sikret de essensielle delene, kan det også være lurt å ha godt lydutstyr til din iPhone 11 Pro Max. Dette kan være alt fra hodetelefoner til høyttalere.

Hodetelefoner gir deg muligheten til å høre på musikk, lytte til podcaster eller snakke uansett hvor du er, uten å forstyrre omgivelsene. Hvis du ønsker å spille musikken høyt, kan det være lurt å investere i en høyttaler som kan gi deg god lyd.

Dokkingstasjoner og annet tilbehør

Til hjemmet eller arbeidsplassen kan det være praktisk å ha en dokkingstasjon eller en stander til iPhone. Dette gjør det enklere å ha telefonen i en fast posisjon, slik at du alltid kan se hva som skjer på skjermen og samtidig sørge for at den er ladet når du skal ta den med deg igjen.

Det finnes mange ulike typer dokkingstasjoner som oppnår dette på forskjellige måter, og du kan også velge en som passer til stilen din.

I tillegg til alt det nevnte tilbyr vi også mange andre typer tilbehør. Hvis du vet hva du leter etter, kan du bruke kategoriene på venstre side av siden for å begrense utvalget og finne akkurat det du trenger.

.iaai