300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 549 KR
200.000 DANSKER BRUKER OSS

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Pris
kr kr
Han porten
Hun porten
Mulighed for afhentning i københavn
Producenter
vis flere mindre
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
iPhone linser

iPhone linser

Det er 20 produkter.
Nye alternativer med iPhone Det er, som du sikkert vet, et veldig godt kamera i iPhone. Og med en ekstern iPhone linse, kan du gjøre kameraet enda bedre og ta morsomme og gode bilder i høy kvalitet. Våre iPhone linser er av høyeste kvalitet og for en svært billige...
les mer
Viser 1 - 20 av 20 produkter
iPhone linser

Nye alternativer med iPhone

Det er, som du sikkert vet, et veldig godt kamera i iPhone. Og med en ekstern iPhone linse, kan du gjøre kameraet enda bedre og ta morsomme og gode bilder i høy kvalitet.

Våre iPhone linser er av høyeste kvalitet og for en svært billige penger enda mer.

Den innfelte for linsene er laget av ekte glass, hvor andre billige objektiver er ofte laget av plast. Den gode kvaliteten på våre iPhone linser betyr at du får virkelig mye glede av bildene du tar med iPhone, fordi med vår kvalitet linser, kan du plutselig få helt forskjellige typer bilder i boksen.

Uten en linse på iPhone, vil det ferdige bildet være nøyaktig slik det vises på telefonens skjerm. Og ting som er litt langt borte er plutselig veldig små. Men med en iPhone-linse, kan du dra motivet-enten det er kjæresten eller de søte barna som leker i dammen-mye nærmere uten å gå utover bildekvaliteten.

Uten en iPhone linse, kan du selvfølgelig zoome inn på noe i bildets bakgrunn på datamaskinen eller på telefonen, men da detaljene vil bli kornet, og de ikke, som jeg sa, med iPhone linser, fordi bildet så å si er zooming i når du trykker på knappen og Tar bildet.

Våre iPhone linser gir deg 3 linser i ett.

Du får en vidvinkelobjektiv som er perfekt for å ta gode landskapsbilder, men du kan også bruke dette objektivet når du tar bilder på en fest, fordi du kan få flere mennesker i bildet, som bildet, så å si, trekker folk sammen. Det er veldig sosialt; o)

Med vår iPhone linser får du også en fisheye linse som gir noen virkelig morsomme effekter, både av dyr og sport. For eksempel, hvis du tar en video av noen skatere, vil resultatet bli top notch med fisheye linse.

Det siste objektivet du får med er et makro objektiv som lar deg ta super nærbilder av blomster, insekter og andre ting som er ganske nær, og nyte alle de små detaljene. Ikke bli skremt, men du kan se håret på edderkoppen hvis du vil.

Våre iPhone linser dekke for kameraets blits, så du kan dessverre ikke bruke blits når fotografert, men det gjelder for alle iPhone linser du kan finne på markedet.