300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Pris
kr kr
Ipad
Utstyr
Vekt
Producenter
vis flere mindre
Farge
vis flere mindre
Filter
iPad dekker vesker og beskyttelse

iPad dekker vesker og beskyttelse

Det er 117 produkter.
Her finner du deksler, beskyttende glass og alt annet for iPad som gjør det enkelt å holde iPad i super stand, vi har alt til alle iPads og hvis du tror det er noe som mangler da skrive til slutt til oss, så kan det være vi har det likevel.  Hvordan kan jeg beskytte...
les mer
Viser 1 - 54 av 117 produkter
iPad dekker vesker og beskyttelse

Her finner du deksler, beskyttende glass og alt annet for iPad som gjør det enkelt å holde iPad i super stand, vi har alt til alle iPads og hvis du tror det er noe som mangler da skrive til slutt til oss, så kan det være vi har det likevel. 

Hvordan kan jeg beskytte iPad?

Kunsten å beskytte iPad er å dekke alle overflater med mer holdbart materiale en iPad selv, som maksimerer støtdemping og sikrer at hvis skaden er endelig ferdig, er det gjort på beskyttelse, noe som er betydelig enklere å erstatte, i stedet for På iPad. Det er mange måter å beskytte iPad på, der vi hovedsakelig fokuserer på deksler, beskyttende glass og eksterne hjelpemidler som berøringspennen.

Hva er en iPad cover?

En iPad cover er et ekstra lag med beskyttelse av ulike typer materialer, avhengig av hvor sterk den skal være som enten beskytter baksiden av iPad eller alle rundt i form av et smart deksel. En iPad cover gir god støtdemping og kan ha ekstra funksjonalitet hvis du ønsker det.

Hva er et beskyttende glass for iPad?

Et beskyttende glass for iPad er et tynt, forsterket lag av glass laget for å absorbere støt og slag. Oftest laget av flere lag og materialer, og svært holdbar IFT. Vanlig glass. Ideen om et beskyttende glass for iPad er først og fremst å blokkere skaden på iPad selv og deretter å bryte først, som det er lettere å erstatte.

Hva kan ekstern beskyttelse for iPad være?

Her kan du for eksempel bruke en berørings penn eller pekepenn, siden de er utformet for å få mest mulig ut av skjermen. Dette unngår upassende hardt trykk på skjermen, slik at du kan minimere slitasje og skade. I tillegg er det viktig å bruke kabler og ladere der kvaliteten er topp, så du unngår forskjellige problemer som slitasje, kortslutning etc.

Hva er den beste beskyttelsen for iPad?

En kombinasjon av iPad tilbehør er helt klart den som gir den beste beskyttelsen. Med en xlevel liten løgn iPad cover + en iPad hardeDu får førsteklasses beskyttelse for iPaden din, for eksempel.