300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farge
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
Oplader effekt
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
Macbook 13

Macbook 13

Det er 220 produkter.
LITEN OPPDATERING FOR STOR MASKINStarter 2015, en oppdatering ble gjort til Apples velkjente MacBook Pro, noe som gjør den allerede perfekte maskinen litt bedre. Det er ikke noe nytt fysisk, men styreputen har nå fått Force Touch som gir en ny dimensjon til MacBook.HVA TRENGER JEG?Som med alle...
les mer
Viser 1 - 54 av 220 produkter
Macbook 13

LITEN OPPDATERING FOR STOR MASKIN
Starter 2015, en oppdatering ble gjort til Apples velkjente MacBook Pro, noe som gjør den allerede perfekte maskinen litt bedre. Det er ikke noe nytt fysisk, men styreputen har nå fått Force Touch som gir en ny dimensjon til MacBook.

HVA TRENGER JEG?
Som med alle Apple-produkter-elektronikk produkter generelt-en ekstra lader er en må ha. Du kan kjøpe den originale Apple MagSafe laderen her på Mackabler.no. En Mini DisplayPort for HDMI-kontakt anbefales også for MacBook-eieren, slik at du alltid kan koble til projektoren på universitetet eller på arbeidsplassen! På samme måte er en Mini DisplayPort-til-VGA-adapter brukbar for samme formål, da det ofte er en av de to inngangene som skal leveres på en projektor eller mer generelt eksterne skjermer. Hvis du ofte bruker en eller flere eksterne skjermer, kan det være smart med et trådløst tastatur-og vi har en på lager som fungerer med Bluetooth!

For arbeidsplassen eller skrivebordet vil du være fornøyd med en MacBook/iPad stand i aluminium. Den holder MacBook 13 løftet i en brukbar vinkel som både vil få deg til å sitte ordentlig med ryggen og forhindre overoppheting mot en benkeplate. Det gjør det vare lenger!

Skal du reise før lenge? Du kan få en Apple reise adapter med oss, slik at du alltid har strøm til det du trenger å bruke MacBook 13 for. En annen kul gadget er vår Mini DisplayPort til 4K HDMI adapter Icy Box Premium adapter-den støtter oppløsninger opp til 4K, noe som gir deg en helt fantastisk bilde når du ser en film på en stor skjerm!

Hvis du trenger hodetelefoner har vi mange forskjellige å tilby-en original og uoriginale iPhone 5 sett, samt Xiaomi in-hodetelefoner av den første og andre generasjon, som begge er super fin kvalitet! Hvis du er mer lytter til musikk eller lyd fra MacBook 13 samtidig, anbefaler vi også en mini Jack splitter slik at du kan koble to sett med Hodetelefoner én enhet. Det er Super smart! Se vår side her gjennom hvor alt du trenger for din MacBook 13 er å finne. Bestill i dag!