300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Han porten
Hun porten
Lengde
Mulighed for afhentning i københavn
Producenter
vis flere mindre
Pris
kr kr
MFi sertifikat
Oplader effekt
Lyd
Video
Filter
USB-C (Thunderbolt 3) ladekabler

USB-C (Thunderbolt 3) ladekabler

Det er 105 produkter.
USB-C (thunderbolt 3) ladekabler På denne siden finner du vårt gode utvalg av USB-C (thunderbolt 3) ladekabler som gir mulighet for lading i en USB-C-port. Avhengig av hvilken type kontakt du trenger, bør det finnes flere forskjellige varianter her på siden som kan dekke ulike behov, både når det...
les mer
Viser 1 - 54 av 105 produkter
USB-C (Thunderbolt 3) ladekabler

USB-C (thunderbolt 3) ladekabler

På denne siden finner du vårt gode utvalg av USB-C (thunderbolt 3) ladekabler som gir mulighet for lading i en USB-C-port. Avhengig av hvilken type kontakt du trenger, bør det finnes flere forskjellige varianter her på siden som kan dekke ulike behov, både når det gjelder kvalitet og pris.

Når det gjelder det mest moderne overføringsformatet, er USB-C, eller Thunderbolt 3 som Apples versjon heter, definitivt i front. Det gir den høyeste overføringshastigheten og ladehastigheten, slik at du raskt kan få tilgang til både strøm og data, noe som er veldig praktisk.

De kablene vi har i denne kategorien gir deg muligheten til å lade din iPhone eller smarttelefon i en Macbook, og de er faktisk ganske viktige for å lade i en Macbook, da de fleste av de nyeste modellene kun har USB-C, siden det gir den høyeste hastigheten og flest muligheter.

Det kan være veldig praktisk å kunne lade iPhonen sin i Macbooken, slik at du ikke er avhengig av å ha med en stikkontaktlader til iPhone hver gang du skal et sted. Siden iPhonen din kan bruke mye strøm hvis du gjør noe krevende som å spille, er dette veldig praktisk.

Spesielt hvis du skal spille spill på iPhonen din, er det viktig å kunne lade i Macbooken, siden dette ofte er noe man gjør når man er på farten og derfor ikke har like god tilgang til stikkontakter som man ville hatt hjemme. Og siden det ofte er noe man gjør i mange timer, er strøm nødvendig.

Det er også mulig å få USB-C til USB-C-kabler, som både kan brukes til å lade Android-telefoner gjennom Macbooken din, men også til å koble forskjellige Macbooker sammen, slik at en Macbook kan lade en annen Macbook, noe som kan være veldig praktisk.

USB-C kan selvfølgelig også brukes til å lade Macbooken din, så hvis du trenger en ny ladekabel til Macbooken, kan du også finne det her. Og det er alltid veldig praktisk å ha en ekstra kabel, slik at du alltid er sikker på å kunne lade opp, hvis den du har går i stykker når du trenger den.

Det finnes USB-C (thunderbolt 3) ladekabler av veldig forskjellig kvalitet, avhengig av hva du skal bruke dem til, hvor mye du bruker dem, og om du vil ha forskjellige funksjoner. Det er også forskjellige produsenter som har sin egen spesielle måte å lage kabler på, noe du også bør være oppmerksom på.

Generelt kan det sies at kvaliteten følger prisen ganske godt. Dette er i hvert fall et fokus vi har valgt å legge på denne siden, så det er en god indikator på hva du kan forvente å få, selv om det kan være tilfeller der det er variasjoner, siden de forskjellige produsentene har ulikt fokus i produktene sine.

Men hvis du trenger en USB-C (thunderbolt 3) ladekabel, kan det absolutt anbefales å se nærmere på det enkelte produktet før du kjøper det, slik at du kan lese mer om hvordan det fungerer og hva fordelene og ulempene er, siden det ikke alltid er lett å forstå ut fra en overskrift og et bilde.

iaai