300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Pris
kr kr
Farge
Han porten
Hun porten
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
Oplader effekt
Producenter
vis flere mindre
Kategori
Apple Watch
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
Trådløs opladning til iPhone's

Trådløs opladning til iPhone's

Det er 35 produkter.
Her har vi de trådløse ladere du skla bruke til å dra nytte av funksjonen til iPhone som gir trådløs lading. Dessverre, bare iPhone 8, 8 Plus og X kommer med funksjonen innebygd, men det er flere andre alternativer, f. eks deksler eller små innlegg en er på innsiden av dekselet.  Hvordan...
les mer
Viser 1 - 35 av 35 produkter
Trådløs opladning til iPhone's

Her har vi de trådløse ladere du skla bruke til å dra nytte av funksjonen til iPhone som gir trådløs lading.

Dessverre, bare iPhone 8, 8 Plus og X kommer med funksjonen innebygd, men det er flere andre alternativer, f. eks deksler eller små innlegg en er på innsiden av dekselet. 

Hvordan fungerer en trådløs lader for iPhone?

En Qi trådløs lader fungerer ved å sende strøm gjennom en coil i laderen, og skaper et magnetisk felt. Dette magnetiske feltet genererer strøm i alt som settes på overflaten av laderen ved hjelp av Induksjon, som i dette tilfellet vil være en iPhone. Denne kraften er lagret i batteriet på samme måte som når det er normalt lades gjennom en kabel. Qi trådløs ladere arbeide for høyst nyest iPhones og smartphones og de er lett å bruk. Denne bekvemmeligheten kommer imidlertid på bekostning av å være litt tregere enn de vanlige Lightning-ladere. Det er en effektiv teknologi som bare vil forbedre etter hvert som flere er utviklet, og som flere telefoner går inn i denne typen kostnader i stedet for den klassiske.

Hva er den beste trådløse laderen for iPhone?

Den beste trådløse laderen er tilgjengelig i mange former, avhengig av hva du leter etter. Et enkelt kriterium er hastigheten en Qi trådløs lader for iPhone er i stand til å lade med. en Qi trådløs lader for iPhone i hvitt med en ladehastighet på 5W er standardalternativet som gir deg trådløs lading, men ikke mye annet. Hvis du velger å gå opp i en Qi lader for iPhone med Quickcharge, får du i retur 7, 5W lading hastighet som er betydelig raskere. Hvis du ønsker å få toppen av klassen innen Qi ladere, kan du få en Belkin boost up, ladeplate for trådløs lading. Den er laget for å kunne lade gjennom deksler opp til 3mm. tykkelse, som er utrolig sterk. På denne måten kan du fortsatt ha dekning for iPhone uten å måtte investere i et magnetisk deksel.

Hva kan jeg få for en trådløss laderen?

De mest merkbare utstyrs alternativene i trådløs lading er magnetiske deksler og trådløse strøm banker. Med et magnetisk deksel for iPhone, har du muligheten til å bruke trådløs lading med din eldre Iphoney ' s. Dette fungerer ved å gjøre dekselet selv magnetisk og dermed kraften er dannet i dekselet, i stedet for inne i iPhone, og deretter dekselet ved hjelp av En liten plugg sender strøm til batteriet der den er ladet. En trådløs PowerBank er også utrolig hendig som du ikke trenger å ha en wire til PowerBank hvor som helst og bare kan ha den med iPhone, for en alltid ladet iPhone. Se blant annet Vår makt bank med Qi lading 8000mAh, som vil gi opptil 4 fulle kostnader til din iPhone, helt trådløs.

I fremtiden forventer vi at alle Apple-telefoner og nettbrett, iPhone og iPad kommer med trådløs QI-lading, og det er derfor vi forventer at du skal kunne bruke ladere i mange år.

IPhone ' s 8, 8 pluss og X kommer med en trådløs QI lading av 7, 5W, det er litt mer enn den vanlige laderen for iPhone er som bare er på 5W, men vi regner en del av 7, 5W er tapt så det betyr at CA. kan lade i samme hastighet med en trådløs QI Lading som en vanlig 5W lader, men du kan fortsatt lade iPhone med 10W gjennom en vanlig lader med kabel.

Du bør starte med å kjøpe en QI plate å ligge iPhone på, etterpå må du kjøpe en lader som gir riktig strøm, de fleste QI platene er på 5W, dette kan du også lade iPhone med, men det går tregere enn full 7, 5W som iPhone arbeider med. er derfor viktig at du kjøper den som passer dine behov, en 7, 5W QI laderen lar iPhone raskere, men en 5W er billigere og behandler batteriet bedre så det trolig varer lenger, er det ikke mye, men det spiller ingen rolle i det lange løp.

Laderen for QI ladere må være i stand til å levere minst 7, 5W hvis QI laderen kan, og 5W hvis det kan, kan du se ladere som kan levere den her: TilleggQI-plate på 5W eller overEller hvis du vil bruke en QI lader på 7, 5W kan du finne en lader som fungerer med det her: Ladere for QI plate på 7, 5W eller over Laderen kan være i stand til å forsyne mer strøm enn 7, 5W så lenge det bare levere over det er ikke noe problem i å bruke den.