300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Pris
kr kr
Han porten
Hun porten
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
Oplader effekt
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Iphone
Filter
Trådløs MagSafe Opladning til iPhones

Trådløs MagSafe Opladning til iPhones

Det er 6 produkter.
Trådløs MagSafe-lading for iPhonesOpplev den ultimate bekvemmeligheten med trådløs MagSafe-lading for din iPhone. Med denne smarte teknologien trenger du ikke lenger å rote med ledninger og plugger når du skal lade iPhone-en din. Den trådløse ladingen gir deg full frihet til å bevege deg rundt,...
les mer
Viser 1 - 6 av 6 produkter
Trådløs MagSafe Opladning til iPhones

Trådløs MagSafe-lading for iPhones

Opplev den ultimate bekvemmeligheten med trådløs MagSafe-lading for din iPhone. Med denne smarte teknologien trenger du ikke lenger å rote med ledninger og plugger når du skal lade iPhone-en din. Den trådløse ladingen gir deg full frihet til å bevege deg rundt, samtidig som iPhone-en din lades raskt og effektivt.

Hvorfor bør du velge trådløs MagSafe-lading for din iPhone? La oss utforske noen av fordelene med denne fantastiske teknologien.

Enkel og praktisk MagSafe-lading

Med trådløs MagSafe-lading kan du lade iPhone-en din uten å tenke på ledninger og plugger. Du trenger bare å plassere iPhone-en din på laderen, og den vil begynne å lade umiddelbart. Det er så enkelt!

Rask 15W-lading

MagSafe-teknologien sikrer rask og effektiv lading av iPhone-en din. Du kan være sikker på at iPhone-en din vil være klar til bruk på null komma niks.

Stilig MagSafe-design

Trådløs MagSafe-lading er ikke bare praktisk, men også stilig. Den flate, runde laderen er laget i en minimalistisk og elegant stil som passer perfekt inn i det moderne hjemmet ditt.

Tilbehør du ikke vil gå glipp av

Når du har trådløs MagSafe-lading, er det noen tilbehør du rett og slett ikke kan være foruten. Et beskyttende deksel med MagSafe for iPhone-en din er et must-have, da det ikke bare beskytter telefonen din, men også gjør det enklere å plassere den riktig på laderen. En trådløs ladebase for iPhone-en din og Apple Watch er også et praktisk og stilig tillegg til hjemmet ditt. Alt dette kan du finne hos oss.

Kort sagt er trådløs MagSafe-lading for iPhones en teknologi som ikke bare er praktisk og bekvem, men også stilig og moderne. Med denne innovative teknologien kan du lade iPhone-en din raskt og effektivt, samtidig som du unngår rot med ledninger og plugger. Så hvorfor ikke prøve det i dag?

.iaai