300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farge
vis flere mindre
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
Ting til SkoleStart

Ting til SkoleStart

Det er 289 produkter.
Da må vi gå tilbake til skolen, og det betyr at vi må ha våre Mac, iPhone og iPad arbeid med skoleutstyr igjen. Macs ' bruker Mini DisplayPort, der er nei monitorer eller projers det bruk, her over du kanne lett kjøpe en liten billig adapter hvilke lager din Macs operere med disse skjermene og...
les mer
Viser 55 - 108 av 289 produkter
Ting til SkoleStart

Da må vi gå tilbake til skolen, og det betyr at vi må ha våre Mac, iPhone og iPad arbeid med skoleutstyr igjen.

Macs ' bruker Mini DisplayPort, der er nei monitorer eller projers det bruk, her over du kanne lett kjøpe en liten billig adapter hvilke lager din Macs operere med disse skjermene og springer frem.

Skolen starter med en MAC-datamaskin har aldri vært enklere. MAC kan åpne de samme filene som alle andre PCer, og de kan bruke samme WiFi, muse, tastaturer, skjermer, etc. 

Mac-skriveren også på de samme skriverne og kan skanne fra samme skannere. 

Det eneste som mangler i sin skole bag er noen adaptere som gjør det litt lettere å være en Mac-bruker. 

Skolestart er noe mange gjør med en iPad, her får du noen flere problemer, som iPad er ofte ikke integrert i skolene. Her trenger du en adapter slik at du kan få presentasjonene opp på stor skjerm, en lader slik at du ikke trenger en og en strøm bank slik at du ikke går tom. Vi tror du også må ha et skikkelig tastatur for iPad, og her er Logitech ' s Veldig bra. 

Hvis du er heldig nok til å starte skoleåret ut med en av de nye små MacBook'er, så du trenger litt mer for å få det hele til å spille, her vi foreslo vår multi adapter, Apple selger også med USB-C, HDMI og USB 3, det fungerer med det hele, det kan plugges inn i stor skjerm, lading og brukes med USB-kontakter , det er alt du trenger i skolen av sin Mac.

Skolestart med en iPhone har aldri vært enklere. Her trenger du bare en ekstra lader og en ekstra kabel, slik at du er sikker på å ha strøm til iPhone. En makt Bank kan også være en god idé, samt et headset.