300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Pris
kr kr
Farge
Mulighed for afhentning i københavn
Producenter
vis flere mindre
Smarte Automatisk støvsugere
Filter
Tilbehør og reservedele til Xiaomi Roborock S7

Tilbehør og reservedele til Xiaomi Roborock S7

Det er 24 produkter.
Tilbehør og reservedeler til Xiaomi Roborock S7Når det kommer til tilbehør til Xiaomis Roborock S7, streber vi etter å være blant de ledende forhandlerne i Danmark. Dette gjelder både tilbehør og reservedeler. Viktige komponenter som er avgjørende for at din Roborock S7 fungerer som den skal....
les mer
Viser 1 - 24 av 24 produkter
Tilbehør og reservedele til Xiaomi Roborock S7

Tilbehør og reservedeler til Xiaomi Roborock S7

Når det kommer til tilbehør til Xiaomis Roborock S7, streber vi etter å være blant de ledende forhandlerne i Danmark. Dette gjelder både tilbehør og reservedeler. Viktige komponenter som er avgjørende for at din Roborock S7 fungerer som den skal. Enten du er på utkikk etter vanlige reservedeler eller smart tilbehør, vil vi guide deg for å gjøre rengjøringsopplevelsen så god som mulig.

Vi vil i denne teksten forklare hva som er viktig å vite når du skal investere i en Roborock S7 robotstøvsuger fra Xiaomi. Slik at du velger de riktige reservedelene og tilbehøret som kan forbedre din opplevelse av Roborock S7.

Hvordan velger jeg de riktige reservedelene til min Roborock S7?

Først og fremst er det viktig å sjekke om du har en Roborock S7. Dette kan du enkelt sjekke ved å se under Roborocken, der det er en klistremerke som viser hvilken modell det er. Dette er viktig å sjekke, da ikke alle komponenter er kompatible med alle Roborock-modeller.

Hva bør jeg investere i til min Roborock S7?

Først og fremst kan du spørre deg selv hvilket behov du har når det gjelder tilbehør til din Roborock S7. Ønsker du tilbehør til støvsuging eller er du på utkikk etter en ny moppesklut slik at du kan vaske gulvet ditt? Her hos Mackabler tilbyr vi en rekke forskjellige produkter, hver med sitt eget formål.

Du kan se en full oversikt over produktene øverst på denne siden.

Hvorfor er de forskjellige reservedelene og tilbehøret viktig?

Vi har forskjellige produkter å velge mellom, hver med sitt eget formål. Vi vil nedenfor beskrive hva de brukes til og viktigheten av dem. Slik at du som bruker av Roborock S7 er bedre rustet og kan få fullt utbytte av din nye robotstøvsuger.

Reservedeler i seg selv er viktige, da de indikerer at det er komponenter som er avgjørende for din Roborock S7 hvis den skal fungere som tiltenkt. Det kan derfor være fordelaktig å undersøke om alle komponentene til din Roborock S7 er intakte og fungerer som de skal. Selv en enkelt komponent som ikke fungerer som den skal, kan redusere sugeevnen.

Hovedbørste:

Hovedbørstens formål er å rotere under din Roborock S7, slik at den samler opp skitt og smuss i filteret og videre til støvbeholderen. Dette er den komponenten som oftest blir slitt, da den er i kontakt med gulvet hele tiden når den støvsuger. Det er derfor viktig at den ikke er ødelagt eller på annen måte ikke fungerer optimalt, da det vil redusere den generelle kvaliteten på rengjøringen. Denne er veldig enkel å bytte og rengjøre, og vi anbefaler at du gjør det hvis du opplever en utilfredsstillende rengjøring.

Denne hovedbørsten kan fås med vanlige børster eller en gummiversjon. Fordelen med gummiversjonen er at hår og smuss ikke setter seg fast i børsten, noe som gjør den mye enklere å rengjøre. Den er også mer holdbar, da gummiet tåler mer enn børstene. Du får derfor en mye bedre rengjøring med denne.

Filter:

Det er også viktig å holde øye med filteret, da det krever regelmessig rengjøring og sjekk for hull. Et filter som ikke er intakt, mister evnen til å filtrere ut skitten din Roborock S7 støvsuger opp. Hvis det suges opp noe "uheldig", kan det sette seg fast i støvsugeren og skape problemer. Det er derfor viktig å sjekke om filteret er i orden med jevne mellomrom. Dette kan gjøres når du uansett skal tømme støvbeholderen.

Moppesklut:

Hvis du har planer om å bruke din Roborock S7 til gulvvask, trenger du en moppesklut. Moppeskluten plasseres under din Roborock og tilføres vann gjennom vannbeholderne. Det er viktig at denne ikke er ødelagt, da det potensielt kan gi striper på gulvet når det vaskes. Du oppnår dermed ikke samme resultat og dermed en ujevn rengjøring. Her hos Mackabler fører vi to forskjellige moppeskluter: den vanlige moppeskluten og vår luksusmoppesklut.

Den vanlige moppeskluten har samme funksjonalitet som den originale Roborock moppeskluten, slik at du er sikret en god rengjøring.

Luksusmoppeskluten leverer bedre kvalitet og holdbarhet enn de originale moppesklutene. Den er også utstyrt med mikrofibre, noe som gjør den bedre til å samle opp skitt og smuss.

Bestig dine dørstokker med en gummirampe

En av våre smarte tilbehør til Xiaomi Roborock S7 er våre gummiramper. Med dem slipper du å løfte en finger. Din Roborock kan uhindret passere høye kanter og dermed kjøre fritt rundt i hjemmet ditt uten at du trenger å løfte den. Gummirampen er perfekt for kanter som måler 2-3 cm, og med den selvklebende teipen på undersiden er du sikret at den blir sittende og ikke flytter seg fra sin plassering.

iaai