300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Pris
kr kr
Farge
Mulighed for afhentning i københavn
Producenter
vis flere mindre
Smarte Automatisk støvsugere
Filter
Tilbehør og reservedele til Xiaomi Roborock S6

Tilbehør og reservedele til Xiaomi Roborock S6

Det er 41 produkter.
Tilbehør og reservedeler til Xiaomi Roborock S6 Xiaomi Roborock S6 er en høytytende robotstøvsuger utstyrt med en rekke avanserte funksjoner og teknologier. S6-modellen ble lansert i september 2019 og har siden fått stor popularitet og anerkjennelse blant både eksperter og forbrukere. Her vil vi...
les mer
Viser 1 - 41 av 41 produkter
Tilbehør og reservedele til Xiaomi Roborock S6

Tilbehør og reservedeler til Xiaomi Roborock S6

Xiaomi Roborock S6 er en høytytende robotstøvsuger utstyrt med en rekke avanserte funksjoner og teknologier. S6-modellen ble lansert i september 2019 og har siden fått stor popularitet og anerkjennelse blant både eksperter og forbrukere. Her vil vi gå gjennom Roborock S6 og hvilket tilbehør og hvilke reservedeler man kan skaffe til den. Vi håper at denne gjennomgangen vil besvare alle dine spørsmål.

Avansert navigering og kartlegging

Hvis vi ser nærmere på Xiaomi Roborock S6, er en av dens mest imponerende funksjoner evnen til å navigere og kartlegge rommet den befinner seg i på en intelligent måte. Dette oppnås ved hjelp av avansert LIDAR-teknologi. Teknologien gjør det mulig å lage en nøyaktig kartlegging av rommet og navigere gjennom det på mest effektiv måte.

Kraftig sugekraft for effektiv rengjøring

S6 er også utstyrt med en kraftig sugekraft på 2000Pa, som gjør den i stand til å samle opp alt fra små støvpartikler til større skitt og hår. Den er derfor ideell å bruke hjemme hvis du ikke har tid til støvsuging, men trenger et rent gulv. Med Xiaomi Roborock S6 kan du alltid være sikker på at gulvet i hjemmet ditt er helt rent etter at roboten har kjørt sin rute.

Smarte funksjoner for økt bekvemmelighet

I tillegg til den smarte navigasjonsteknologien og høye sugeevnen, har Xiaomi Roborock S6 også en rekke andre smarte funksjoner som gjør støvsugingen mer effektiv og praktisk for deg. For eksempel kan du tilpasse robotstøvsugeren ved hjelp av en app på din iPhone eller Android-smarttelefon. Dette gir deg muligheten til å styre støvsugeren, planlegge rengjøringsoppgaver og justere innstillingene etter dine behov. Du kan også programmere Roborock S6 til å rengjøre bestemte områder og unngå andre områder hvor du ikke ønsker at den skal kjøre. Dette kan for eksempel være et område med mange ledninger som den bør holde seg unna.

Imponerende batterilevetid og ladetid

Til slutt må vi nevne batteriet i Xiaomi Roborock S6, som gir imponerende batterilevetid og kort ladetid. Med en batterikapasitet på 5200 mAh er du sikret opptil 150 minutters kontinuerlig rengjøring på en enkelt lading. Så snart rengjøringen er ferdig eller robotstøvsugeren merker at batteriet begynner å bli tomt, vil den automatisk returnere til ladestasjonen sin. Ladetiden er mellom 3-4 timer.

En robotstøvsuger som dekker de fleste behov

Oppsummert er Xiaomi Roborock S6 en utrolig avansert og effektiv robotstøvsuger som er ideell for alle som ønsker en mer praktisk og effektiv måte å holde hjemmet sitt rent på. Med sin avanserte teknologi, kraftige sugeevne og smarte funksjoner tilhører Xiaomi Roborock S6 uten tvil den øverste hyllen når vi ser på de beste robotstøvsugerne på markedet.

Det beste tilbehøret og reservedelene til din Xiaomi Roborock S6

Det er viktig å ikke glemme alt det smarte tilbehøret og reservedelene du kan skaffe til din Xiaomi Roborock S6. Disse produktene har som formål å forbedre støvsugerens ytelse og brukervennlighet for deg som forbruker. Det finnes flere forskjellige tilbehørsprodukter og reservedeler som alle har til felles at de skal forbedre din brukeropplevelse. Hos MacKabler tilbyr vi flere forskjellige tilbehørsprodukter og reservedeler til Roborock S6, inkludert moppeklut, filter, hovedbørste, sidebørste, vannbeholder, støvbeholder og gummiramper. Vi vil gå gjennom dem én etter én, slik at du vet hvorfor hver enkelt er viktig.

Moppeklut

Moppekluten er en viktig komponent til din Roborock S6, da den fuktes av vannbeholderen når du bruker gulvvask-funksjonen på din Roborock. Det er avgjørende at moppekluten er i god stand og ren, da en skitten klut kan redusere kvaliteten på gulvvasken. Vi har utarbeidet to guider som hjelper deg med å velge riktig moppeklut og rengjøre den korrekt, slik at du kan opprettholde optimal ytelse på din Roborock. 

Hovedbørste

Denne delen av din Roborock S6 anses som spesielt viktig, da den sitter nederst og roterer, og leder skitten opp i støvbeholderen. Hovedbørsten er den delen som ofte slites mest, da den konstant er i kontakt med gulvoverflaten. Hvis du opplever redusert sugeevne, er det lurt å sjekke hovedbørsten for eventuelle feil eller slitasje.

Vannbeholder

Vannbeholderen til din Roborock S6 er en vital komponent som sørger for at moppekluten mottar riktig mengde vann for gulvvasken. Det er enkelt å installere vannbeholderen. Hvis du opplever problemer med at moppekluten ikke mottar tilstrekkelig med vann, eller at den får for mye vann, er det lurt å undersøke om problemet skyldes en feil i vannbeholderen.

Filter

Det er avgjørende at filteret på din Roborock S6 er i god stand, da det er gjennom dette filteret støv og skitt filtreres. Hvis filterets effektivitet reduseres eller det oppstår et hull, kan robotstøvsugeren din ikke forhindre at uønskede gjenstander suges opp, noe som kan føre til problemer som kan være dyre å rette opp. Det anbefales derfor å bytte eller rengjøre filteret regelmessig for å sikre at din Roborock S6 fungerer optimalt og unngå potensielle problemer.

Sidebørste

Sidebørstens funksjon er å samle opp skitt og støv og føre det inn under støvsugeren, der det samles opp av hovedbørsten og deretter føres inn i støvbeholderen. I tillegg til å sikre en grundig rengjøring, er sidebørsten også viktig for at din Roborock S6 skal kunne komme ordentlig inn i hjørner og kroker. Det kan være lurt å ha et par ekstra sidebørster på lager, da de kan støte borti kanter og potensielt brekke, noe som kan redusere feieevnen.

Støvbeholder

Støvbeholderen på din Roborock er stedet der all skitt og støv samles opp. For å oppnå best mulig rengjøringseffekt er det viktig at støvbeholderen er i god stand uten hull, og at den tømmes regelmessig. En støvbeholder som ikke oppfyller disse kriteriene, vil resultere i redusert sugeevne og forringe rengjøringen. Heldigvis er det enkelt å ta ut støvbeholderen og tømme den, og den kan også rengjøres uten problemer.

Gi din Xiaomi Roborock S6 friheten til å bevege seg rundt i hjemmet

Det kan være frustrerende å oppleve at din Roborock S6 setter seg fast eller ikke kan bevege seg rundt i hjemmet. Vi har heldigvis en smart løsning på dette problemet - våre praktiske gummiramper.

Ved hjelp av disse rampene kan din Roborock bevege seg rundt i hjemmet uten problemer og overvinne dørstokker og andre hindringer mellom rommene. Du slipper derfor å bære den fra rom til rom når den er ferdig med å støvsuge.

iaai