300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Pris
kr kr
Farge
Mulighed for afhentning i københavn
Producenter
vis flere mindre
Smarte Automatisk støvsugere
Filter
Tilbehør og reservedele til Xiaomi Roborock S5, S50 og S55

Tilbehør og reservedele til Xiaomi Roborock S5, S50 og S55

Det er 41 produkter.
Tilbehør og reservedeler til Roborock S5, S5 Max, S50 og S55 Har du lett med lys og lykte etter Roborock-tilbehør? Da har du kommet til rett sted. Vi vil guide deg gjennom verdenen som omfatter tilbehør og reservedeler til Roborock. Vi hos Mackabler er veldig glade for Xiaomis...
les mer
Viser 1 - 41 av 41 produkter
Tilbehør og reservedele til Xiaomi Roborock S5, S50 og S55

Tilbehør og reservedeler til Roborock S5, S5 Max, S50 og S55

Har du lett med lys og lykte etter Roborock-tilbehør? Da har du kommet til rett sted. Vi vil guide deg gjennom verdenen som omfatter tilbehør og reservedeler til Roborock. Vi hos Mackabler er veldig glade for Xiaomis Roborock-robotstøvsugere. Derfor ønsker vi å være blant de ledende forhandlerne av smart tilbehør og reservedeler til dette vidunderet. Vi har alt fra vanlige reservedeler til smarte tillegg som forbedrer rengjøringsopplevelsen når du setter i gang din Roborock.

I teksten nedenfor vil vi utdype alt du bør vite når du begir deg ut på å investere i en Xiaomi Roborock-robotstøvsuger. Vi guider deg til å velge de riktige reservedelene og det smarteste tilbehøret som passer perfekt til dine behov.

Hvordan velger jeg de riktige reservedelene til min Roborock?

Før du kjøper reservedeler til din Roborock, er det viktig at du undersøker hvilken modell du har, og om den enkelte reservedelen er kompatibel med din Roborock-modell. Det kan nemlig være variasjoner mellom de forskjellige modellene, som krever ulike reservedeler. De fire modellene nedenfor er stort sett like, mens Roborock S5 Max skiller seg litt ut. Tabellen nedenfor viser en oversikt over de forskjellige Roborock-modellene. Dette har vi gjort for å gjøre det enklere å finne riktig tilbehør til akkurat din modell. For eksempel, hvis du leter etter Roborock S5 Max-tilbehør, kan du bare klikke på lenken i tabellen og få presentert vårt utvalg til akkurat den modellen.

Roborock S5.
Se Roborock S5-tilbehør.

Roborock S5 Max.
Se Roborock S5 Max-tilbehør.

Roborock S50.
Se Roborock S50-tilbehør.

Roborock S55.
Se Roborock S55-tilbehør.

Hva anbefales det å investere i til din Roborock?

Dette varierer mye avhengig av hvilket behov du har, samt hvilke funksjoner din Roborock har og hva formålet er. Kanskje trenger du en ny hovedbørste til din Roborock fordi den gamle er utslitt. Kanskje leter du etter en moppetørk for å få gulvene til å skinne igjen.

Vi vil imidlertid anbefale at du som Roborock-bruker tar en titt på vår vedlikeholdspakke, som inneholder noen av våre mest populære produkter. Vedlikeholdspakken er kompatibel med følgende Roborock-modeller:

  • Roborock S5
  • Roborock S5 Max
  • Roborock S6 / Pure / MaxV

Vår vedlikeholdspakke vil derfor være et veldig godt sted å starte hvis du for eksempel er på utkikk etter Roborock S5 Max-tilbehør.

Du kan se nærmere på pakken her.

Som det fremgår av ovennevnte pakke, får du noen av våre mest populære reservedeler og tilbehør til din Roborock. Du er dermed godt rustet hvis det skulle skje at en av delene på din Roborock går i stykker og du trenger å bytte den ut. Vi anbefaler bare at du sjekker at du har en av de nevnte modellene.

Hvorfor er de forskjellige reservedelene viktige?

Viktigheten av reservedeler ligger litt i ordet, da det indikerer at det er snakk om et viktig tilbehør som din Roborock trenger for å fungere optimalt. For å si det enkelt, vil en defekt Roborock S5-børste redusere rengjøringseffektiviteten, og en gammel og slitt Roborock S5 Max-moppetørk kan etterlate spor i stedet for å fjerne smuss.

Derfor anbefaler vi at du leser videre her hvis du ønsker å lære mer om de enkelte reservedelene og tilbehøret til Roborock, slik at du er best mulig rustet i fremtiden.

I listen nedenfor vil vi gå gjennom de enkelte delene hver for seg og forklare hvorfor det er nødvendig at de er intakte:

Moppetørk:
Moppetørken er den delen av din Roborock som blir fuktet av vannbeholderne når du har aktivert gulvvaskfunksjonen på din Roborock. Det er viktig at denne er i god stand og ikke skitten, da det vil påvirke kvaliteten på gulvvasken. Vi har skrevet to guider som veileder deg i hvordan du velger riktig moppetørk og hvordan du rengjør den.

Hva er forskjellen på Roborock-moppetørkene?
Hvordan vasker jeg mine Xiaomi Roborock-moppetørker?

Filter:
Det er viktig at filteret til din Roborock er intakt, da det er gjennom dette at smuss og skitt filtreres. Hvis filterets evne reduseres og det oppstår et hull i filteret, kan robotstøvsugeren din suge opp uønskede ting. Dette kan skape problemer som kan være dyre å rette opp i. Det kan være lurt å bytte eller rengjøre filteret jevnlig for å være på den sikre siden.

Hovedbørste:
Denne delen kan sies å være svært viktig for din Roborock. Det er denne som sitter under og roterer og fører skitten opp i støvbeholderen. Hovedbørsten er den delen som utsettes for mest slitasje, da den konstant er i kontakt med gulvoverflaten. Det er derfor et godt sted å sjekke for feil hvis du opplever redusert sugeevne.

Plastdeksel til hovedbørste:
Plastdekselet har til oppgave å beskytte hovedbørsten når gulvet støvsuges. Dekselet sørger også for at børsten kommer nærmere gulvet, noe som resulterer i en bedre og mer grundig rengjøring.

Sidebørste:
Sidebørstens oppgave er å føre skitt og smuss inn under støvsugeren, som deretter samles opp av hovedbørsten og føres inn i støvbeholderen. Sidebørsten er også den delen som sikrer at din Roborock kommer ordentlig inn i hjørnene når det støvsuges. Det kan være lurt å ha et par ekstra liggende som reserve, da disse ofte kan støte borti kanter og i verste fall knekke og dermed redusere feieevnen.

Vannbeholder:
Vannbeholderen til din Roborock sørger for at den monterte moppetørken får riktig mengde vann tilført. Den er enkel å montere. Hvis uhellet er ute og du opplever at moppetørken enten ikke får tilført vann eller får tilført for mye, kan du sjekke om feilen ligger i vannbeholderen.

Støvbeholder:
Dette er der all skitt og smuss samles opp. Det er viktig at denne er i god stand uten hull, og at den tømmes jevnlig. En støvbeholder som ikke oppfyller dette, vil resultere i redusert sugeevne og dermed dårligere rengjøring. Den er enkel å ta ut og tømme, og rengjøres enkelt. Merk at det ikke følger med filter.

Gjør din Roborock i stand til å kjøre fritt rundt i hjemmet

Kanskje har du tidligere stått i en situasjon der du har måttet hjelpe din Roborock når den har sittet fast eller på annen måte ikke kan komme seg frem. Heldigvis har vi funnet en smart løsning på dette med våre smarte gummiramper.

Med hjelp av disse rampene kan din Roborock bevege seg rundt i hjemmet uten problemer og takle ulike terskler mellom rommene. Du slipper derfor å bære den fra kjøkkenet og inn i stuen når den er ferdig.

Du kan se vår korte presentasjonsvideo av disse gummirampene nedenfor og se med egne øyne hvorfor dette er en super enkel, men enormt smart løsning:

Se vår smarte guide om hvordan du enkelt bytter reservedeler på din Roborock

Synes du at hele prosessen med å bytte ulike reservedeler eller montere tilbehør til din Roborock kan virke litt overveldende? Da har vi sørget for å hjelpe deg med en kort guide.

I videoen nedenfor vil vi gå gjennom hvordan du enkelt og raskt kan bytte følgende komponenter på din Roborock: hovedbørste, moppetørk, hvordan fylle vann på din Roborock og bytte av filter.

Har du flere spørsmål?

Du er alltid velkommen til å kontakte oss på e-post eller telefon, og vi vil hjelpe deg så godt vi kan med å finne en god løsning på problemet. Du finner våre kontaktopplysninger ved å klikke her.

iaai